Trustpilot

Sähköketjutalja

Sähköketjutalja nostaa ja laskee luotettavasti sekä nopeasti painavat kuormat haluttuun korkeuteen ja sieltä takaisin alas. Taljaa ohjataan turvallisesti kaukosäätimellä, joka on pitkällä johdolla kiinni ketjutaljassa. Näin voit joustavasti ja turvallisen välimatkan päästä säädellä nostamista. Vahva ketju on lujarakenteinen, joten se kestää helposti laitteelle luvatun maksimipainon. Voit nostaa kuormat jopa kuuden metrin korkeuteen, joten sähköketjutalja on mainio työkalu esimerkiksi korkeisiin varastoihin ja halleihin. Se on myös kätevä apuväline yleiseen logistiikkaan teollisuuden tuotantotiloissa ja esimerkiksi autoverstaissa.

Sähköketjutalja raskaiden kuormien nostamiseen

Sähköketjutaljaa voidaan käyttää niin sisä- kuin ulkotiloissa. Monissa tuotantotiloissa varastotilaa löytyykin sekä sisällä että ulkona, ja nostamisen olosuhteet vaihtelevat paikasta riippuen. Laadukkaat sähköketjutaljat, jotka tilaat näppärästi expondon verkkokaupasta, kestävät ilmaston vaihtelut, mikäli tuotantotilasi vaatii kuormien nostelua ulkona. Ruostumattomat materiaalit takaavat, että laite pysyy hyvässä kunnossa pitkään, vaikka olosuhteet olisivat vaativat. Pöly, lika, kosteus ja muut ulkoiset tekijät eivät saa vaikuttaa liiallisesti korkean luokan työvälineisiin. Kun valitset expondon tuotteet, voit luottaa, että saksalaisten laatutuotteiden kestävyyteen. Mikäli tilassa ei ole sähköä, suosittelemme tutustumaan ketjuviputaljoihin, jotka toimivat mekaanisesti vipuvarren avulla. Näin et tarvitse käyttämiseen virtalähdettä.

Sähköketjutalja on erinomainen työväline muun muassa näistä syistä:

  • Kestävä ja turvallinen logistiikan työkalu
  • Joustavaa ja helppoa käyttää pitkällä johdolla varustetulla kaukosäätimellä
  • Riittävä nostokorkeus
  • Voidaan käyttää sekä ulko- että sisätiloissa
  • Vahva ketju on ruostumatonta terästä, joka kestää sään ja olosuhteiden vaihtelut

Sähköketjutalja on kevyt ja helposti siirrettävissä, joten voit joustavasti muuttaa sen paikkaa tuotantotilassa tarpeen mukaan. Koukku kiertyy 360°, mikä mahdollistaa nopean, joustavan ja optimaalisen kuorman siirtelyn. Ketjunkerääjä puolestaan suojaa ketjua ja turvaa sen kunnon käytön aikana. Ammattilaisille suunnitellut lujarakenteiset työvälineemme sopivat niin teollisuuteen, verstaille kuin vaativille harrastelijoille. Myös autokorjaamot ja -verstaat löytävät taljojen lisäksi expondon valikoimasta esimerkiksi vaihteistonostimet, jotka soveltuvat raskaiden ajoneuvojen vaihteistojen siirtämiseen korjausta varten. Pyrimme tekemään työkalujen hankinnasta sinulle mahdollisimman helppoa. Laaja ja monipuolinen valikoimamme auttaa sinua löytämään tarvitsemasi välineet samalla kertaa - vaivattomasti.

Lujarakenteiset materiaalit takaavat turvallisuuden

Sähköketjutaljan kuormakoukun turvalukitus takaa kuorman turvallisen liikuttelun. Liukukytkennän ja vetovoiman säädön ansiosta on laite suojattu ylikuormitukselta myös jatkuvassa käytössä. Elektromagneettinen jarrujärjestelmä mahdollistaa luotettavan ja jatkuvan käytön ja pitää kuorman paikallaan myös ilman sähköä. Ketju pysähtyy automaattisesti, kun ketjun maksimi- tai minimipituus on saavutettu. Sähköketjutaljan ruostumaton teräsketju on kulumaton ja erityisvahvistettu, jolloin se sopii myös erittäin painavien kuormien nostoon. Käsiketjutaljat ovat myös oiva vaihtoehto, jos etsit nostinta, joka toimii mekaanisesti ilman sähköä tai akkua. Kuormien nostaminen ja laskeminen toimii ketjusta vetämällä; jos haluat pysäyttää taljan, jolloin ketju lukkiutuu eikä lasti pääse laskeutumaan vahingossa.

Expondo toimittaa vain tarkkaan valittuja, laadukkaita työvälineitä teollisuuteen ja ammattikäyttöön. Voit luottaa, että laatu on ensiluokkaista ja asiakaspalvelu joustavaa. Investoinnit pitkäikäisiin laitteisiin helpottuvat, kun voit olla varma, että valmistaja on luotettava ja takuuaika on riittävän pitkä. MSW Motor Technics ja expondo ovat varma valinta sähkötaljojen ja muiden teollisuuden työvälineiden hankintaan.

Expondo tarjoaa parhaan hinnan takuun ja toimitukset Suomeen ilman toimituskuluja. Olemme kumppanisi teollisuuden ja ammattilaisten välineiden ja työkalusteiden hankinnassa. Tutustuthan laajaan valikoimaamme, josta löydät monipuolisesti laitteita jokaiseen tarpeeseen. Tuotteillamme on kattava kolmen vuoden takuu, joten voit luottaa tuotteiden laatuun ja kestävyyteen.