Kakkoslaatu
Kakkoslaadun tuotteissamme on kyse palautetuista ja korjatuista tuotteista tai näyttelytuotteista. Nämä tuotteet omaavat mahdollisesti kosmeettisia vikoja, mutta teknisesti ne ovat virheettömiä. Palautusoikeus ja takuu koskee myös näitä tuotteita.

Tuote: EX20390001

|

Malli: 93118591

Kakkoslaatu UV-C-sterilisaattori - 55 l - Ruostumaton teräs

879,00 € 1 099,00 €
Hinta sis. alv

Valmiina toimitettavaksi!

Toimitusaika n. 1-3 päivää

100% turvallinen maksu

  • tehokas - UV-C - valo desinfioi bakteerit ja virukset 99,99%: tehokkuudella
  • pitkäikäinen - UV-lamppujen käyttöikä on jopa 3000 tuntia tai 1000 sovellusta
  • turvallinen - UV-C - valo sammuu, kun ovi avataan, käyttö ilman otsonia
  • vakaa - 55 litran, UV-säteilyä kestävä ja helppohoitoinen laite, joka on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, ja jonka sisus on myös ruostumatonta terästä
  • tarkka - UV-valon käytön kestoa voidaan hallita ajastimella 1-60 min ja LED-näytöllä

TUOTEKUVAUS

Tee toimistostasi, kosmetiikkastudiostasi tai hotellistasi paljon turvallisempi ja taistele bakteereja ja viruksia vastaan Tungsramin UV-C-sterilisaattorilla. Olipa kyseessä sitten useat pienet tai yksittäiset suuret esineet: UV-C-sterilointilaitteella torjut tehokkaasti pinnoissa olevia viruksia ja bakteereja UV-C -valolla 99,99%: n tehokkuudella. Sterilointi Tungsramin laitteella on erittäin helppoa ja turvallista. Otsonia ei vapaudu ja puhdistus tapahtuu turvallisessa astiassa.

Tehokas ja turvallinen käyttää - kompakti Tungsramin UV-C-sterilointilaite

UV-sterilisaattori on erittäin tilava ja helppokäyttöinen. 55 litran tilavuudella useita esineitä voidaan sijoittaa sisätilaan samanaikaisesti. Aktivoi UV-C -valo asettamalla ajastin haluttuun kestoon 1-60 min. Tarvitset yleensä vain 5 minuuttia täydelliseen puhdistukseen! LED-näyttö antaa sinulle yleiskuvan hoidon kestosta. Esineitä säteilytetään kattavasti  UV-C-valolla. Heijastavien sivupintojen, läpäisevien, ruostumattomasta teräksestä valmistettujen ristikkojen ja kiiltävän lattian ansiosta UV-valo käsittelee kattavasti kaikki laitteen sisällä olevat esineet.

Käytettyjen UV-C -lamppujen toiminta-aika on 3 000 tuntia tai 1 000 käyttökertaa. Tämä tarkoittaa sitä, että UV-sterilointilaitetta voidaan soveltaa ongelmitta myös jatkuvaan käyttöön suurissa hotelleissa tai toimistojen sisätilojen puhdistamiseen.

Pienikokoinen UV-C-sterilisaattori on erittäin vakaa ja se voidaan kohdistaa optimaalisesti säädettävien jalkojensa ansiosta. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu kuori ja sisus osoittautuvat erittäin kestäviksi ja helposti puhdistettaviksi. Aivan kuten kotelo, katseluikkunan ovi ei läpäise UV-C-valoa. Kun avaat oven, UV-C-säteily sammuu automaattisesti. Tämä tekee laitteesta erittäin käyttäjäturvallisen.

UV-valolla on steriloiva vaikutus, joka tuhoaa kaikki taudinaiheuttajat, bakteerit ja virukset pinnoilta 99,99%: n tehokkuudella. Sen käyttö on sekä vaivattomampaa että hellävaraisempaa verrattuna puhdistusaineiden tai lämmön käyttöön. Jopa herkät esineet, kuten kosketusnäytöt, voidaan puhdistaa luotettavasti UV-C-valolla. Koska sterilointiin ei tarvita kemiallisia aineita tai otsonia, on puhdistustapa erityisen ympäristöystävällinen. Olipa kyseessä sitten ei-lääketieteelliset välineet klinikoilla tai esineet hotelleissa, baareissa, toimistoissa tai näyttelyalueilla, laitteen käytön kirjo on erittäin monipuolinen ja tehokas taudinaiheuttajien torjunnassa.

TEKNISET TIEDOT