Otsonaattori - 10 000 mg/h - 110 W
189,00 € Hinta sis. alv 199,00 €

Otsonaattori - 10 000 mg/h - 110 W

Merkki: ulsonix | Tuotenumero: EX10050050 | Malli: AIRCLEAN 10G

Otsonaattori - 10 000 mg/h - 110 W
Otsonaattori - 10 000 mg/h - 110 W
Otsonaattori - 10 000 mg/h - 110 W
Otsonaattori - 10 000 mg/h - 110 W
Otsonaattori - 10 000 mg/h - 110 W
Otsonaattori - 10 000 mg/h - 110 W
Näytä video
360° kuva
Klikkaa avataksesi gallerian
norm. 199,00 €   Säästöt 10,00 €   189,00 € norm. 199,00 €  
tai

8,65 € /kuukausi /kuukausi

Lue lisää

Hinta sis. alv

 • Ei toimituskuluja Suomeen

  ?

  Varastossa, toimitusaika n. 5 - 7 arkipäivää

 • 30 päivän palautuspalvelu

  ?
 • 3 vuoden takuu

Kohokohdat

 • 10 000 mg tunnissa
 • Ilmankierto: 170 m³/h
 • Sisältää UV-valon
 • Teho: 110 W
 • Ajastintoiminto jopa 24 tuntia

 • tehokas 10 000 mg/h otsonintuotto
 • nopea ja helppo säädettävyys
 • sisältää erilaisia toimintoja ja ohjelmia
 • mukava käyttää kaukosäätimellä
 • tukeva kotelo kantokahvalla

Otsonaattori - 10 000 mg/h - 110 W

Ulsonixin AIRCLEAN 10G otsonaattori on suunniteltu erityisesti ammattimaiseen ilmanpuhdistukseen suljetuissa tiloissa. Erittäin tehokkaan generaattorin avulla voimakkaatkin hajut on neutraloitavissa nopeasti ja tehokkaasti. Tehokas otsonointilaite poistaa monenlaisia ilmansaasteita, allergeeneja, haitallisia homeitiöitä ja epämiellyttäviä eläinten tai tupakan hajuja. Lisäksi generaattori soveltuu myös kaupalliseen käyttöön, esimerkiksi autokorjaamoihin, ilmastointi- ja rakennusremontteihin, jäte- ja saniteettitiloihin tai hotelliteollisuuteen.

Helppo ja tehokas käyttää - käytä otsonin voimaa ulsonixin otsonaattorilla

Otsonaattorin teho on 10 000 mg/h, joten se kykenee poistamaan pahoja hajuja nopeasti ja tehokkaasti. Integroidun UV-lamppunsa ansiosta työskentelee AIRCLEAN 10G tehokkaasti ja vapauttaa tasaisesti otsonia. Tuulettimen ansiosta (170 m³ tunnissa) otsoni levittyy nopeasti ja tasaisesti huoneeseen.

Laitteen takaosassa oleva ilmasuodatin puhdistaa tehokkaasti sisäänimettyä ilmaa ja estää laitteen sisätilan likaantumisen. Suodatin voidaan tarvittaessa vaihtaa helposti ilman työkaluja.

AIRCLEAN 10G tekee vaikutuksen helppokäyttöisyydellään. Erilaisia toimintoja ja ilmanvaihto-ohjelmia voidaan konfiguroida suuren näytön ja 6-painikkeisen ohjauspaneelin kautta. Ilmanvaihto-ohjelmien sovittaminen yksilöllisiin tarpeisiin on helppoa. Jatkuva käyttö voidaan asettaa otsonointitarpeen ollessa suuri, mutta sekään ei saa ylittää 12 tuntia. Mukana toimitettu kaukosäädin lisää otsonaattorin helppokäyttöisyyttä ja turvallisuutta.

Ammattimainen ilmanpuhdistin on suunniteltu erityisen kevyeksi ja kompaktiksi, joten sitä voidaan kuljettaa nopeasti ja helposti. Käytännöllinen kahva laitteen päällä helpottaa liikkuvaa käyttöä. Lisäksi jauhemaalatusta teräksestä valmistettu vankka kotelo tukee laitteen pitkäikäisyyttä. 2,3 m pitkä virtajohto tarjoaa joustavuutta, ja kun laitetta ei käytetä on johto säilytettävissä tilaa säästävästi integroidussa kaapelipidikkeessä.

Miten käytän otsonia turvallisesti? Otsonia voidaan käyttää ainoastaan suljetuissa tiloissa, joissa ei ole ihmisiä tai (koti)-eläimiä. Otsonin käytön jälkeen tila täytyy pitää tyhjillään 2 tuntia, jonka jälkeen sitä täytyy tuulettaa vähintään 30 minuuttia. Älä hengitä otsonia koskaan suoraan laitteesta, tuotetun otsoninmäärä tulee vastata huonekokoa. Pidä huoli siitä, ettei otsonaattorin läheisyydessä sijaitse minkäänlaisia räjähtäviä aineita tai kaasuja. Tässä laitteessa käytetään lisäksi UV-valoa, jolle ihmiset, eläimet eivätkä kasvit saa suoraan altistua. UV-säteily voi johtaa ihon tai silmien palovammoihin, suojaa siis itsesi ja ympäristösi suoralta säteilyltä. Luethan käyttöohjeet ennen otsonaattorin käyttöönottoa ja noudata kaikkia turvallisuusohjeita tarkasti.

Lataa varoituskyltti tilan desinfiointia varten.

Ota selvää, kuinka tehokas otsoni on bakteerien ja homeen torjunnassa! Puolan valtion terveystarkastuksen (Sanepid) tutkimus on osoittanut, että ulsonix-otsonaattorilla suoritettu menetelmä voi olla erinomainen täydennys tavanomaisiin desinfiointimenetelmiin ja poistaa biologisia epäpuhtauksia myös vaikeapääsyisistä paikoista.

Lataa PDF

Malli
AIRCLEAN 10G
Kunto
uusi
Materiaali
jauheella päällystetty teräs
Teho
110 W
Jännite
230 V / 50 Hz
Otsonintuotto
10000 mg/h
UV-lamppu
118 mm, 4 W, 254 nm
Tuuletin
170 m³/h
Johdon pituus
2,3 m
Mitat (pituusxleveysxkorkeus)
32,00 x 18,00 x 30,00 cm
Paino
4,22 kg
Paketin mitat (pituusxleveysxkorkeus)
38,00 x 24,50 x 35,00 cm
Lähetyspaino
4,90 kg
Tekninen piirros
Käyttöohjeet
Toimituksen sisältö


 • Otsonaattori AIRCLEAN 10G
 • Ilmansuodatin
 • Kaukosäädin
 • Varoituskilpi
 • Käyttöohje

Otsonitietosanakirja

1. Mitä otsoni on?

Otsoni (O3) on kolmesta happiatomista muodostuva molekyyli. Stratosfäärissä otsoni suojelee kaikkia elollisia olentoja ultraviolettisäteilyn (UV) haitallisilta vaikutuksilta. Otsoni on erityisen herkästi reagoiva molekyyli ja reagoikin hyvin helposti ammoniakin kaltaisten aineiden kanssa, mikä voi estää pahojen hajujen syntymistä.

2. Kuinka otsonaattori toimii?

Useimmat otsonaattorit vetävät ilmaa sisään laitteen takaosassa olevan integroidun tuulettimen kautta. Otsonaattorin sisällä ilma suodatetaan puhtaaksi itiöistä ja bakteereista ilmansuodattimen ja erityisen UV-lampun avulla. Sitten ilma johdatetaan sisäänrakennettuja keraamisia levyjä pitkin ja happi muuttuu sähköpurkauksen tuloksena otsoniksi. Otsonoitu ilma johdatetaan laitteen etuosasta takaisin otsonoitavaan tilaan.

3. Mihin otsonaattoreita käytetään?

Otsonaattorit sopivat erinomaisesti suljettujen tilojen ilman laadun parantamiseen. Otsonin reagoidessa epämiellyttävät hajut neutralisoituvat.

4. Turvallisuusmääräys

Korkeat otsonipitoisuudet ovat myrkyllisiä ja ne voivat aiheuttaa haittoja terveydelle, minkä takia otsonin vapautumista tulee kontrolloida. Vain asiantuntevat henkilöt saavat käyttää laitetta. Mahdollisimman tehokkaan käytön takaamiseksi suositellaan lisäksi otsonaattorin keramiikkalevyjen vaihtamista kuuden kuukauden välein. Ulsonix-merkki takaa korkealuokkaisen huollon ja varaosien toimituksen Euroopassa. Laitteeseen sopivat varaosat löydät luonnollisesti meiltä!

5. Huomautus kulutusosista:

Otsonikäsittelyssä tarvittava laitteen keramiikkalevy on kulutusosa, joka tulisi vaihtaa säännöllisesti. Otsonaattorin tehokkaimman käytön varmistamiseksi suosittelemme keraamisten levyjen vaihtamista:

  • - 6 kuukauden välein intensiivisessä käytössä (yli 8 h/vrk),
   - 12 kuukauden välein normaalikäytössä (4-6 h/päivä),
   - 18-24 kuukauden välein normaalikäytössä (alle 4 h/vrk).
 • Kulutusosat eivät kuulu laitteen takuun piiriin, vastaavia keramiikkalevyjä löydät verkkokaupastamme.

  Ulsonix valmistaa hyvälaatuisia teollisuustarvikkeita ja on erikoistunut puhdistuslaitteiden valmistukseen. Modernit ultraäänipesurimme tarjoavat sekä tehokkaan ja hellävaraisen puhdistuksen että monipuoliset käyttömahdollisuudet. Nämä videot esittelevät suosituimpien tuotteidemme käyttöä! Vakuutu laitteidemme saavuttavista perusteellisista ja luotettavista puhdistustuloksista sekä ultraäänipesureiden helppokäyttöisyydestä!

  Onko olemassa testejä, jotka vahvistavat otsonikäsittelyn tehokkuuden Ulsonix-laitteilla?

  Kyllä, meillä on Puolan valtion terveystarkastuksen (Sanepid) suorittamien testien tulokset, jotka tutkivat ulsonix-laitteet elokuussa 2020. Nämä testit vahvistivat, että otsonikäsittely voi poistaa biologiset epäpuhtaudet jopa vaikeapääsyisistä ja helposti havaittavissa olevista paikoista.

  Voiko otsonaattoreita käyttää myös toimistoissa vai voivatko ne vahingoittaa teknisiä laitteita?

  Otsonaattoreita voi huoletta käyttää myös toimistoissa ilman, että ne vahingoittavat teknisiä laitteita. Otsonikäsittelyn aikana toimistotiloissa ei kuitenkaan saa oleskella.

  Kuinka kauan ilmasuodatin kestää? Voidaanko se puhdistaa vedessä?

  Se riippuu käyttökertojen tiheydestä sekä käyttöolosuhteista. Suodatin voidaan puhdistaa vedessä, se pitää kuitenkin kuivata sen jälkeen.

  Sammuuko otsonigeneraattori itsestään ajastimen ollessa käytössä?

  Kyllä, ne sammuvat automaattisesti, kun ajastin on aktivoitu.

  Kuinka voin säätää näytöllä otsonisointiajan käyttäessä ajastinta sarjana? Ohjekirja sisältää tietoja automaattisesta ohjelmasta. Mille ajalle minun pitäisi säätää otsonigeneraattori, jotta voin olla varma sen tehokkuudesta?

  Sarjaan näytöllä on kaikki ohjelmat jo esiohjelmoituja. Voit säätää vapaasti otsonointiajan/tauotusajan/kierrosten lukumäärän. Otsonigeneraattorin säätämisen laajuus riippuu tilan koosta ja otsonilaitteen tehokkuudesta. Ohjekirjasta löydät myös tilan koot ja tehokkuudet ajat ja niitä vastaavat ajat.

  Pitävätkö tiedot keramiikkalevyn puolivuosittaisesta vaihdosta paikkansa kaikkien otsonigeneraattorien osalta? Kuinka usein lamppu tulisi vaihtaa?

  Tätä koskee arvioitu aika. Levyn vaihto riippuu käyttötiheydestä. Lamppu tulee vaihtaa ainoastaan, kun se ei enää toimi. Sen käyttöikä on n. 7000 tuntia.

  Toimivatko kaikki otsonigeneraattorit keramiikkalevyllä?

  Onko teillä malli, joka toimii vain yhdellä UV-lampulla? Ei, kaikki otsonigeneraattorit omaavat keramiikkalevyn otsonin tuottoa varten. Kun otsonin tuotto alkaa lamppu käynnistyy. Ei ole mahdollista käynnistää lamppua erikseen.

  Onko ECO-sarjassa lampun lisäksi sisään rakennettuja piirilevyjä?

  ECO-sarjaan ei kuulu lamppua, mutta jokainen otsonigeneraattori omaa keramikkalevyn otsonin tuottoa varten. ECO-sarjan malleissa on digitaalisen säädön sijasta ajastin.

  Kuinka vaikea on korvata käyttöosia?

  Ilmasuodatin on helppo vaihtaa. Keramiikkalevyjen vaihto ei ole niin helppoa, miksi ainoastaan kokeneen sekä asiaankuuluvan luvan omaavan ammatilaisen tulisi suorittaa se.

  Kuinka minun tulisi valita otsonigeneraattorin teho tilan kapasiteetille sopivaksi? Mille tilavuudelle 5g, 7g, 10g, 15g tai 20 soveltuvat?

  Ohjekirjassa on taulukko. Tärkeää on, että tehokkaammat otsonigeneraattorit toimivat suuremmissa tiloissa ja nopeammin (puhdistusprosessiin ei kulu niin kauan aikaa).

  Pitääkö paikkansa, että otsonigeneraattori tulisi sijoittaa mahdollisimman korkealle?

  Kyllä. Otsoni on raskaampaa kuin ilma, miksi laitteen sijoittamista mahdollisimman korkealle suositellaan, lattialle laittoa kehotetaan välttämään.

  4 Perustuen 4 arvosteluun

  Lajittele...

  Jätä arvostelu (5 tähteä paras, 1 tähti huonoin)
  Klikkaa sähköpostiisi lähetettyä linkkiä ja vahvista mielipiteesi! Se julkaistaan ​​vahvistuksen jälkeen.

  Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia.

  Arvostelu nimimerkiltä DomWar (6.12.2021)
  Arvostelu nimimerkiltä DomWar (6.12.2021) Bullshti not a company

  My order went missing

  expondo experts reply 10.3.2022

  Thank you for your feedback, we are constantly working to improve our products and service.

  Arvostelu nimimerkiltä Sergio (29.10.2021)
  Arvostelu nimimerkiltä Sergio (29.10.2021) Sistema di avvio migliorabile per maggiore sicurezza

  Premendo il tasto “TIMER” l’ozonizzatore si avvia immediatamente per cui le regolazioni di durata dell’accensione avvengono con emissione di ozono in corso esponendo l’operatore a rischio di respirazione.
  Sarebbe opportuno e più sicuro che l’emissione dell’ozono iniziasse a fine della programmazione del timer. Questa anomalia è presente anche quando si agisce sui programmi pre impostati.N

  Arvostelu nimimerkiltä Marek Ševčík (6.4.2020)
  Arvostelu nimimerkiltä Marek Ševčík (6.4.2020) Spokojenost

  Jsem spokojen. Zpočátku moje sestra nedokázala správně nastavit režim a tak přístroj jel celou noc a v důsledku toho patrně vydesinfikoval cele středisko. Jsem rád,že mám slušný přístroj ,na který se mohu spolehnou....v době COVID 19 je to zvláště důležité jak pro nás,tak pro naše klienty

  Arvostelu nimimerkiltä Jan Procházka (20.2.2020)
  Arvostelu nimimerkiltä Jan Procházka (20.2.2020) Ozonový generátor 10g

  Dle odborné konzultace prodejce mi byl doporučen tento výrobek. Funguje naprosto bez problému. Plní svou funkci. Kvalitní provedení se zárukou. Levnější modely od neznačkových čínských výrobců se dle mého názoru vůbec nevyplatí.

  expondo asiantuntija

  Etkö ole vieläkään varma?

  Asiantuntijamme valmiina auttamaan sinua!
  08000 57 46
  Ma – Pe klo 10.00 – 16.00
  Otsonaattori - 10 000 mg/h - 110 W
  sijaan 199,00 €
  189,00 €
  Hinta sis. alv ja toimituskulut
  Ulsonix ilmansuodatin AIRCLEAN Filter
  sijaan 75,00 €
  65,00 €
  Hinta sis. alv ja toimituskulut
  Tämä tuote
  • 10 000 mg tunnissa
  • Ilmankierto: 170 m³/h
  • Sisältää UV-valon
  • Teho: 110 W
  • Ajastintoiminto jopa 24 tuntia

  Varastossa, toimitusaika n. 5 - 7 arkipäivää

  Otsonaattori - 10 000 mg/h - 110 W

  Otsonaattori - 10 000 mg/h - 110 W

  (4)
  norm. 199,00 €   189,00 €  

  Varastossa, toimitusaika n. 5 - 7 arkipäivää

  • 10 000 mg tunnissa
  • Ilmankierto: 170 m³/h
  • Sisältää UV-valon
  • Teho: 110 W
  • Ajastintoiminto jopa 24 tuntia
  • 7 000 mg tunnissa
  • Ilmankierto: 170 m³/h
  • Sisältää UV-valon
  • Teho: 98 W
  • Ajastintoiminto jopa 24 tuntia

  Varastossa, toimitusaika n. 5 - 7 arkipäivää

  Otsonaattori - 7 000 mg/h - 98 W

  Otsonaattori - 7 000 mg/h - 98 W

  (2)
  norm. 219,00 €   109,00 €  

  Varastossa, toimitusaika n. 5 - 7 arkipäivää

  • 7 000 mg tunnissa
  • Ilmankierto: 170 m³/h
  • Sisältää UV-valon
  • Teho: 98 W
  • Ajastintoiminto jopa 24 tuntia
  • 20 000 mg tunnissa
  • Ilmankierto: 170 m³/h
  • Sisältää UV-lampun ja tuulettimen
  • Teho: 205 W
  • Ajastintoiminto 60 min saakka

  Varastossa, toimitusaika n. 5 - 7 arkipäivää

  Otsonaattori - 20 000 mg/h - 205 W

  Otsonaattori - 20 000 mg/h - 205 W

  (5)
  249,00 €  

  Varastossa, toimitusaika n. 5 - 7 arkipäivää

  • 20 000 mg tunnissa
  • Ilmankierto: 170 m³/h
  • Sisältää UV-lampun ja tuulettimen
  • Teho: 205 W
  • Ajastintoiminto 60 min saakka
  • 20 000 mg tunnissa
  • Ilmankierto: 170 m³/h
  • Sisältää UV-valon
  • Teho: 205 W
  • Ajastintoiminto jopa 24 tuntia

  Varastossa, toimitusaika n. 5 - 7 arkipäivää

  Otsonaattori - 20 000 mg/h - 205 W - digitaalinen

  Otsonaattori - 20 000 mg/h - 205 W - digitaalinen

  (1)
  norm. 359,00 €   279,00 €  

  Varastossa, toimitusaika n. 5 - 7 arkipäivää

  • 20 000 mg tunnissa
  • Ilmankierto: 170 m³/h
  • Sisältää UV-valon
  • Teho: 205 W
  • Ajastintoiminto jopa 24 tuntia
  • 7 000 mg tunnissa
  • Ilmankierto: 170 m³/h
  • Sisältää UV-valon
  • Teho: 98 W
  • Ajastintoiminto jopa 60 min

  Varastossa, toimitusaika n. 5 - 7 arkipäivää

  Otsonaattori - 7 000 mg/h - 98 W

  Otsonaattori - 7 000 mg/h - 98 W

  (3)
  norm. 199,00 €   109,00 €  

  Varastossa, toimitusaika n. 5 - 7 arkipäivää

  • 7 000 mg tunnissa
  • Ilmankierto: 170 m³/h
  • Sisältää UV-valon
  • Teho: 98 W
  • Ajastintoiminto jopa 60 min