Trustpilot
(16) arvostelua

Puutarhakärry- 550 kg - kallistettava - 150 L

319,00 €
Hinnat sisältävät 24 %:n arvonlisäveron.

Tuote: EX10090175

|

Malli: HT-Q.BASS-550

Hinnat sisältävät 24 %:n arvonlisäveron.

Valmiina toimitettavaksi!

Toimitus n. perjantai 3. toukokuuta
Avainominaisuudet
  • kuormitettava - puutarhakärry 150 l / 550 kg:n kuormitettavuudella
  • helppo - helppo lastaus ja kuormanpurku kallistustoiminnolla
  • ohjattava - erikoissuuret, halkaisijaltaan 33 cm:n pyörät sopivat käytettäväksi missä tahansa maastossa
  • ergonominen - pehmustettu kahva takaa mukavan kärryn ohjauksen
  • kestävä - rakenne kaksiakselisella rungolla ja raskailla renkailla
Turvalliset maksutavat
Toimitustiedot
Palautukset ja takuu

TUOTEKUVAUS

TEKNISET TIEDOT

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Arvostelut


4.8

Perustuen 16 arvosteluun

Lajittele :

viime vuonna Julkaistu alun perin sivustolla Expondo Italy

on kysymys siitä, että artikkeli ei löytänyt kysymystä

Onko esineessä tarkoitetussa kärryssä kiinnitys ruohotraktoreita varten, kun käsikäyttöisen hinauksen kahva on poistettu?

Vastaus käyttäjältä

Tämä on hyvä kysymys. Ota yhteyttä numeroon 06 97 63 24 04 tai kirjoita osoitteeseen [email protected]. Autamme sinua löytämään vastauksen.
Näytä alkuperäinen arvostelu

viime vuonna Julkaistu alun perin sivustolla Amazon Germany

hyvä vaunu

sopii puutarhatraktoriin

Näytä alkuperäinen arvostelu

viime kuussa Julkaistu alun perin sivustolla Expondo France

Täydellinen

En todellakaan pettynyt ostokseeni. Superkapasiteetti, joka helpottaa laitteiden siirtämistä koko puutarhassa (kaira, lapio, hakku, maapussi, allas jne.). Lisäksi rakensin 3 kevyttä panelointisivua nostaen runkoa 70 cm. Vain onnea 🥹. Puuttuu vain moottori arvioita varten 🤪

Näytä alkuperäinen arvostelu

21 päivää sitten Julkaistu alun perin sivustolla Expondo Slovakia

Hyvää vastinetta rahalle

Kärryn ostin puutarhatraktoriin mutta myös käsikäyttöön ja sopii molempiin tarkoituksiin.Rakennus on vankka ja kokoaminen yksinkertainen.Käynsi on helppo hallita ja vakaa.Sisäänvedettävässä kahvassa on melko paljon välystä mutta liitos traktorin takana on vahvempi kuin vastaavalla vaunulla G21 GA 120. Hinta-laatusuhde hyvä, parempaa kuorma-autoa en löytänyt.

Näytä alkuperäinen arvostelu

viime vuonna Julkaistu alun perin sivustolla ManoMano France

Tämän kärryn mitat ovat ihanteelliset suureen puutarhaan. Rakenne näyttää tukevalta ja käsittely on erinomainen. Kaatopaikan kallistusjärjestelmä on erittäin käytännöllinen. Olen tyytyväinen ostokseeni.

Näytä alkuperäinen arvostelu

7 kuukautta sitten Julkaistu alun perin sivustolla Expondo United Kingdom

Loistava tuote

Tilattu tämä vaunu ei ollut varma mitä odottaa oikeaa raskasta rakennuslaatua helppo siirtää helppo kaataa tavaraa hyvä tuote

Näytä alkuperäinen arvostelu

2 vuotta sitten Julkaistu alun perin sivustolla Amazon Germany

Super vakaa osa, suositus!

Ei ostettu täältä, vaan tilattu suoraan myyjältä Toisin kuin useimmat muut laitteet, joita myydään näin, on kolme vakavaa eroa: a. alusrakenne; Täällä ei ole ohuita kulmalevyjä tai vastaavia, kaikki on kiinteää neliöprofiilia.b. kallistustoiminto; Tässä "runko" pysyy paikallaan eikä lyhennä akseliväliä kuten monissa muissa malleissa. Tämä tarkoittaa, että vakauteen ei vaikuta.c. Vetoaisassa on kytkentämahdollisuus; kahva voidaan upottaa sisäänpäin ja pysyy siten "kytkimessä". Erittäin tyylikäs ratkaisu!Amme on myös erittäin vakaa (paksu materiaali, samanlainen kuin korkealaatuinen rakennuskauha) Erittäin ohjattava, sujuvasti kulkeva ja erittäin vakaa. (Edes kolme lasta pyörittelemässä sitä ei kaatunut). Kokoaminen oli hieman hankalaa ammeen kokoonpanon kanssa ensimmäisessä vaiheessa; parasta tehdä kahden ihmisen kanssa. Sen jälkeen se on koottu kokonaan noin 20 minuutissa. Paksut ja kiinteät ruuvit, ei valittamista Ainoa haittapuoli: Ole varovainen vetoaisan laakerin kanssa! Mutta se on iso juttu ;-) Suosittelen ehdottomasti, hieno kappale!

Näytä alkuperäinen arvostelu

viime kuussa Julkaistu alun perin sivustolla Expondo Denmark

Super tukeva ja hyvä

Hieno tukeva ja voimakas kärry

Näytä alkuperäinen arvostelu

viime vuonna Julkaistu alun perin sivustolla Expondo France

Hyvä kärry

Hillvert HT-Q.BASS-550 puutarhakärryt muistuttavat suuresti arvostettuja 1200 lb Gorilla Carts GOR6PS -kärryjä. Päinvastoin kuin kuvauksessa on ilmoitettu, pyörät eivät ole 250 mm, vaan 13 tuumaa (330 mm). Renkaissa ilmoitettu kuorma on 300 lb per pyörä, 1200 lb kokonaisena eli 544 kg, joten merkintä on 550 kg. Inflaatio ei saa ylittää 2,07 baaria. Asennus ei aiheuta ongelmia, pultit (lukkoruuvit, aluslevyt) ovat laadukkaita. Pakkauksesta purkamisen yhteydessä tuntuu voimakasta kumin hajua, joka säilyy useita päiviä. Tällä traktorin vetämällä kärryllä liikutin hieman yli 4 narua kosteaa puuta yli sadan metrin päässä kaltevassa ja tuntuvasti kuoppaisessa maastossa noin 60-70 matkaa. Kokoonpanon 70 cm leveys sekä likimääräinen 31 kg:n paino edistävät kokoonpanon erinomaista vakautta. Vaunun ohjattavuus eteenpäin liikkeessä on hämmästyttävää, mutta peruutettaessa lähes mahdotonta, vaunu menee heti raputilaan. Hyvän paksuisen muovilaatikon kallistaminen ei ole ongelma. Säilytys edellyttää 70 cm leveyttä, 112 cm pituutta normaaliasennossa tai 0,80 m kallistaessa vaunua taaksepäin runkoa vasten. Lopuksi, olen erittäin tyytyväinen tuotteeseen, joka on vahvistettava ajan myötä. Vertailu 100 euron tuotteisiin ei ole mahdollista.

Vastaus käyttäjältä

Kiitos positiivisista ja rohkaisevista sanoistasi. Autamme sinua ryhtymään toimiin ja saavuttamaan tavoitteesi eteenpäin. Hyvää päivän jatkoa !
Näytä alkuperäinen arvostelu

8 kuukautta sitten Julkaistu alun perin sivustolla Expondo Austria

Odotetusti

Ostettu äskettäin, en ole vielä tehnyt mitään töitä sen kanssa, tekee erittäin hyvän vaikutelman. Vaikuttaa erittäin kestävältä, amme on laadukas ja vakaa, paksut seinät. Alusta on erittäin vakaa, 2 lapsen sisällä pysyy vakaana ahtaissa kulmissa, kippaus toimii täydellisesti. Kahva istuu mukavasti kädessä eikä helise niin paljon kuin pienemmissä malleissa. Se on kuitenkin todella iso kappale, joka vaatii tilaa. Odotan jo innolla ensimmäistä puutarhatyötä. Ilman varsinaista työtä voin silti suositella autoa.

Näytä alkuperäinen arvostelu

Kanssamme olet

hyvissä käsissä!

Kehitämme jatkuvasti omia tuotteittamme edelleen hyödyntäen asiantuntemustamme. Päämääränämme on tarjota kestäviä tuotteita „Made in Germany“, joiden etuja sinulle ovat laatu ja hinta. Meillä on jo yli 1 000 000 tyytyväistä asiakasta. Etsimme aina uusia ratkaisuja yksilöllisten toiveiden ja tarpeiden toteuttamiseksi.

Maailmankuulua asiantuntijoiden luottamusta
Yli 16 vuoden
kokemus verkkokaupasta
Jo 3 MILJOONAA
ihmistä on ostanut tuotteitamme