Tarjous

Tuote: EX10230230

|

Malli: GR-TR03

Trampoliini - Ø 244 x 180 cm - 80 kg - turvaverkko - musta/vihreä

269,00 € 319,00 €
Hinta sis. alv

Valmiina toimitettavaksi!

Toimitusaika n. 1-3 päivää

100% turvallinen maksu

  • kestävä – sopii myös aikuisille 80 kg kuormitettavuuden ansiosta 
  • terveellinen – ilonpito ulkoilmassa, joka polttaa kaloreita, vahvistaa sydäntä ja verisuonia sekä säästää niveliä
  • lisävarusteet – sisältää myös turvaverkon
  • pitkäikäinen – vankka rakenne ja kestävät materiaalit 
  • helppo koota – kokoamismateriaali ja -ohje sisältyvät toimitukseen

TUOTEKUVAUS

Pihatrampoliini optimaaliseen hyppelyyn maksimaalisella turvallisuudella

Gymrexin pihatrampoliini takaa äärimmäisen ilonpidon ulkona. Tämä helposti koottava ja erittäin lujatekoinen ulkotrampoliini on turvallinen ja kestää jopa 80 kilogrammaa. Suuren reunasuojuksellisen trampoliinin lisäksi setti sisältää turvaverkon.  

Gymrexin trampoliini terveydelle ja kuntoilulle maksimaaliseen hauskanpitoon

Ulkotrampoliini on erittäin suuri Ø 244 x 180 cm mitoiltaan. 48 laadukasta jousta 2,9 mm halkaisijallaan ja suuri kuormitettavuus mahdollistavat myös aikuiselle turvallisen pomppimisilon trampoliinilla. Trampoliiniliikunta on yksi muodikkaimmista urheilulajeista, koska tehokkaan kalorien polton lisäksi se on hyväksi sydämelle ja verisuonille, ei rasita niveliä ja on ennen kaikkea erittäin hauskaa. 

Lujatekoisten materiaalien sekä vankan rakenteensa ansiosta trampoliini on erittäin pitkäikäinen ja turvallinen. Se seisoo kolmella tukevalla teräksisellä kaksoisjalallaan. Itse hyppymatto on elastista, kestävää polyetyleeniä. Loukkaamisvaaran minimoimiseksi sivukiinnitykset on pehmustettu 16 mm paksuisella vaahtomuovilla ja päällystetty säänkestävällä polyetyleenistä ja PVC:stä valmistetulla suojuksella. 

Pehmustus ja jousisuojus tekevät trampoliinin käytöstä erittäin turvallista. Kestävä turvaverkko takaa huolettoman treenaamisen ja minimoi loukkaantumisriskiä entisestään. Verkko kiinnitetään nopeasti ja helposti vankkoihin tankoihin takaamaan turvallisuuden liikkumisen ilolle.

Trampoliini suojaverkolla on helposti koottavissa ja asetettavissa paikoilleen mukana toimitettavan kokoamissetin, työkalujen ja kokoamisohjeen ansiosta. Edullisinta on, kun sijoitat trampoliinin pehmeälle alustalle, kuten esimerkiksi nurmikolle, hiekalle tai purulle. Alusta voi olla myös kova, kuten esimerkiksi betonilattia.

TEKNISET TIEDOT

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET