Kakkoslaatu
Kakkoslaadun tuotteissamme on kyse palautetuista ja korjatuista tuotteista tai näyttelytuotteista. Nämä tuotteet omaavat mahdollisesti kosmeettisia vikoja, mutta teknisesti ne ovat virheettömiä. Palautusoikeus ja takuu koskee myös näitä tuotteita.

Tuote: EX20260142

|

Malli: STAR_SEAT_16

Kakkoslaatu Tuoli - 2-sarja - enintään 150 kg - istuin 50 x 47 cm - harmaa

129,00 € 159,00 €
Hinta sis. alv

Valmiina toimitettavaksi!

Toimitusaika n. 1-3 päivää

100% turvallinen maksu

  • kestävä - vakaa ja pitkäikäinen rakenne kantaa enintään 150 kg:n painon
  • monipuolinen - täydellinen tuoli kahvilaan, odotushuoneeseen, toimistoon tai kotiin
  • mukava - ergonomisesti muotoiltu tuoli 50 x 47 cm:n istuimella mukavaan istumiseen
  • helppohoitoinen - metallin ja muovin kaltaisten materiaalien ansiosta laite on helppo puhdistaa ja erittäin kestävä
  • tyylikäs - telegantti ja ajaton muotoilu

TUOTEKUVAUS

Täydellinen tuoli ravintoloihin, kahviloihin, toimistoihin tai odotushuoneisiin

Haluatko varustaa sillä sitten ravintolan, bistron, toimiston taikka odotushuoneen: Fromm &s Starckin, korkealaatuisten toimistokalusteiden asiantuntijoiden, STAR_SEAT_ 16 -tuoli on aina mukava istuttava. Tietysti sinä ja perheesi voitte viihtyä tuolilla myös keittiössä kotona tai parvekkeella.

Mukavat istuinkalusteet Fromm & Starckin teollisuustarvikkeista

Kestävästä muovista valmistetussa harmaassa nojatuolissa on 50 x 47 cm:n kokoinen tilava istuin. Takaosa ja sivutuet ovat rei´itettyjä ja ovat siksi erityisen ilmaa läpäiseviä, mikä tekee niillä istumisesta miellyttävää myös kesällä. Tämän 2 tuolia käsittävässä sarjassa enimmäispaino on 150 kg, eivätkä ne natise suuremmallakaan kuormituksella. Ergonomisesti muotoiltu keittiötuoli korkealla selkänojalla kutsuu sinut viipymään pidempään - olipa se sitten tyylikkäässä kahvilassa tai taukotilassa.

Vankka nelijalkainen runko varmistaa, että muovituoli on aina tukeva. Muoviset suojat neljässä pyökkisessä tuolinjalassa suojaavat lattiapäällystettä ja estävät ärsyttävien naarmujen muodostumista. Käytetyt materiaalit, kuten polypropeeni ja puu, ovat paitsi erittäin kestäviä ja pitkäikäisiä, myös erittäin helppohoitoisia. Valitse tänään tämä ajattoman tyylikkäästi muotoiltu 2 tuolin sarja ja virkistä sisustustasi!

TEKNISET TIEDOT

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET