Trustpilot

Ammattilaitteet

Tarjouksessa
Uusi
Styrox-leikkuri - 190 W - 200 - 450 °C
MSW

Styrox-leikkuri - 190 W - 200 - 450 °C

Mitat (PxLxK)
25.7 x 4.5 x 11 cm
75,00 € 79,59 €
Tarjoukset voimassa rajoitetun ajan
Parhaan hinnan takuu
Alhainen varastotilanne
ILMAINEN TOIMITUS n. 30.7.

Expondon verkkokaupasta monien eri alojen ammattilaiset sekä ammattitasoiset harrastajat löytävät tarpeisiinsa sopivia tuotteita sekä työvälineitä. Ammattilaitteet on suunniteltu kovaan kulutukseen ja pitkäkestoiseen käyttöön. Saksalaiset laatumerkit takaavat, että tuotteet kestävät hyväkuntoisina pitkään, vaikka ne olisivatkin käytössä päivittäin ja vaativissa olosuhteissa. Löydät laajasta valikoimastamme muun muassa kampaamolaitteet, hitsauskoneet, sähkötyökalut, autotyökalut ja puutarhalaitteet.

Laadukkaat ammattilaitteet takaavat työskentelyn sujuvuuden

Esimerkiksi verstailla, työpajoilla, kampaamoissa ja kauneushoitoloissa tarvitaan päivittäin laadukkaita ammattilaitteita, -työkaluja ja -kalusteita, joiden kestävyyteen ja pitkäikäisyyteen on voitava luottaa. Ammattilaiset panostavat useimmiten työvälineiden valintaan, sillä kun laite on huolella valittu juuri sinun käyttötarpeiden mukaisesti, kestää se käytössäpidempään. Työvälineen käyttöolosuhteet sekä käytön tiheys vaikuttavatkin huomattavasti hankittavan laitteen valintaan. Mitä useammin laitetta käytetään ja mitä vaativammat olosuhteet, sitä enemmän hankintaan kannattaa investoida, niin rahallisesti kuin ajallisestikin. Esimerkiksi sähkötyökalujen valintaan vaikuttaa se, käytetäänkö laitetta ulko- vai sisätiloissa. Lähtökohtaisesti valikoimamme ammattilaitteet on suunniteltu kestämään hyvinkin vaativia olosuhteita. Koska valikoimamme tuotteet on nimenomaan ammattilaisille suunniteltuja ja tarjoamme kaikille tuotteillemme kolmen vuoden takuun, voit olla varma hankintasi pitkäkestoisuudesta. Autamme mielellämme tuotteiden vertailussa ja valinnassa.

Verkkokauppamme laadukkaat työkalusteet ja -välineet takaavat, että työskentely työpajoilla ja korjaamoissa onnistuu sujuvasti. Myös kauneudenhoitoalalla kosmetologit hyötyvät tuolien ja muiden ammattilaitteiden helposta säädettävyydestä ja puhdistettavuudesta. Pintamateriaalit ovat kestäviä ja pienet yksityiskohdat, kuten ruuvit ja mutterit, ovat äärimmäisen laadukkaita. Tämä takaa tuolien käyttömukavuuden niin työntekijälle kuin asiakkaalle. Raskaassa teollisuudessa ja korjaamoissa ammattilaitteiden on myös kestettävä raskaita painoja ja kuormituksia, joten esimerkiksi jakkarat on suunniteltu kestämään niin työntekijöiden kuin työvälineiden painoa samanaikaisesti. Pyörät mahdollistavat nopean ja kevyen siirtämisen paikasta toiseen. Raskaiden kuormien siirtelyyn löydät valikoimastamme korkeatasoiset vinssit, jotka mahdollistavat tehokkaan ja turvallisen logistiikan niin teollisuushalleissa kuin tuotanto- ja varastointitiloissa.

Saksalaisiin laatumerkkeihin voit luottaa

Expondon valikoiman merkit edustavat saksalaista korkeaa laatutasoa. Esimerkiksi MSW Motor Technics on tunnettu, arvostettu valmistaja, jonka tuotteiden kestävyyteen ammattilaiset ovat luottaneet jo pitkään. Niinikään Stamos Germanyn ja Welbachin laadukkaissa hitsauskoneissa yhdistyvät uudenaikaisen teknologian käyttö, innovatiiviset ratkaisut ja erinomainen hinta–laatu-suhde. Tunnetusti saksalaiset valmistajat panostavat erityisesti käyttömukavuuteen, toiminnallisuuteen sekä materiaalien kestävyyteen. Kun kaikki nämä yksityiskohdat otetaan huomioon, on ammattilaitteen käyttö ja kestävyys aivan omaa luokkaansa. Laitteet on moneen kertaan testattu ja pitkässä käytössä toimiviksi ja kestäviksi todettu. Ammattilaitteet kannattaa tilata expondolta muun muassa näistä syistä:

  • Tuotteiden materiaalit on suunniteltu kestämään kovaa kulutusta
  • Laitteet on suunniteltu alunperin ammattilaisten tarpeita ajatellen
  • Laajasta valikoimastamme löydät varmasti oikean tuotteen jokaiseen tarpeeseen
  • Hinta–laatu-suhteeltaan loistavia ammattitason laitteita, jotka kestävät pitkään
  • Pitkän takuun ansiosta voit olla varma tuotteen kestävyydestä

Kun hankit useampia työkaluja samalla tilauksella, säästät aikaa ja vaivaa tuotteiden vertailussa. Esimerkiksi työpajoille ja autoverstaille kannattaa hankkia samalla kertaa autotyökalujen valikoimasta niin kiillotuskoneet kuin nostimet – molemmille kun varmasti tulee tarvetta pitkässä juoksussa. Toimituksemme ovat Suomessa ilmaisia, joten säästät myös toimituskuluissa. Ammattilaitteiden hankinta on näin äärimmäisen helppoa ja sujuvaa. Tarjoamme tuotteillemme kolmen vuoden takuun, joten voit olla varma, että hankintasi kestää hyvässä kunnossa pitkään. Kerromme mielellämme lisää – olethan yhteydessä asiakaspalveluumme, mikäli voimme olla avuksi tuotteiden vertailussa ja valinnassa.