(2) Arvostelut

Tuote: EX10030491

|

Malli: SBS-TW-6C

Pöytävaaka - 6 kg / 0,2 g - 21 x 27 cm - LCD

109,00 €
Hinta sis. alv

Valmiina toimitettavaksi!

Toimitusaika n. 1-3 päivää

100% turvallinen maksu

  • tarkka – pistetarkka mittaus 6 kg saakka 0,2 g tarkkuudella
  • vankka – kuori ABS-muovia ja 21 x 27 cm punnitustaso ruostumatonta terästä
  • optimaalisesti luettava – taustavalaistu LCD-näyttö
  • kannettava – kompakti muotoilu ja 100 tunnin akkukäyttö
  • tasapainotettu – säädettävät jalat ja integroitu vatupassi
  • digitaalinen – RS232-liitäntä yhdistämiseksi tietokoneeseen

TUOTEKUVAUS

Digitaalinen pöytävaaka LCD-näytöllä ja tehokkaalla akulla

Pöytävaa’alla SBS-TW-6C saat tarkat punnitustulokset, jotka voit lukea etupuolen LCD-näytöltä mukavasti. Vaaka on tarkoitettu enintään 6 kg painaville esineille, jotka se punnitsee 0,2 g tarkkuudella. Se sopii ihanteellisesti tarveaineiden, postilähetysten, ruuvien ja monien muiden esineiden tarkkaan punnitsemiseen. Vaaka on valmiiksi kalibroitu, joten se on heti käyttövalmis.

Steinberg Systemsin pöytävaaka tarkkaan punnitukseen

Digitaalisessa pöytävaa‘assa on etupuolella laadukas LCD-näyttö punnitustulosten nopeaan ja selkeään lukemiseen. Taustavalaistu näyttö mahdollistaa mukavan työskentelyn myös huonossa valaistuksessa. 26,5 mm korkeat luvut ovat hyvin luettavissa myös epäedullisista kulmista. Varoitusmerkki ilmoittaa vaa’an ylikuormittumisen.

Pöytävaa’assa on erilaisia, käteviä toimintoja. Punnitusyksikön lisäksi voit valita toiminnoksi laskun, prosenttilaskun, taarauksen tai nollauksen. Vaa’an käyttö selkeillä näppäimillä on erittäin yksinkertaista. Laite on varustettu RS232-liitännällä, mikä mahdollistaa sen yhdistämisen kassaan tai tietokoneeseen.

Vaa’an suunnittelussa keskityttiin erityisesti kompaktiin muotoiluun. Ruostumatonta terästä olevalle, 21 x 27 cm punnitustasolle mahtuvat kätevästi kaikki kaupalliset tavarat. Vaa’an jalat ovat säädettävissä, jotta se voidaan sijoittaa optimaalisen vaakasuoraan, mikä voidaan varmistaa vaa’an sisäänrakennetun vatupassin avulla. Pöytävaaka on varustettu 6 V 4 Ah akulla pitkäaikaisen käytön takaamiseksi. Se mahdollistaa jopa 100 tunnin käytön. Digitaalisessa pöytävaa’assa on lisäksi energiansäästötila, johon se siirtyy automaattisesti, kun sitä ei ole käytetty 3 sekuntiin. Akun lataustaso on luettavissa näytöltä.

Tätä vaakaa ei voi virallisesti varmentaa, joten se soveltuu yksinomaan tarkistusvaa’aksi tai sisäiseen käyttöön.

TEKNISET TIEDOT

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Arvostelut ja kommentit


5.0

Perustuen 2 arvosteluun

08.02.2023

Was using lidl kitchen scales, but found they wern;t very accurate. I bought these and they are far far better and very accruate according to the calibration weights.

08.02.2023