Tuote: EX10280070

|

Malli: WIE-SFE-1200

Akkupaimen - 1,2 J - 15-20 km

419,00 €
Hinta sis. alv

Valmiina toimitettavaksi!

Toimitusaika n. 1-3 päivää

100% turvallinen maksu

  • pitkä kantama – sopii jopa 15 - 20 km pitkille aidoille
  • voimakas – suojaa 1,2 J iskuenergialla
  • energiatehokas – integroitu aurinkopaneeli tuottaa laitteelle sähköä päivisin
  • kestävä – integroitu 6 V akku kestää 21 päivää yhdellä latauksella
  • kannettava – UV-suojattu muovikotelo ja kahva laitteen helppoon siirtämiseen

TUOTEKUVAUS

Luotettava akkupaimen jopa 15 - 20 km aidoille

Akkupaimen pitää laiduntavat eläimet, kuten hevoset, lehmät, vuohet tai lampaat turvallisesti laitumella. Wiesenfieldin aurinkopaneelipaimen WIE-SFE-1200 on luotettava tapa aidan sähköistämiseen. Kotieläimet laiduntavat siellä, missä pitääkin, eivätkä villieläimet pääse häiritsemään niitä. Sisäänrakennetun akun ja aurinkopaneelin ansiosta luotettava akkupaimen on sekä erittäin kestävä että energiatehokas.

Aurinkopaneelipaimen 1,2 J iskuenergialla

Aurinkopaneelipaimen on varustettu integroidulla 6 V akulla, joka luotettavasti takaa sähköaidoille jopa 1,2 J iskuenergian. Lisäksi laitteessa on 140 x 160 mm aurinkopaneeli tuottamaan virtaa päivällä. Akkupaimen voikin sähköistää aitasi jopa 21 päivän ajan keskeytyksettä, ennen kuin akku on ladattava uudelleen täyteen. Tämä vähentää tarkistustarvetta ja laiduntavat eläimet voivat laiduntaa niityllä huoletta.

Akkupaimen on varustettu maakaapelilla sekä liitosjohdolla, jolla aita voidaan sähköistää. Eläimen tyypistä ja koosta riippuen tarvitset 500 V:n (kanoille) tai jopa 5 000 V:n (lehmille) huippujännitteen. Akkupaimen on tarkoitettu eläinten, kuten lehmien, lampaiden, hevosten, vuohien tai sikojen aitauksiin. Kotieläimet pysyvät siellä, missä pitääkin, eivätkä villieläimet pääse häiritsemään niitä. Sähköisku on eläimelle vaaraton ja harmiton, mutta saa eläimen perääntymään ja varomaan sähköaitaa.

Akkupaimenen kotelo on valmistettu UV-säteilyä kestävästä muovista. Laite itsessään vaatii suhteellisen vähän huoltoa. Akku on varustettu älykkäällä ohjausjärjestelmällä, joka takaa käyttöturvallisuuden. Lisäturvallisuutta tarjoaa ylilataus- ja purkaussuoja. Kompaktin rakenteensa ja kahvansa ansiosta akkupaimen voidaan helposti siirtää varustamaan uusien laidunalueiden sähköaitoja. Vältä onnettomuuksia käyttämällä toimituksen mukana tulevia neljää varoitusmerkkiä.

TEKNISET TIEDOT