Trustpilot

Riippuva aurinkovarjo

Tarjouksessa
Aurinkovarjo - ruskea - neliö - 250 x 250 cm - kallistettava
Uniprodo
(1)

Aurinkovarjo - ruskea - neliö - 250 x 250 cm - kallistettava

Mitat (PxLxK)
315 x 248 x 262 cm
129,00 € 176,51 €
Tarjoukset voimassa rajoitetun ajan
Parhaan hinnan takuu
Alhainen varastotilanne
ILMAINEN TOIMITUS n. 3.7.
Tarjouksessa
Aurinkovarjo - vihreä - neliö - 250 x 250 cm - kallistettava
Uniprodo
(1)

Aurinkovarjo - vihreä - neliö - 250 x 250 cm - kallistettava

Mitat (PxLxK)
315 x 248 x 262 cm
139,00 € 176,62 €
Tarjoukset voimassa rajoitetun ajan
Parhaan hinnan takuu
Alhainen varastotilanne
ILMAINEN TOIMITUS n. 3.7.

Riippuva aurinkovarjo on omiaan tarjoamaan varjoisan istumapaikan kahvilaan tai terassille. Lisäksi nämä aurinkovarjot ovat ihanteellisia myös mökkipihaan tai parvekkeelle. Laadukkaitten materiaalien ansiosta moderni riippuva aurinkovarjo suojaa sinua auringon lisäksi myös sateelta. Rankatkaan sääolosuhteet eivät vahingoita aurinkovarjojen erikoismateriaaleja. Tästä kategoriasta ravintolayrittäjät ja yksityishenkilöt löytävät laadukkaat aurinkovarjot terassille tai kotipihaan.

Mikä on riippuva aurinkovarjo?

Mihin juuri sinä tarvitset aurinkovarjoa? Riippuva aurinkovarjo sopii loistavasti niin torikahviloihin, puutarhaan kuin ravintolaterasseillekin. Riippuva aurinkovarjo on kallistettavissa niin, että se varjostaa kätevästi kokonaisia pöytiä, porealtaita tai puutarhatuoleja. Modernit sateenvarjot ovat myös käännettäviä, jolloin ne on entistäkin helpompi kohdistaa tarkasti. Näin riippuva aurinkovarjo on helppo asettaa niin, että se on oikeassa kulmassa auringon sijaintiin nähden. Tätä tarkoitusta varten aurinkovarjojen valmistajat varustavat jokaisen yksittäisen päivänvarjon kuulalaakeroidulla ja kääntyvällä alustalla, jota voit kääntää 360°. Myös aurinkovarjon avaaminen käy kevyesti sen kammen avulla. Sopiiko sinun pihaasi paremmin pieni vai iso aurinkovarjo? Valikoimastamme löydät monet eri kokoiset ja laadukkaat mallit. Ravintolaan sopii yleensä esimerkiksi riippuva aurinkovarjo 3,5m halkaisijalla.

Mitkä ovat riippuvan aurinkovarjon edut?

  • Suorakaiteen muotoinen riippuva auringonvarjo tarjoaa suuren halkaisijansa ansiosta reilun kokoisen varjon.
  • Varjoa voi myös kääntää 360° ja siten suunnata auringon asennon mukaan.
  • Valikoimastamme löydät monia erikokoisia ja erimuotoisia malleja.

Nykyaikainen päivänvarjo tarjoaa ihanteellisen suojan vaarallista UV-säteilyä vastaan kesällä erityisen materiaalinsa ansiosta. Tämä tarkoittaa, että pidempikään oleskelu ulkona ei ole enää ongelma tai terveysriski.

Aurinkovarjot parvekkeelle tai terassille kestävät säässä kuin säässä

Laadukkaiden ravintolalaitteiden valmistajat päällystävät tällaiset ulokevarjot yleensä erityisen kestävällä polyesterilla. Materiaali on erittäin tiheää ja tarjoaa siten erinomaista suojaa auringolta ja sateelta. Erityisen laadukas aurinkovarjo parvekkeelle tai terassille suodattaa tämän materiaalin avulla luotettavasti yli 97 % siihen osuvasta UV-säteilystä. Näin voit tarjota vieraillesi tai asiakkaillesi paitsi viileän, myös terveellisen oleskelupaikan. Jos sinulla taas on etsinnässä myös syksyn tuulisissa keleissä käytettävä aurinkovarjo, riippuva malli sopii hyvin tähänkin tarkoitukseen. Jotta tuulenpuuskat eivät veisi aurinkovarjoa mennessään, malliemme kärjissä on kätevät aukot, joista tuuli pääsee puhaltamaan läpi. Tämä tarkoittaa, että suurikin varjo seisoo aina tukevasti paikallaan ilman, että sinun tarvitsee kantaa siitä huolta.

Sadepäivinä voit sulkea aurinkovarjon ja suojata sitä säältä suojahupulla. Tällaisia lisävarusteitä löydät aurinkovarjojen tarvikkeet -kategoriastamme. Varjojen metalliosat on valmistettu erityisen kestävästä teräksestä ja alumiinista. Näin ollen edes aurinkovarjon päivittäinen käyttö ei ole ongelma. Varjot tarjoavat erityisen pitkän käyttöiän vankan teräsrungon ja alumiinitankonsa ansiosta. Löydätkin laajasta aurinkovarjojen valikoimastamme varmasti juuri sinun tarpeisiisi sopivan mallin. Tutustu tuotteisiimme ja valitse parhaiten kotisi tai yrityksesi ilmeeseen sopiva riippuva aurinkovarjo.