Tuote: EX10050301

|

Malli: ULX-GB16

Roska-astia polkimella - 12 l - ruostumaton teräs

65,00 €
Hinta sis. alv

Valmiina toimitettavaksi!

Toimitusaika n. 1-3 päivää

100% turvallinen maksu

  • kompakti - 12 l tilavuus sopii keittiöihin tai toimistoihin ja luentosaleihin
  • vankka - ruostumaton teräsrakenne ja erinomainen ammattitaito takaavat astian pitkäikäisyyden
  • käytännöllinen - liukumattomalla polkimella varustettu roska-astia voidaan avata helposti jalalla
  • hygieeninen - ruostumattomasta teräksestä valmistettu pinta on helppo puhdistaa, kontaktiton avausmekanismi varmistaa puhtauden käytön aikana
  • tyylikäs - kiiltävä pinta vakuuttaa kaikissa ympäristöissä

TUOTEKUVAUS

Tyylikäs ja erittäin käytännöllinen roska-astia polkimella!

Roskia pois heitettäessä saattavat kädet olla täynnä. Siksi ulsonixin roska-astia polkimella ULX-GB16 on kätevästi avattava ja suljettava jalalla. Tämä hyväksi koettu mekanismi ei ole vain mukava, vaan myös kontaktiton. Vältät suoraa kosketusta astiaan vain yhdellä jalan painalluksella. Tämä tekee roskien hävittämisestä erittäin hygieenistä!

Roska-astia polkimella ja kiiltävillä ominaisuuksilla

Polkimella varustetulla roskiksella sinä ja vieraasi voitte hävittää roskat turvallisesti ja huomaamattomasti. Kansi ei vain peitä näkyvyyttä roskiin, vaan myös pidättää epämiellyttäviä hajuja. Voit avata ja sulkea poljinroska-astian helposti ja turvallisesti polkimella, jossa on liukumaton pinta. Kädet eivät ole suorassa kosketuksessa astian kanssa, mikä on erittäin hygieenistä.

Roska-astia polkimella on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Tämä materiaali tekee vaikutuksen paitsi helposti puhdistettavilla, kiiltävillä pinnoilla myös erityisellä vakaudellaan ja pitkäikäisyydellään, joka ei juurikaan kulu edes intensiivisessä käytössä. Tämä tarkoittaa sitä, että tyylikäs ja käytännöllinen astia pysyy käytössäsi pitkään luotettavana apulaisena roskien hävityksessä.

Pyöreä muoto ja hienovarainen muotoilu antavat poljinroska-astialle huomaamattoman ulkonäön, joka korostaa sen toimintaa. Tämän seurauksena se voidaan sijoittaa huomaamattomasti, mutta silti selvästi näkyviin mihin tahansa huoneeseen, jossa sitä tarvitaan. Kompaktin muodonsa ja 12 litran tilavuutensa ansiosta se on ihanteellinen keittiöön, toimistoihin, vastaanottotiloihin tai luentosaleihin.

TEKNISET TIEDOT

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET