Trustpilot

Kirjevaaka

Tarjouksessa
Digitaalinen kirjevaaka - 25 kg / 1 g - Basic
Steinberg Basic
(22)

Digitaalinen kirjevaaka - 25 kg / 1 g - Basic

Mitat (PxLxK)
24 x 22 x 6.4 cm
49,99 € 55,00 €
Tarjoukset voimassa rajoitetun ajan
Parhaan hinnan takuu
Varastossa
ILMAINEN TOIMITUS n. 27.5.
Digitaalinen kirjevaaka - 50 kg / 1 g
Steinberg Systems
(6)

Digitaalinen kirjevaaka - 50 kg / 1 g

Mitat (PxLxK)
26 x 18 x 4 cm
55,00 €
Parhaan hinnan takuu
Alhainen varastotilanne
ILMAINEN TOIMITUS n. 27.5.

Steinberg Basicin kirjevaaka sopii pienten lastien, kuten kirjeiden tai pakettien, nopeaan ja tarkkaan punnitukseen. Kirjevaa’oissa on taaraus- ja kappalelaskutoiminnot, joten voit esimerkiksi punnita tuotteen ilman pakkausmateriaaleja tai punnita tietyn kappalemäärän tuotteita. Valikoimastamme löydät erimallisia vaakoja joko 5, 10 tai 25 kg:n enimmäiskuormituskyvyllä ja 0,1, 0,5 tai 1 gramman punnitustarkkuudella. Jos tarvitset myös kirjevaakaa pienemmän ja vieläkin tarkemman vaa’an, kannattaa tutustua erilaisiin taskuvaakoihimme, jotka kulkevat myös kätevästi mukana.

Laadukas kirjevaaka Steinberg Basicilta

Steinberg Basicin kirjevaaka on valmistettu kestävästä muovista ja punnituslevy, joka on isoimmassa vaa’assa kooltaan 21,7 x 17,7 cm, on valmistettu laadukkaasta ruostumattomasta teräksestä. Niinpä vaaka sopii hyvin esimerkiksi kirjeiden ja pienempien pakettien punnitukseen. Monipuolisten toimintojensa ansiosta vaaka sopii tietysti myös kaikkien muidenkin lastien punnitukseen, jotka eivät ylitä enimmäiskuormituspainoa. Jos haluat punnita isompia lasteja, kuten suuria paketteja, sopivat tarkat ja kestävät tasovaakamme siihen tarkoitukseen. Niiden kuormituskyky vaihtelee 35 kg:sta aina 600 kg:aan saakka. Kirjevaa’assa on valittavissa kuusi eri painoyksikköä: gramma (g), kilogramma (kg), pauna (lb), unssi (oz), karaatti (ct) ja teralitra (tl). Taaraustoiminto mahdollistaa lastien punnitsemisen esimerkiksi ilman pakkausmateriaaleja tai astian painoa. Pitotoiminnon avulla lukitset punnitustuloksen näytöllä. Kappalelaskutoiminnolla voit laskea kappalemääriä 25, 50, 75 tai 100 kappaleen määrissä. Lisäksi voit kalibroida vaa’an painon avulla. Vaa’an taustavalaistu LCD-näyttö mahdollistaa punnitustulosten lukemisen myös hämärissä olosuhteissa. Laite toimii kahdella AA-paristolla tai 6 voltin verkkoadapterilla. Laitteessa on ylikuormitusilmoitus, joka ilmoittaa enimmäiskuormituskyvyn ylittyessä, sekä ilmoitus, kun paristot ovat lähes tyhjät. Tutustu verkkokaupassamme laadukkaisiin vaakoihimme ja tilaa kirjevaaka ja muut tarvitsemasi tuotteet jo tänään!

Ammattimaiset laitteet Expondolta

Expondo tunnetaan ammattimaisten verstas- ja teollisuuslaitteiden sekä ravintolalaitteiden valmistajana. Voit aina luottaa tuotteidemme laatuun ja pitkäikäisyyteen, etsitpä sitten kirjevaakaa tai esimerkiksi hitsauskoneita, kuten monipuolisia yhdistelmähitsauskoneita tai laadukkaita ja kestäviä ovia autotalliin tai verstaaseen. Verstas- ja teollisuuslaitevalikoimastamme löydät suuren valikoiman tuotteita, jotka on valmistettu laadukkaista materiaaleista uusinta teknologiaa käyttäen. Tuotteidemme suunnittelussa kiinnitämme huomiota asiakkaidemme tarpeisiin ja ennen kaikkea laitteiden käyttömukavuuteen. Käyttäjäystävälliset laitteet mahdollistavat vaivattoman työskentelyn vaativissakin olosuhteissa. Kaikki tuotteemme tarkastetaan jatkuvassa laaduntarkkailussa jo tuotantovaiheessa saksalaisten standardien mukaisesti. Niinpä voit luottaa siihen, että Expondolta tilaamasi tuotteet ovat laadukkaita, pitkäikäisiä ja turvallisia. Myös kirjevaakaa suunnitellessa olemme valinneet ensiluokkaiset materiaalit ja uusimman teknologian, jotka huolellisen valmistusprosessin tuloksena yhdistyvät tässä ensiluokkaisessa vaa’assa. Ammattimaisessa käytössä vaakojen tarkkuus ja luotettavuus on erittäin tärkeää. Siksi kirjevaaka punnitseekin jopa 0,1 gramman tarkkuudella. Monipuolisten toimintojensa ansiosta vaaka täyttää kaikki ammattikäyttäjän vaatimukset. Voit valita painoyksikön kuudesta vaihtoehdosta tarpeidesi mukaan sekä käyttää käytännöllisiä kappalelasku- ja taaraustoimintoja. Kannattaa tutustua Expondon monipuoliseen ammattilaitevalikoimaan jo tänään, sillä teet varmasti edullisia löytöjä. Jos tarvitset neuvoja sopivan vaa’an tai muiden laitteiden valinnassa, auttaa asiakaspalvelumme erittäin mielellään.