Trustpilot

Pöytävaaka

Tarjouksessa
Digitaalinen pöytävaaka - 10 kg / 1 g
Steinberg Systems
(12)

Digitaalinen pöytävaaka - 10 kg / 1 g

Mitat (PxLxK)
21.5 x 15 x 4 cm
29,99 € 35,99 €
Tarjoukset voimassa rajoitetun ajan
Parhaan hinnan takuu
Varastossa
ILMAINEN TOIMITUS n. 2.7.

Etsitkö helppokäyttöistä vaakaa, joka on aina valmiina punnitsemaan luotettavasti ja tarkasti? Expondon verkkokaupasta löydät monikäyttöiset pöytävaa’at, jotka lunastavat paikkansa korvaamattomina apureina niin keittiöissä, pienteollisuudessa kuin myymälöissäkin. Pöytävaaka on korvaamaton apuri esimerkiksi erilaisissa tuotannon, lähetyksen ja tavaran vastaanoton prosesseissa. Esimerkiksi KERNin pöytävaaka punnitsee 1 g tarkkuudella aina 30 kg asti. Valikoimastamme löydät myös vaakoja tarkempia punnituksia varten esimerkiksi laboratorioiden käyttöön. Tutustu laajaan valikoimaamme ja tilaa vaaka tarpeisiisi sopivalla enimmäispainolla ja punnitustarkkuudella kätevästi expondon verkkokaupasta.

Monipuolinen pöytävaaka

Expondon verkkokaupassa myytävissä Steinberg Systemsin ja KERNin vaaoissa yhdistyvät kestävät valmistusmateriaalit, uusin tekniikka ja huolellisesti suunnitellut ohjelmistot. Vaakojen suunnittelussa oleellista on käyttäjälähtöisyys: hienot ominaisuudet ja toiminnot eivät pääse oikeuksiinsa, jos niitä on liian vaikeaa käyttää tai käyttöohjeet ovat liian monimutkaisia. KERN valmistaa vaakoja yli 160 vuoden kokemuksella, mikä näkyy niin vaakojen punnitusominaisuuksissa kuin niiden käytön helppoudessakin. Hyvä esimerkki tästä on juuri KERNin pöytävaaka, joka vakuuttaa kompaktilla koollaan ja suurella punnitustasollaan: Vaa’alla voidaan punnita painavampiakin esineitä pienissäkin tiloissa erittäin tarkasti, ja vaa’an säilytys ei vie paljoa tilaa. Pöytävaa’an reunaton punnitustaso mahdollistaa erimuotoisten ja -kokoisten tavaroiden punnituksen vaivattomasti. Tarkan vaa’an avulla voit selvittää esimerkiksi mekaanisten osien kulumia tai käytetyn kaasun määrää – käyttömahdollisuudet ovat rajattomat.

KERNin pöytävaa’assa punnitusyksikkö voidaan valita vapasti, kuten narun pituus g/m tai paperin paino g/m2. PRE-TARE-esitaaraustoiminnon avulla tunnettu astiapaino voidaan manuaalisesti vähentää etukäteen, mikä on erittäin hyödyllistä esimerkiksi pakkausten täyttömääriä tarkistettaessa. Patterikäyttöisiä vaakoja on myös helppo siirrellä paikasta toiseen ja käyttää virtajohdosta riippumatta. AUTO-OFF-toiminto säästää pattereita sammuttamalla vaa’an, kun kuormituksessa ei tapahdu muutosta 3 min aikana. Valikoimastamme löydät myös pöytävaa’an, jossa on näytöt vaa’an molemmin puolin. KERNin pöytävaakojen ruostumattomasta teräksestä valmistettu punnitustaso on helppo pitää puhtaana ja hygieenisenä myös elintarvikekäytössä.

Expondolta vaakoja erilaisiin tarpeisiin

Pöytävaa’at ovat luotettavia perusvaakoja, joista on hyötyä niin ravintola-alan kuin esimerkiksi pienteollisuudenkin valmistus-, lähetys- ja pakkausprosesseissa. Expondon verkkokaupassa on tarjolla pöytävaakojen lisäksi laaja valikoima muitakin laadukkaita vaakoja eri alojen tarpeisiin ja lukemattomiin erilaisiin käyttötarkoituksiin. Vaakojemme punnitusskaala on varsin laaja: KERNin taskuun mahtuvien vaakojen punnitustarkkuus on mallista riippuen jopa 0,001 g, kun taas siltavaakojen enimmäiskuormitukset yltävät jopa 5 000 kg saakka. Niinpä verkkokaupastamme löytävät tarvitsemansa laitteet niin kultaseppä, korukauppias kuin teollinen tuotantolaitoskin, puhumattakaan siitä laajasta kirjosta vaakojen käyttäjiä, joita näiden esimerkkien väliltä löytyy. Myös koukullisten vaakojemme enimmäiskuormitustasot ovat korkeita ja nämä vaa’at sopivat riippuvien painojen punnitsemiseen. Jos taas tarvitset varmennuskelpoista vaakaa, ovat KERNin vaa’at eri vaakakategoriossa oikea valinta sinulle. Tutustu siis laajaan valikoimaamme ja saatat yllättyä edullisista hinnoistamme: Luotettavan ja tarkan punnitustuloksen antavan vaa’an ei välttämättä tarvitse maksaa maltaita, ei ainakaan expondolla! Tilaa kätevä pöytävaaka ja muut tarvitsemasi ammattilaislaitteet kätevästi verkkokaupastamme. Mikäli sinulla on kysyttävää liittyen tilaukseen, maksutapoihin tai toimitukseen, ethän epäröi ottaa yhteyttä suomenkieliseen asiakaspalveluumme. Autamme mielellämme oikeanlaisen vaa’an valinnassa.