Trustpilot

Taskuvaaka

Expondon laajasta valikoimasta ei löydy ainostaan äärimmäisen tarkkoja hienovaakoja esimerkiksi laboratorioiden käyttöön, vaan myös monia muita vaakamalleja, jotka tarjoavat erittäin tarkkoja punnitustuloksia. Jos etsit kätevää taskuvaakaa, joka kulkee aina mukanasi povitaskussa tai laukussa, olet verkkokaupassamme aivan oikeassa paikassa. Esimerkiksi KERNin laadukkailla taskuvaaoilla punnitset helposti niin kolikot, korut kuin muutkin pienet esineet, milloin ja missä tahansa. Tutustu kattavaan ja monipuoliseen valikoimaamme ja tilaa kompakti taskuvaaka edullisesti verkkokaupastamme jo tänään!

Taskuvaaka – luotettava matkakumppanisi

Expondon verkkokaupasta löytyvillä taskuvaaoilla voit punnita pienimmätkin esineet, olitpa sitten kotona, matkoilla tai tien päällä. Esimerkiksi KERNin uskomattoman kompaktit ja tyylikkäästi suunnitellut taskuvaa’at kulkevat mukanasi taskussa tai laukussa eivätkä ne vie tilaa juuri lainkaan. Taskuvaa’at painavat itse vain noin 180 g, mutta niiden avulla voit punnita mallista riippuen jopa 320 g painoisia esineitä. Lisäksi tarkimman vaa’an tarkkuus on jopa 0,001 g. Vaakojen kova taittokansi suojaa tekniikkaa kolhuilta ja pölyltä. Meiltä löydät myös mallin, jossa kanteen on integroitu taskulaskin: kaksi kätevää toimintoa löytyy siis yhdestä pienestä laitteesta! KERNin taskuvaa’at ovat paristokäyttöisiä ja niinpä ne kulkevat mukanasi minne ikinä menetkin. Vaa’at sopivat erityisen hyvin esimerkiksi korujen tai kolikoiden myyjille tai kultasepille. Osassa malleista punnitusyksiköksi voi valita gramman (g) sijasta yksikön karaatti (ct) tai graani (gn). Expondon verkkokaupan vaa’at on tarkoitettu ammattikäyttöön, mutta erittäin edulliset hintamme ja vaakojen helppokäyttöisyys tekevät niistä houkuttelevan vaihtoehdon myös yksityiskuluttajille. Taskuvaaka on helppo ottaa matkalle mukaan ja sen avulla voit helposti tarkistaa esimerkiksi korujen painon.

Expondon verkkokaupasta löydät vaakojen lisäksi myös muita ammattimaiseen käyttöön tarkoitettuja laitteita erikoisaloille. Saatat olla esimerkiksi kiinnostunut Goldbrunnin jalometallien sulatukseen tarkoitetuista uuneista. Uunien korkea, jopa 1 100 °C lämpötila mahdollistaa niin hopean, kullan kuin kuparinkin sulatuksen.

Expondon monipuolinen vaakavalikoima

Expondon verkkokaupasta löytyy vaakoja hyvin erilaisiin käyttökohteisiin ja erilaisille kohderyhmille. Esimerkiksi hinnoitteluun tarkoitetut vaakamme näyttävät niin painon, yksikköpainon kuin kokonaishinnankin. Mikäli haluat laskea vaa’an avulla kappalemääriä, löydät niin ikään sopivat laitteet laskijavaakojemme valikoimasta. Mikäli tarvitset varmennettavaa vaakaa, kannattaa tutustua KERNin vaakoihin, joita löytyy eri vaakakategorioistamme. Meiltä löytyvät myös kosteuden analysointiin tarkoitetut laitteet esimerkiksi tutkimus- ja laboratoriokäyttöön. KERN valmistaa vaakoja yli 160 vuoden kokemuksella, mikä näkyy tuotteissa tarkkojen ja luotettavien mittaustulosten lisäksi myös vaakojen käyttäjäystävällisissä ja huolellisesti kehitetyissä ohjelmistoissa.

Taskuvaaka on korvaamaton apu silloin, kuin valinnan kriteereinä ovat erityisesti laitteen liikuteltavuus ja punnituksen tarkkuus. Vaakoja on helppo ja nopea käyttää, sillä laitteiden perustoiminnot ovat vain muutaman näppäimen takana. Niinpä punnitus sujuu aina joutuisasti ja vaaka on valmiina käyttöön milloin tahansa. Kannattaa siis tutustua laajaan vaakavalikoimaamme ja tilata kompakti taskuvaaka kätevästi verkkokaupastamme kotiinkuljetuksella. Mikäli sinulla on kysyttävää tuotteisiin, maksutapoihin tai toimitukseen liittyen, ethän epäröi ottaa yhteyttä suomenkieliseen asiakaspalveluumme. Autamme mieluusti sopivan vaa’an valinnassa.