Trustpilot

Siirtovaunu + talja

Hankitko jo 12V-vinssin, mutta näyttää siltä, että varastotöissä voisit hyötyä jostain muustakin kätevästä lisälaitteesta? Sopiva ratkaisu on varmasti MSW Motor Technicsin valmistama siirtovaunu. Se on helppokäyttöinen, taidokkaasti muotoiltu ja tietysti myös teknisesti korkealuokkainen, kuten kaikki muutkin MSW:n valmistamat laitteet. Tuotevalikoimaamme kuuluu malleja erilaisilla vetovahvuuksilla, ja kaksinkertaisen köyden ansiosta ne kestävät jopa 1 000 kg:n painon. Niinpä niiden merkitystä työnteossa ei voi vähätellä. Valikoimastamme löydät myös muita sähkötaljoja painavien lastien siirtoon. Ennen kuin huomaatkaan, et osaa enää edes kuvitella, miten tulit ennen toimeen ilman siirtovaunu-taljaa.

MSW:n siirtovaunu

Expondon verkkokaupassa on tarjolla suuri valikoima erilaisia laitteita teollisuuden ja pienteollisuuden päivittäisiin tarpeisiin. Tarjoamme useiden eri valmistajien tekemiä hyvin suunniteltuja ja viimeisteltyjä laitteita. Valikoimamme laajuuden huomaat siitä, että meiltä saat mitä erilaisimpia tuotteita Steinberg Systemsin vaa’oista aina MSW:n sähkötyökaluihin saakka.


MSW on kehittänyt useita ihanteellisia ratkaisuja päivittäisiä työtilanteita varten varastotiloissa. Näihin lukeutuvat mm. käytännölliset siirtovaunut, joiden avulla kaikenlaisten kuormien nostaminen ja siirtäminen on helppoa ja turvallista niiden painosta ja muodosta riippumatta.


Vintturin toimintaperiaate on huomattavan yksinkertainen. Vinssi siirtovaunuineen on helposti liikuteltavissa, ja mahdollistaa painavien lastien vaivattoman siirtämisen. Jos laitat toimitukseen kuuluvan 12 m:n teräsköyden kaksin kerroin, voit siirtää vintturiemme avulla jopa 1 000 kg:n kuormia.


Syytä huoleen ei ole edes painavia kuormia nostettaessa, sillä laite on uskomattoman tehokas. Valikoimaamme kuuluvien juoksukisko-vintturien teho on enimmillään 1 800 W, mikä takaa 13 m:n siirtonopeuden minuuttia kohti. Aikaasäästävä ja siten äärimmäisen tehokas työskentely ovat siis suorassa yhteydessä MSW Motor Technicsin vintturin käyttöön. MSW:n vintturi voi olla juuri se puuttuva lenkki, joka tekee varastotöistä firmassasi huomattavasti sujuvampia kertaheitolla.

Teknistä osaamista

Verkkokauppamme kattavasta valikoimasta löydät siirtovaunuja, jotka uskomattoman yksinkertaisen toimintaperiaatteensa ansiosta ovat äärimmäisen helppokäyttöisiä apuvälineitä. Siirtovaunun kiinnittäminen varastotilojen teräspalkkeihin käy helposti. Teräspalkkiin kiinnitettynäkin se on vakaa ja liikkuu näin ollen luotettavalla ja varmalla tavalla. Teknisen edistyksen ja käytännöllisyyden lisäksi kiinnitämme tuotteidemme valmistuksessa aivan erityistä huomiota turvallisuusseikkoihin.


Kaariliike ei ole ongelma vinsseillemme. On kuitenkin tärkeää huomata jo asennusvaiheessa, että kaaren säteen tulee olla suurempi kuin 1 m. Kuten myös MSW Motor Technicsin autotallinovet osoittavat, laatutuotteiden valmistajana MSW kiinnittää erityistä huomiota laitteidensa yksityiskohtiin. Asia on näin nostolaitteidenkin kohdalla. Esimerkkinä MSW:lle tyypillisistä pienistä ja käytännönläheisistä yksityiskohdista mainittakoon kauko-ohjaimen integroitu vedonpoistotoiminto vintturin teräsköyden suojaamiseksi. Varsinaisen teräsköyden lisäksi laitteessa on hieman lyhyempi lisäköysi, joka johdetaan saranoiden läpi. Se huolehtii raskaan kaukosäätimen pysäyttämisestä. Näin ollen vintturissa on täydentävä turvatoiminto, joka takaa pidemmän käyttöiän. Toinen hienous on automaattinen pysäytys siinä tapauksessa, että saavutetaan köyden pää.


On siis selvää, että MSW Motor Technicsin siirtovaunuissa on monia käytännöllisiä ominaisuuksia, jotka tukevat sinua päivittäisten työtehtävien suorittamisessa. Niiden avulla voit optimoida työprosessit varastolla, joten sinun kannattaa tutustua jo tänään käytännöllisiin vinttureihimme expondon verkkokaupassa.