Poreallas

Tutustu monipuoliseen tuotevalikoimaamme
Muut kategoriat

1 - 9 / 9 tuotetta

Suodatukselle ei löytynyt tuloksia!

Nauti arjen luksuksesta kotona tai rentoudu mökillä hyppäämällä lämpimiin poreisiin. Expondon valikoimasta löytyvät porealtaat on suunniteltu mukavuus ja kestävyys edellä. Uniprodon puhallettavien porealtaiden avulla pääset spa-tunnelmaan omalla takapihallasi. Puhallettava allas kulkee myös kätevästi mukana vaikkapa mökille, sillä sen kuljetus ja kasaaminen on helppoa ja vaivatonta. Porealtaiden suuttimet saavat aikaan hierovia poreita, jotka pitävät huolen maksimaalisesta rentoutumisesta. Tutustu Expondon poreallasvalikoimaan ja valitse tarpeisiisi sopiva allas. Jos tarvitset apua valinnassa, me neuvomme mielellämme!

 

Miksi hankkia poreallas Expondolta?

 

Uniprodon porealtaissa viihtyy hyvin useamman tunnin putkeen, sillä niiden istuinmukavuus on huippuluokkaa. Porealtaiden pohjat on pehmustettu EVA-vaahtomuovilla, joka takaa pehmeän alustan pidempäänkin altaassa oleskeluun. Uniprodon altaat on varustettu lämmitysjärjestelmällä, joka lämmittää veden jopa 42 asteiseksi, joten poreissa ei pääse vilu yllättämään. Ulkolämpötilasta riippuen altaat lämmittävät vettä n. 1-2 astetta tunnissa.

Uniprodon altaat on varusteltu sadoilla suuttimilla, jotka takaavat täydellisesti kehon rentouttavat poreet. Expondon valikoimasta löydät myös Uniprodon altaisiin sopivat niskatuet sekä juomatelineet maksimoimaan viihtyvyyden. Uniprodon niskatuet on valmistettu PU-vaahdosta, joka takaa pehmeän ja kestävän tuen niskoille.

 

Kestääkö puhallettava poreallas kovaa käyttöä?


Uniprodon puhallettavat porealtaat on valmistettu kestävistä ja laadukkaista materiaaleista, jotka takaavat pitkän käyttöiän ja kestävyyden. Altaan mukana tulee pohjasuoja, joka suojaa sen pohjaa vaurioilta. Mikäli allas suojasta huolimatta pääsee vaurioitumaan, se on mahdollista korjata pakkauksessa mukana tulevan korjaussetin avulla. Ei siis hätää, vaikka vaurioita sattuisikin tulemaan, sillä korjauksen jälkeen pääset taas nopeasti nauttimaan poreista!

 

Porealtaat Expondolta

 

Varmista rentoutuminen arjen kiireiden keskellä Uniprodon laadukkaalla porealtaalla. Valikoimistamme löydät jokaisen tarpeisiin sopivat puhallettavat porealtaat. Jos sinulla on jotain kysyttävää porealtaistamme, ota rohkeasti yhteyttä, niin kerromme mielellämme lisää.

 

Me Expondolla painotamme tuotteidemme valinnassa tarkkaa viimeistelyä, korkealuokkaisia materiaaleja ja optimaalista käyttäjäystävällisyyttä. Meillä on jo yli 100 000 tyytyväistä asiakasta. Etsimme aina uusia ratkaisuja asiakkaidemme yksilöllisten toiveiden ja tarpeiden toteuttamiseksi. Kehitämme omia tuotteitamme jatkuvasti ja jalostamme omaa asiantuntemustamme. Päämääränämme on tarjota asiakkaillemme kestäviä, Saksassa valmistettuja tuotteita, joiden etuja ovat laatu ja hinta.