Trustpilot

Sähkövinssi 12V

Olivatpa sitten kyseessä ravintolalaitteet tai sähkötyökalut, yhteistyökumppaninasi expondo takaa sen, että löydät aina oikean ratkaisun omaa työtilannettasi varten. Valikoimamme on kuitenkin vieläkin laajempi, ja niinpä löydätkin verkkokaupastamme myös 12V-vinssejä, joiden avulla Offroad-retkistä mönkijällä tai autolla tulee nautinnollisia ja huolettomia kokemuksia. Sähkövinssi 12V on moottorinsa ja helpon asennuksensa ansiosta kannattava hankinta. Sinun ei tarvitse enää olla huolissasi jumiin jäämisestä hiekalla tai mudassa, sillä laite on oiva apuväline maasto-olosuhteissa ja vetää ajoneuvon ulos tilanteesta kuin tilanteesta. Mikäli etsit apuvälinettä nostotöihin, löydät valikoimastamme myös siirtovaunulliset taljat ja kätevät sähkötaljat.

Sähkövinssi 12V – käytännöllinen apuväline

12V:n vinssien avulla on mahdollista vetää kuormia turvallisesti. Ne tarjoavat mahdollisuuden mitä erilaisimpien ajoneuvojen siirtämiseen juuri silloin, kun tarvetta ilmaantuu. Sähkövinssi 12V on mitä hyödyllisin apuväline aina kun ajoneuvoa on siirrettävä nopeasti jopa yllättävässä ja hankalassa tilanteessa. Jos auto jää kiinni mutaan tai juuttuu vaikka ojaan, sähkövinssi 12V expondon verkkokaupasta tuo ratkaisun ongelmaan. Yleensä sähkövinssi 12V kiinnitetään auton etu- tai takaosan keskikohtaan, mutta se voidaan kiinnittää myös perävaunulle tarkoitettuun koukkuun. Muista kuitenkin, että juuri auton keskiosaan kiinnitettyinä 12V:n vinssin vetoteho on suurin.


Koska sähkövinssin varsinainen käyttötarkoitus on erittäin raskaiden kuormien vetäminen, soveltuu se erityisesti autojen vetämiseen. Niinpä näppärä sähkövinssi 12V tehokkaine moottoreineen sopii varsinkin autojen tai mönkijöiden vetämiseen mudasta, hiekasta ja mistä tahansa pehmeäpintaisesta maastosta. Erityisesti maaseudulla se on siis mitä käytännöllisin apuväline. Helposti kuljetettavat vinssit expondon verkkokaupasta takaavat sen lisävoiman, jonka tarvitset vaikeuksien voittamiseen maasto-olosuhteissa. Takaamme sen, että myös vinssien lisävarusteet ovat juuri yhtä kestäviä kuin kaikkien muiden MSW:n tuoteryhmien lisävarusteet, kuten esim. pora- ja piikkausvasaroiden tapauksessa. Sekä laitteiden itsensä että niiden lisävarusteiden laadun takaa MSW Motor Technics -tuotemerkki.

Tehokas mönkijän vinssi Expondolta

MSW Motor Technicsin mönkijän vinssi soveltuu erinomaisesti offroad-käyttöön esimerkiksi mönkijän kanssa. Verkkokaupastamme löydät useita erilaisia mönkijän vinssejä erilaisiin käyttötarpeisiin. Voit valita mönkijän vinssin tarpeisiisi sopivan vetokyvyn mukaan. Vinssien vetokyky vaihteleekin noin 907 kg:sta aina yli 6 000 kg:aan saakka. Niinpä laitteet sopivat erinomaisesti raskaiden kuormien vetämiseen ja siirtelyyn mönkijällä. Mönkijän vinssi mahdollistaa esimerkiksi puukuormien tai kivien vetämisen metsässä ja muussa vaikeakulkuisessa maastossa. Vinssi on helppo kiinnittää mönkijään asennuslevyn avulla, jossa se pysyy tukevasti mönkijän takaosassa. Lisäksi vinssi käyttö on turvallista, sillä automaattiset jarrut pysäyttävät vaijerin vetämisen keskeytyessä tai virran katketessa.

Expondo – vinttureiden, vetotaljojen ja vinssien erikoistuntija

Verkkokaupastamme löydät ainoastaan korkealaatuisia tuotteita. Tarjoamamme 12V-vinssit ja nostotaljat ovat kaikki samaa luotettavaa laatua. Ne ovat kestäviä, pitkäikäisiä ja ammattimaiseen käyttöön suunniteltuja. 12V:n vinsseissä on erittäin tehokas 12V:n sähkömoottori, jonka ansiosta lastien vetäminen on jopa yllättävän vaivatonta.


Kolmivaiheinen planeettavaihteisto vähentää moottorin kulumista, mikä pidentää laitteen käyttöikää huomattavasti. Koska kaikki 12V-vinssimme ovat kevyitä eivätkä vie paljoa tilaa, on ne helppo pitää mukana ajoneuvossa tai kuljettaa sinne, missä niitä tarvitaan. Myös edulliset vintturimme, jotka ovat saman valmistajan tekemiä, ovat todella kestäviä ja korkealaatuisia. Ne soveltuvat täydellisesti käytettäviksi varastotilojen korkeissa hyllyrakenteissa. Sähkökäyttöiset vintturimme ratkaisevat kaikki ne ongelmat, joita suurten lastien siirtämisessä voi ilmaantua. On sanomattakin selvää, että nekin ovat samaa taattua laatua, kuin muutkin MSW:n tuotteet. Väkipyörän käyttö raskaiden kuormien siirtämiseen on myös toimiva vaihtoehto.Täydellisen varustetason saavuttaminen käy helposti, kun hankit meiltä toimivat ja ammattimaiset laitteet. Expondon verkkokaupasta löydät ne edulliseen hintaan. Tuotteemme sopivat sekä aloittelijoille että kokeneille ammattilaisille, ja takaavat vaivattoman ja tehokkaan työnteon. Voit huoletta aloittaa seikkailun maastossa, sillä tiukan paikan tullen ne ovat korvaamattomia apuvälineitä. Osta siis MSW:n valmistama sähkövinssi 12V ja retkiesi taso ja turvallisuus paranevat kertaheitolla.