Trustpilot

Hiekkapuhalluslaite

Expondon valikoimasta löydät sopivat MSW hiekkapuhalluslaitteet niin puoliammattilaiskäyttöön kuin harrastustoimintaan. On kyseessä sitten pieni puhdistusprojekti tai isompikin urakka, tehokkaan MSW hiekkapuhalluslaitteen avulla hoidat puhdistustyöt käden käänteessä, työn laadusta tietenkään tinkimättä. MSW hiekkapuhalluslaite sopii loistavasti avuksi niin huonekalujen entisöintiin kuin ruosteen poistamiseen. Tutustu Expondon valikoimaan ja valitse tarpeisiisi sopiva hiekkapuhalluslaite. Jos tarvitset apua valinnassa, me neuvomme mielellämme!

Mitä on hiekkapuhallus?

Hiekkapuhalluksella voidaan silottaa ja puhdistaa mm. ruostetta, maalia ja likaa erilaisilta kovilta pinnoilta. Esimerkiksi autokorjaamoilla hiekkapuhallin on tarpeellinen apuväline, sillä sen avulla saadaan auton osat täysin puhtaaksi ennen maalaamista. Hiekkapuhalluslaitetta voi käyttää mm. metalliin, lasiin, muoviin ja puuhun. Hiekkapuhalluksen seurauksena kohde hioutuu, silottuu ja puhdistuu paineilman ja kiinteiden pienen hiukkasten yhteistyön seurauksena. Kovan paineen ansiosta hiekkapuhaltimen avulla voidaan hävittää myös ruostetta ja muita jäämiä kovilta pinnoilta.


MSW hiekkapuhalluslaitteet

MSW:n tehokkaat ja laadukkaat hiekkapuhalluslaitteet sopivat erinomaisesti niin puoliammattilais- kuin harrastuskäyttöön. MSW:n hiekkapuhaltimet puhaltavat jopa 9 baarin paineella, joten sileä ja puhdas lopputulos on taattu. MSW:n hiekkapuhalluslaitteiden puhallusvoima on jopa 30 prosenttia muita vastaavia markkinoilta löytyviä laitteita tehokkaampi. MSW:n laadukkaat puhalluslaitteet on valmistettu jauhepinnoitetusta teräksestä, joka takaa laitteen kestävyyden ja pitkäikäisyyden. On kyseessä sitten maalinjämät, kalkkikertymät tai voimakkaasti syöpynyt ruoste, MSW:n hiekkapuhalluslaitteen avulla hoidat ne pois tehokkaasti ja nopeasti. Mikäli kohteet ovat suuria ja vievät paljon aikaa, kannattaa valita hiekkapuhalluslaite, jossa on mahdollisimman iso säiliö. Näin et joudu keskeyttämään työntekoasi jatkuvasti puhallushiekan täyttämisen vuoksi. Expondon valikoiman suurimpaan hiekkapuhalluslaitteeseen mahtuu jopa 76 litraa puhallushiekkaa.

Hiekkapuhalluslaitteet Expondolta

Poista pinnoilta pinttyneet maalit tai ruosteet helposti Expondon valikoimasta löytyvien MSW hiekkapuhalluslaitteiden avulla. Me Expondolla painotamme tuotteidemme valinnassa tarkkaa viimeistelyä, korkealuokkaisia materiaaleja ja optimaalista käyttäjäystävällisyyttä. Meillä on jo yli 100 000 tyytyväistä asiakasta. Etsimme aina uusia ratkaisuja asiakkaidemme yksilöllisten toiveiden ja tarpeiden toteuttamiseksi. Kehitämme omia tuotteitamme jatkuvasti ja jalostamme omaa asiantuntemustamme. Päämääränämme on tarjota asiakkaillemme kestäviä, Saksassa valmistettuja tuotteita, joiden etuja ovat laatu ja hinta.