Trustpilot
Tarjouksessa
(7) arvostelua

Pellettikone - enintään 100 kg/h - Ø 120 mm - lukittava lokero

899,00 € 1 490,17 €
Hinnat sisältävät 24 %:n arvonlisäveron.

Tuote: EX10280046

|

Malli: WIE-PM-1500

Parhaan hinnan takuu
Hinnat sisältävät 24 %:n arvonlisäveron.

Valmiina toimitettavaksi!

Toimitus n. keskiviikko 24. heinäkuuta
kpl
Alennus
Kappalehinta
1+
0%
899,00 €
3+
5%
854,05 €
5+
10%
809,10 €
10+
15%
764,15 €
Avainominaisuudet
  • monipuolinen - tuottaa pellettejä ruokintaan, lannoitukseen tai lämmitykseen orgaanisista aineista
  • tehokas- käsittelee 60 - 100 kg/h rehua tai 40 - 60 kg/h haketta
  • nopea - 3000 W moottori tarjoaa 1430 r/min nopeuden
  • kestävä - pellettien pidempi säilyvyysaika 60 - 80 °C lämpötilaan kuumennuksen ansiosta
  • intuitiivinen - kompakti, liikkuva ja helppokäyttöinen kone neljällä pyörällä
Turvalliset maksutavat
Toimitustiedot
Palautukset ja takuu

TUOTEKUVAUS

Pellettipuristin suurille rehumäärille lyhyessä ajassa

Haluatko tuottaa itse kustannustehokkaasti suuria määriä pellettejä ruokintaan, lannoitukseen tai lämmitykseen: Laadukkaiden maataloustarvikkeiden asiantuntijoiden Wiesenfieldin pellettikoneella WIE-PM- 1500 voit tuottaa jopa 100 kg rehua tunnissa tai käsitellä jopa 60 kg/h puuhaketta. Käsiteltävän raaka-aineen yksittäisten kappaleiden enimmäiskoko on 6 mm.

Wiesenfieldin teollisuustarvikevalikoiman ammattimainen pellettikone

Tuota sylinterimäisiä rehurakeita oman reseptisi mukaan ja näin tiedät aina tarkalleen, mitä ainesosia ne sisältävät. Sinä yksin päätät, mitä vitamiineja ja kivennäisaineita lisäät viljaan, maissiin, kauraan tai heinään ruokkiaksesi eläimiäsi. Sama koskee kotitekoisten lannoitepuikkojen ainesosia. Pelletointikone on kuitenkin ihanteellinen myös sahanpuru-tai paperirakeiden valmistamiseen uunin lämmittämistä varten - ympäristöystävällistä ja täysin ilman liimaa, kuten lastulevytkin.
Täytetty materiaali puristetaan suurella paineella muotin läpi, jonka halkaisija on 120 mm. Paine ja lämmitys 60 - 80 °C lämpötilassa saavat aikaan lujasti puristettuja pellettejä, joiden halkaisija on 6 mm reikälevyn vuoksi. Tämän kuumennuksen ansiosta pelletit säilyvät kauemmin. Käytännöllisen galvanoidusta teräslevystä valmistetun poistokourun ansiosta voit täyttää valmiit pelletit suoraan säkkeihin tai muihin säiliöihin.
Pellettipuristin, joka on erittäin vakaa neljän tukevan pyöränsa ansiosta, toimii 3000 W:n sähkömoottorilla. Intuitiivisesti käytettävä kone on varustettu hätäpysäytyskytkimellä, joka on sijoitettu keskelle lukittavaan kytkentärasiaan ja on siten helposti käytettävissä kaikkina aikoina. Syöttösuppilossa oleva suojaverkko (ritilä 37 x 37 mm) estää esineiden koneeseen putoamisen tai että joku pääsisi koskemaan siihen ja loukkaantumaan vakavasti.
Kätevää: Laitteen tukevassa kotelossa on lukittava lokero työkaluja, käsineitä tai muita pieniä osia varten. Vankka valuraudasta valmistettu kestävä pellettikone tarjoaa uskollista palvelua monien vuosien ajan, eikä sen tästä syystä pitäisi puuttua miltään maatilalta!

Huomautus: Tilaa samalla myös sideaine pelleteille (tuotenro: 10530000). Vehnätärkkelysjauhe helpottaa pelletin puristamista ja varastointia.

Huomautus kuluvista osista: Pellettipuristimien sisäänrakennettuja matriiseja ja rullia voi käyttää 300 tuntia. Kun rulla tai matriisi on kulunut, vaihda se viipymättä uuteen. Kuluvat osat eivät kuulu laajennetun takuun piiriin. Löydät sopivat varaosat expondon verkkokaupasta.

TEKNISET TIEDOT

Arvostelut


3.1

Perustuen 7 arvosteluun

Lajittele :

viime vuonna Julkaistu alun perin sivustolla Expondo Switzerland

PM-1500

Minulla on myös ongelmia sahanpurun kanssa Ratkaisu: Poraa 4 mm muotista alhaalta. Nyt toimii täydellisesti

Näytä alkuperäinen arvostelu

viime vuonna Julkaistu alun perin sivustolla Expondo Denmark

heikot materiaalit

noin 13 %:n kosteudella kone toimii todella hyvin ja tekee ok-laatuisia pellettejä, mutta pellettien täytyy kuivua valmistuksen jälkeen päästäkseen kosteuteen. On kuitenkin todettava, että materiaalit ovat erittäin huonolaatuisia, varsinkin kiinteiden rullien laakerit eivät kestä niihin kohdistuvaa painetta, joten koneen heikkojen osien VAIHTOA ON OTETAAN JOITAKIN KULUJA. lähes mahdotonta saada varaosia koneen toimittajalta

Vastaus käyttäjältä

Kiitos, että kiinnitit tämän huomiomme. Teemme aina parhaamme auttaaksemme ja parantaaksemme. Mutta tähän tarvitsemme tukeasi varmistaaksemme, ettei tällaista tapahdu uudelleen. Toivomme myös voivamme toivottaa sinut asiakkaana verkkokauppaamme tulevaisuudessa.
Näytä alkuperäinen arvostelu

viime vuonna Julkaistu alun perin sivustolla Expondo Germany

Tuskin mahdollista puristaa pellettejä puupelletti mahdotonta "!! rehupelletit murenevat.... Schro...... Pysy kaukana

Negatiivinen

Vastaus käyttäjältä

Kiitos arvostelustasi. Harmi, ettemme pystyneet vakuuttamaan sinua täysin. Olisimme mielellämme auttaneet sinua ratkaisemaan huolesi. Emme kuitenkaan ole saaneet vastausta tiedusteluihimme. Autamme mielellämme osoitteessa [email protected]. Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä. Expondo-tiimisi
Näytä alkuperäinen arvostelu

7 kuukautta sitten Julkaistu alun perin sivustolla Expondo Sweden

Ongelmassa

Päivitetty arvostelu. Oli ongelma pultin kanssa, joka pitää matriisin. Se löystyy matriisin ja sen akselin välisen raon takia. Vahinko on tapahtunut. Ota yhteyttä asiakaspalveluun ja useiden selitysten jälkeen expondo ottaa vastuun ja lähettää sekä matriisi- että rullapyörän. Joten minulla ei ole mitään negatiivista sanottavaa expondosta. Olen nyt käsitellyt n. 2 tonnia kauraa ilman ongelmia, siitä tulee pehmeä pellettimurskain, sikojen, kanojen ja lampaiden rehu.

Näytä alkuperäinen arvostelu

10 kuukautta sitten Julkaistu alun perin sivustolla Expondo Austria

Kohtuullinen pellettituotanto ei ole mahdollista WIE-PM-1500 pellettipuristimella

WIE-PM-1500 pellettipuristimella ei ole mahdollista järkevää pellettituotantoa!! Vaihdoin muotin ja rullan, tuloksetta. Noin 2 tunnin kuluttua akseli vääntyi rullalta ja laakerin kansi rikki. Valitukset Expondolle olivat turhia. Syy oli sinun oma vikasi, koska kaksi ruuvia oli kiristetty liian tiukalle!! En näe sitä niin, koska kaksi ruuvia irtoaa aina tuotannon aikana. Ostin myös vasaramyllyn (4kW) Expondolta, vaikka työn laatu jättää paljon toivomisen varaa. Joten kaikki yhdessä, näitä koneita ei voi suositella!! C. Singer

Vastaus käyttäjältä

Hei Christian, pahoittelemme pellettikoneeseen liittyviä ongelmia. Palautteesi on meille erittäin tärkeää ja pyrimme ratkaisemaan ongelman. Olemme ryhtyneet toimiin ongelman ratkaisemiseksi: viallisen tuotteen ilmainen palautus ja tuotteen vaihtaminen tai täyden hyvityksen. Jos voimme tehdä jotain muuta tai tarvitset lisäapua, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä.
Näytä alkuperäinen arvostelu

2 vuotta sitten Julkaistu alun perin sivustolla Expondo Sweden

Älä osta

toimitusvauriot ja koneesta puuttuvat osat, kaapelit ja vastaavat eivät sisälly toimitukseen

Vastaus käyttäjältä

Kiitos, että ilmoitit meille. Haluamme aina auttaa ja parantaa, mutta tehdäksemme tämän tarvitsemme tukeasi, jotta tämä ei toistu tulevaisuudessa. Yhdessä saamme sen tehtyä.
Näytä alkuperäinen arvostelu

2 vuotta sitten Julkaistu alun perin sivustolla Expondo Germany

Pellettipuristimen luokitus

Voisin antaa vain yhden pisteen, koska lehdistö ei toimi kuvatulla tavalla. Tilasin erityisesti kalliimman puristimen. Mutta pellettejä ei tule ulos, pelkkää sahanpurua. Olen kokeillut kaikkea ja se ei toimi

Vastaus käyttäjältä

Kiitos mielipiteestäsi. Pyrimme jatkuvasti parantamaan tuotteitamme ja palveluamme.
Näytä alkuperäinen arvostelu

Usein kysytyt kysymykset

Minkä kapasiteetin pellettipuristin omaa?

Pellettikone käsittelee jopa 100 kg rehua tai jopa 60 kg puuhaketta tunnissa valmiiksi puikoiksi.

Voiko pellettikoneella valmistaa erikokoisia pellettejä?

Pellettikoneen vakiovarusteena on halkaisijaltaan 6 mm:n matriisi. Jos haluat valmistaa pienempiä pellettejä, Wiesenfield tarjoaa halkaisijaltaan 2,5 - 4 mm:n matriiseja, jotka soveltuvat erityisesti rehun valmistukseen esimerkiksi nuorille linnuille, kaneille, kanoille tai myös lemmikkieläimille, kuten koirille ja kissoille. Jos puolestaan tarvitset suurempia pellettejä, löydät expondolta myös siihen sopivat matriisit, joiden halkaisija on jopa 8 mm. Näin voit valmistaa juuri haluamasi tyyppisiä pellettejä, kuten polttoaine- tai lannoitepellettejä.

Kanssamme olet

hyvissä käsissä!

Kehitämme jatkuvasti omia tuotteittamme edelleen hyödyntäen asiantuntemustamme. Päämääränämme on tarjota kestäviä tuotteita „Made in Germany“, joiden etuja sinulle ovat laatu ja hinta. Meillä on jo yli 1 000 000 tyytyväistä asiakasta. Etsimme aina uusia ratkaisuja yksilöllisten toiveiden ja tarpeiden toteuttamiseksi.

Maailmankuulua asiantuntijoiden luottamusta
Yli 16 vuoden
kokemus verkkokaupasta
Jo 3 MILJOONAA
ihmistä on ostanut tuotteitamme