Trustpilot
(11) arvostelua

Oksasilppuri - polttomoottori - 6,5 hv - 80 mm

1 129,00 €
Hinnat sisältävät 24 %:n arvonlisäveron.

Tuote: EX10090080

|

Malli: HT-HECTOR 212T

Parhaan hinnan takuu
Hinnat sisältävät 24 %:n arvonlisäveron.

Valmiina toimitettavaksi!

Toimitus n. tiistai 7. toukokuuta
5% alennusta ostaessasi 3 samaa tuotetta ja 10% alennusta vähintään 5 tuotteesta!
Hinta
Kappalehinta
Alennus
1 129,00 €
1 129,00 €
0%
3 387,00 €
1 072,55 €
5%
5 645,00 €
1 016,10 €
10%
Avainominaisuudet
  • tehokas - 6,5 hv moottori 3 600 r/m:n nopeudella silppuaa oksat, joiden halkaisija on enintään 80 mm
  • joustava - poistokourua voidaan säätää 90°, suuri täyttösuppilo mahdollistaa vaivattoman syötön 
  • säästävä - 6,5 hv:n moottori vaatii korkeintaan 1,6 l/h
  • kestävä - 5,5 l bensiinisäiliö ja 0,6 l öljysäiliö mahdollistavat keskeytymättömän työn yli 2 tunnin ajan
  • liikkuva ja vakaa - kaksi suurta puhallettavaa pyörää, vetokoukku ja vankka teräsrunko
Turvalliset maksutavat
Toimitustiedot
Palautukset ja takuu

TUOTEKUVAUS

TEKNISET TIEDOT

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Arvostelut


3.9

Perustuen 11 arvosteluun

Lajittele :

3 vuotta sitten Julkaistu alun perin sivustolla Expondo Germany

Tee jotain!

Meillä on nopeasti kasvava pensasaita, joka on noin 100 m pitkä. Muutaman vuoden aikana on kertynyt valtava määrä leikkeitä, joita nyt pikkuhiljaa leikkaan. Silppuri toimii nopeasti ja silppuaa kaiken vaivattomasti. Huippu laite! Minusta positiivista on myös se, että asennon vaihtaminen on vaivatonta. Selkeä ostosuositus!

Näytä alkuperäinen arvostelu

3 vuotta sitten Julkaistu alun perin sivustolla Expondo Ireland

Hakkuri HT-Hector 212T

Odotti kolme viikkoa toimitusta, mikä tietysti oli särmää keskikoronaviruspandemiassa. Saapuessaan se oli suoraviivainen kokoonpano kappaleista ja jakoavaimet, jotka toimitettiin työhön. Lisättiin moottoriöljyä, täytetty bensatankki, hakkuri käynnistyi avaimen ekasta käännöstä. Hieman yli 80 kg painava se on erittäin ohjattava YHDELLÄ henkilölle. 107Dba:lla on vähän äänekäs, samoin kuulosuojaimet ja tietysti silmäsuojaimet laitoin heti puuhakkurin töihin. Se lähetti puutarhastani nopeasti suuren määrän leikattuja sipuleita, pensaita, pensasaitoja jne. hyvin hallittavaan multaa/lastumassaan ja tietysti vain murto-osalla alkuperäisestä tilavuudesta. Expondo väittää, että se kestää jopa 80 mm halkaisijaa. En ole vielä saavuttanut sitä halkaisijaa, mutta toistaiseksi hakkuri on käsitellyt kaiken siihen syötetyn. Vaikuttava suoritus, suosittelen!

Näytä alkuperäinen arvostelu

2 vuotta sitten Julkaistu alun perin sivustolla ManoMano France

Erittäin hyvä tuote

Näytä alkuperäinen arvostelu

3 vuotta sitten Julkaistu alun perin sivustolla Expondo Italy

Erinomainen silppuri

En tuntenut tätä kauppaa, täytyy sanoa, että olin positiivisesti vaikuttunut operaattoreiden tehokkuudesta, joka on käytettävissä mihin tahansa ongelmaan. Mitä tulee tuotteeseen tällä hinnalla, et löydä mitään virtalukosta avaimella samoin kuin vedolla, lisäksi tuote on erittäin vankka, kaunis ja pilkkoo erittäin hyvin, suosittelen ehdottomasti kaikille niille, jotka haluavat sijoittaa rahansa ammattituotteeseen.

Näytä alkuperäinen arvostelu

10 kuukautta sitten Julkaistu alun perin sivustolla Expondo Germany

TOP SIKKURIT

Ostin tämän hakkurin äskettäin expondolta. Tilaaminen oli helppoa, toimitus nopeaa ja laite on TOP. Pakkaus oli ensiluokkaista ja kokoaminen helppoa. Silppuri on tehokas ja voi helposti vetää sisään suurempiakin oksia lehtineen! Tämä tekee leikkaamisesta hauskaa. :-)

Näytä alkuperäinen arvostelu

3 vuotta sitten Julkaistu alun perin sivustolla Expondo France

Hyvä kone

Vaivattoman kokoamisen jälkeen tein testin pienille. Laakeripuun oksia ja poppelin n. 5 cm isompia oksia, odotuksiani vastaava hyvää työtä, nähdään myöhemmin isommissa määrissä.

Näytä alkuperäinen arvostelu

viime vuonna Julkaistu alun perin sivustolla ManoMano France

Käytin sitä ja se vastasi odotuksiani. Materiaali, helppo koota. Yli 50 mm halkaisijaltaan oksille ei ihmeitä. Erittäin tyytyväinen tähän ostokseen.

Näytä alkuperäinen arvostelu

3 vuotta sitten Julkaistu alun perin sivustolla Amazon United Kingdom

Hillvert Hector 212T puutarhahakkuri/mulcher

Hillvert Hector 212T puutarhahakkuri/mulcher - toimitetaan luvatussa aikataulussa. Tämä vaikuttaa järkevältä koneelta ja on suorittanut sille vaaditut tehtävät - silppuamalla ja silppuamalla suuria määriä pensaiden ja pensasaitojen vähennyksiä sekä pienempiä lehtiä. Vähentää 10 roskapussia kahteen iltapäivällä. Sen paino (noin 80 kg) ja rakenne (ilmatäyteiset renkaat) tekevät siitä helposti siirrettävissä minne tahansa sitä tarvitaan. Turvallisuusohjeet saapuivat koneen mukana, mutta olennaiset asennus- ja käyttöohjeet puuttuivat alun perin toimituksesta. Kuitenkin, kun otimme yhteyttä asianmukaiseen Expondon osastoon, ne toimitettiin helposti. Expondo halusi varmistaa, että heiltä saamamme palvelu oli tyydyttävää, ja kun tämä alkuperäinen ongelma oli korjattu, kaikki oli hyvin. He vakuuttivat meille, että jatkossa kokoonpano- ja käyttöohjeet toimitetaan jokaisen lähetyksen mukana. Olemme erittäin tyytyväisiä koneeseen.

Näytä alkuperäinen arvostelu

2 vuotta sitten Julkaistu alun perin sivustolla Expondo Switzerland

Ihan hyvin tehty ensisilmäyksellä

Helppo koota, hyvin tehty ja tukeva runko. Toimii hyvin pienillä oksilla, mutta ei pysty murskaamaan 80 mm oksia ollenkaan, 40 mm:stä moottori jo pysähtyy ja 50 mm oksasta moottori pysähtyy! Tulokanavan roiskesuojamuovi on liian jäykkä ja huonosti rakennettu! (vaihda kumilla ja pitkillä nauhoilla, tehokkaampi! Laakerien rasvanipat ovat huonosti sijoittuneet, varsinkin käyttöhihnan suojapuolella, käännä 90 astetta, jotta voitelunipat asettuvat vaakasuoraan, helpompi voidella ja paremmin suojattu!

Vastaus käyttäjältä

Kerro meille. Haluamme aina auttaa ja parantaa, mutta tehdäksemme niin tarvitsemme tukeasi, jotta näin ei tapahdu tulevaisuudessa. Yhdessä saavutamme tämän.
Näytä alkuperäinen arvostelu

7 kuukautta sitten Julkaistu alun perin sivustolla Expondo Finland

Elämän huonoin hankinta! Mikään ei toimi, ja jos se ei kestä kauan. Inhottava kokoonpano viallisista osista. Se ei ole edes 5 euron arvoinen. Ehkä olen niin onnekas, mutta se on tosiasia!

Kanssamme olet

hyvissä käsissä!

Kehitämme jatkuvasti omia tuotteittamme edelleen hyödyntäen asiantuntemustamme. Päämääränämme on tarjota kestäviä tuotteita „Made in Germany“, joiden etuja sinulle ovat laatu ja hinta. Meillä on jo yli 1 000 000 tyytyväistä asiakasta. Etsimme aina uusia ratkaisuja yksilöllisten toiveiden ja tarpeiden toteuttamiseksi.

Maailmankuulua asiantuntijoiden luottamusta
Yli 16 vuoden
kokemus verkkokaupasta
Jo 3 MILJOONAA
ihmistä on ostanut tuotteitamme