Tarjous

Tuote: EX10250516

|

Malli: UNI_COVER_04

Aurinkotuolin suojahuppu - UNI_SUNBED_07 / 08/09 ja vastaaville malleille

29,99 € 45,99 €
Hinta sis. alv

Valmiina toimitettavaksi!

Toimitusaika n. 1-3 päivää

100% turvallinen maksu

  • sopiva UNI_SUNBED_07/08/09-ja vastaaville malleille
  • suojaava - UV-säteilyä ja vettä hylkivä sekä joustonaru saumoissa
  • pitkäikäinen - 70 g:n materiaalitiheys kaksinkertainen sauma
  • helppo - kevyt, tilaa säästävästi säilytettävä ja vaivaton käytettävä
  • puhdas - käsinpestävä ja nopea kuivuminen

TUOTEKUVAUS

Suojahuppu UNI_SUNBED_07, 08 und 09-aurinkotuoleille

Niin kevyt kuin kestäväkin suojahuppu UNI_COVER_04 on ihanteellinen lisävaruste UNI_SUNBED_07, 08 ja 09-malleille tai samankokoisille aurinkotuoleille. Säilytä puutarhakalusteidesi uudenveroinen ulkonäkö epäsuotuisilta sääoloilta, kuten sateelta, lumelta, tuulelta ja matalilta lämpötiloilta niitä kuitenkaan pois laittamatta. Säästä aikaa ja tilaa Uniprodon laadukkaalla puutarhatuolin suojapeitteellä!

Kestävä, kevyt ja tilaa säästävästi säilytettävä: Uniprodon suojapeite aurinkotuoleille

14.98 m2:n suojapeite on valmistettu erityisen tiiviisti kudotusta OXFORD 210D-polyesterikankaasta, jonka materiaalitiheys on 70 g. Peite ei näin ollen ole ainoastaan erityisen vettä hylkivää, vaan se on myös UV-säteilyn kestävä ja erittäin vankkaa tekoa. Näin suojaat hienot huonekalusi luotettavasti auringon aiheuttamalta haalistumiselta tai epäsuotuisien sääolosuhteiden aiheuttamilta vaurioilta.

Puutarhatuolin suojapeite on nopea ja helppo kiinnittää. Se vain heitetään tuolin päälle ja kiristetään alareunan joustonyöristä. Kun suojaa ei tarvita, se voidaan poistaa yhtä nopeasti, taittaa hyvin pieneen kokoon ja säilyttää mukana toimitetussa säilytyspussissa tilan säästämiseksi. Sateen yllättäessä on suositeltavaa antaa suojapeitteen kuivua ensin - tämän materiaalin kuivuminen vie vain hetken. Jos puutarhatuolin suojapeite pääsee likaantumaan, voidaan se pestä käsin ja näin se kiiltää jälleen moitteettoman mustana.

Viimeisenä muttei vähäisimpänä: tämä suoja vakuuttaa pitkäikäisyydellään. Suojahupun laadukas viimeistely ja kaksinkertaiset saumat auttavat suojaamaan aurinkotuolejasi ulkoisilta vaikutuksilta useiden kesien ajan.

TEKNISET TIEDOT

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET