Tarjous

Tuote: EX10250534

|

Malli: UNI_UMBRELLA_2R300OR_N

Aurinkovarjo - oranssi - pyöreä - Ø 300 cm - kallistettava ja käännettävä

199,00 € 249,00 €
Hinta sis. alv

Valmiina toimitettavaksi!

Toimitusaika n. 1-3 päivää

100% turvallinen maksu

  • pitkäikäinen – tiheydeltään 180 g/m² oleva varjokangas suojaa kesästä toiseen
  • tilava – 300 cm halkaisija luo suuren varjoalueen
  • varma – suoja UV-säteilyltä UPF-suojakertoimen ollessa 50+
  • vakaa – vankalla rakenteella ja integroidulla tuulisuojalla
  • helppo – 360° kääntyvä varjo avataan ja suljetaan kätevällä kammella

TUOTEKUVAUS

Kallistettava aurinkovarjo suojaa joustavasti auringolta ja kuumuudelta

Etsitkö kallistettavaa aurinkovarjoa? Uniprodon pyöreä, halkaisijaltaan 300 cm aurinkovarjo luo reilun, auringolta ja kuumuudelta luotettavasti suojaavan varjon. Varjon UV-suojakerroin on UPF 50+, joten se suojaa jopa 98 prosenttisesti kaikelta UV-säteilyltä. Täten voit nauttia vieraidesi kanssa ruuasta ja juomasta turvallisesti ja huoletta.

Pyöreä aurinkovarjo luotettavalla UV-suojauksella

Vankalla, tiheydeltään 180 g/m² olevalla polyesterikankaallaan varjo luo varjoisen paikan sinulle ja vieraillesi monen kesän ajan. Materiaalilla on suuri veto- ja repäisylujuus, se on pitkäikäinen, UV-kestävä ja erittäin helppo puhdistaa. Integroidulla käsikammella voit avata ja sulkea aurinkovarjon vaivatta nopeasti ja kallistaa tai kääntää sitä auringon asennon mukaan.

Rakenne ja materiaali tekevät vaikutuksen erityisellä kestävyydellään ja vakaudellaan – myös epäsuotuisissa olosuhteissa. Halkaisijaltaan 45 x 64 mm oleva aurinkovarjon tanko on korroosionkestävää alumiinia ja 8 ruodetta terästä, joten ne kestävät erityisen hyvin mekaanisia vaikutteita. Tuulensuojausjärjestelmä takaa paremman ilmankierron lisäksi myös vakauden tuulisella säällä.

Riippuva aurinkovarjo on erityisen tilaa säästävä ja älykäs muunnelma perinteisestä aurinkovarjosta. Voit sijoittaa tangon suoraan seinän tai pöydän viereen mihin tahansa paikkaan, jossa on kiinteä alusta. Teräsjalustassa on esiporatut reiät, jotta varjo on mahdollista kiinnittää haluttuun paikkaan ruuvien avulla. Lisää vankkuutta sekä joustavuutta varjon pystytykseen antavat aurinkovarjon jalustaan sopivat levyt, jotka löydät expondon valikoimasta. 

TEKNISET TIEDOT