Tuote: EX10090437

|

Malli: HT-HECTOR-120A

Oksasilppuri vetokoukkuliitännällä - 15 hv - 100 mm

2 179,00 €
Hinta sis. alv

Valmiina toimitettavaksi!

Toimitusaika n. 1-3 päivää

100% turvallinen maksu

  • siirrettävä – helppo kuljettaa perävaunumallisen rakenteen ansiosta, jossa on kaksi isoa, ilmatäytteistä pyörää ja vetokoukkuliitäntä
  • voimakas – 15 hv:n bensiinimoottori, jonka leikkausnopeus on 3600 r/min, silppuaa halkaisijaltaan jopa 100 mm paksut oksat
  • joustava – poistokourun suuntaus on säädettävissä ja suuri täyttösuppilo varmistaa vaivattoman täytön
  • tehokas – 6,5 litran polttoainesäiliö mahdollistaa jopa tunnin ja 15 minuutin keskeytyksettömän työskentelyn
  • vakaa – tukielementti varmistaa, että teräsrakenne pysyy tukevasti pystyssä

TUOTEKUVAUS

Oksasilppuri hillvertiltä auttaa pitämään puutarhan siistinä

Tahdotko pitää puutarhasi kunnossa ja muotoilla pensasaitojasi tai pihapuitasi? Onko pihatöistä syntyvä puutarhajäte kuitenkin ainainen riesa? Polttoaine-oksasilppuri HT-HECTOR-120A hillvertiltä tarjoaa sinulle ihanteellisen ratkaisun puutarhasi tarpeisiin ja vähentää samalla puutarhajätteen määrää 70-80 %. Voit myös käyttää silputusta materiaalista syntynyttä haketta katteena kompostissa tai vihannespenkissä.

Helposti kuljetettava oksasilppuri vetokoukkuliitännällä

Bensiinikäyttöisen puutarhasilppurin tehokkaan 4-tahtimoottorin 15 hv:n ja suuren täyttösuppilon avulla voit silputa oksia ja risuja, joiden halkaisija on jopa 100 mm. Sen avulla voit myös silputa lehtiä ja muita kasveja nopeasti ja tehokkaasti. Mukavan työasennon takaamiseksi tyhjennyskouru sijaitsee syöttösuppiloa vastapäätä. Oksasilpun poistokouru on säädettävissä, joten voit helposti kerätä silputun materiaalin keräysastiaan tai kottikärryihin.

Aktivoi puutarhasilppurin tehokas 15 hv:n bensiinimoottori vetokäynnistyksellä. Laite tuottaa korkeilla suorituskykyarvoillaan jopa 3600 r/min leikkausnopeuden. Samalla tämä puutarhasilppuri on erityisen kustannustehokas, sillä sen polttoaineenkulutus on vain 4,65 l/h. Polttoainesäiliöön mahtuu yhteensä 6,5 litraa bensiiniä, joten voit työskennellä silppurin kanssa keskeytyksettä jopa tunnin ja 15 minuuttia.

Vakaa teräsrakenne on erittäin kestävä ja luja, joten oksasilppuri kestää kovaakin rasitusta. Myös laitteen karkaistusta teräksestä valmistetut terät toimivat aivan yhtä luotettavasti. Turvallisuutesi vuoksi silppuri on varustettu start-stop-katkaisimella.

Tämä ammattimainen polttomoottori-haketin voidaan kuljettaa nopeasti ja helposti paikasta toiseen sen kahden suuren, ilmatäytteisen pyörän ja vetokoukkuliitännän avulla. Pidempiä matkoja varten yhdistä laite traktorisi vetokoukkuun. Aseta laite määränpäässä turvallisesti tukielementtien päälle.

Vinkkejä:

  • Käytä aina silppurilla työskennellessäsi suojalaseja ja käsineitä!
  • Huomioi poistokouru. Sen alla tulisi aina olla tarpeeksi vapaata tilaa. Jos esimerkiksi keräyspussi on täynnä, laite voi tukkeutua!
  • Leikattava materiaali ei saa olla yli 100 mm paksua!
  • Älä koskaan laita käsiäsi laitteen sisään!

TEKNISET TIEDOT