Tuote: EX10050328

|

Malli: ULX-BF05

Rajaustolppa hihnalla - 2 kpl - 200 cm - keltainen/musta

129,00 €
Hinta sis. alv

Valmiina toimitettavaksi!

Toimitusaika n. 1-3 päivää

100% turvallinen maksu

  • tehokas – kahden tolpan selkeä este yhdellä hihnalla optimaaliseen kulunohjaukseen
  • tukeva – jalusta muovipäällysteistä betonia
  • vankka – 91 cm korkea tolppa raudasta 63 mm:n halkaisijalla
  • joustava – hihnan kiinnitys neljällä sivulla
  • kätevä – hihnaa voidaan vetää helposti ulos jopa 2 m

TUOTEKUVAUS

Tähän suuntaan! Rajaustolppa hihnalla näyttää oikean reitin

Ota käyttöön täydellinen kulunohjausjärjestelmä myymäläsi eteen, tapahtumapaikalle tai hotellisi aulaan! Ulsonixin rajaustolpat voidaan pystyttää nopeasti ja turvallisesti. Hihnan avulla voit rajata alueita sekä osoittaa vieraillesi tai asiakkaillesi selkeän kulkureitin. Vai haluatko vain sulkea tietyt alueet väliaikaisesti? Kulunohjaustolppa auttaa sinua rajaamaan selkeitä alueita käden käänteessä!

Yhdistä nauhatolpat toisiinsa tarpeidesi mukaan!

Tolpat pysyvät tukevasti paikoillaan betonijalustoilla, joiden halkaisija on 320 mm. Raudasta valmistettujen nauhatolppien halkaisija on 63 mm, ja ne tekevät vaikutuksen vakaudellaan. Kullanväriseksi päällystetyt pinnat takaavat huomiota herättävän ulkonäön. Kun haluat eristää alueita, vedä kahden metrin pituinen hihna ulos pylvään yläosasta, ja kiinnitä se toiseen tolppaan. Hihna tarjoaa lisäturvallisuutta mustakeltaisella raidoituksella. Jokaisessa rajaustolpassa on neljä ripustuspistettä, joten voit vetää hihnaa joustavasti eri suuntiin tai yhdistää sen useisiin eri tolppiin.

Tolpan betonijalusta on päällystetty muovilla, ja sen pohja on ruostumatonta terästä. Tolppien alustoissa on kumirenkaat, joiden ansiosta siirrät niitä huomaamattomasti ja hiljaisesti. Tolpat ovat myös erityisen hellävaraisia lattialle. Vakaasta rakenteestansa huolimatta rajaustolpat ovat erittäin helposti liikuteltavia, joten siirrät niitä vaivattomasti paikasta toiseen.

TEKNISET TIEDOT