Trustpilot

Puutarhakärry

Tarjouksessa
Puutarhakärry - kokoontaitettava - 300 kg
hillvert
(6)

Puutarhakärry - kokoontaitettava - 300 kg

Mitat (PxLxK)
115 x 49 x 84 cm
129,00 € 169,00 €
Tarjoukset voimassa rajoitetun ajan
Parhaan hinnan takuu
Varastossa
ILMAINEN TOIMITUS n. 1.7.

Puutarhakärrystä on moneksi! On kyseessä sitten piknik puistossa tai retki luonnossa, puutarhakärry kuljettaa kaikki tarvittavat tavarat mukana vaivattomasti. Puutarhakärry on huoleton apuväline tavaran kuljetukseen, sillä sitä on helppo vetää perässä kätevän kahvan avulla. Kärryyn saat kasattua siirrettävät tavarat ja vedettyä sen perille kevyesti ilman suurempia fyysisiä ponnisteluita. Säästä voimiasi ja käytä monipuolista puutarhakärryä, missä ikinä oletkin. Tutustu Expondon valikoimaan ja valitse tarpeisiisi sopiva puutarhakärry. Jos tarvitset apua valinnassa, me neuvomme mielellämme!


Kokoontaitettavat puutarhakärryt


Kokoontaitettavat puutarhakärryt on helppo säilöä pieniinkin tiloihin, sillä kärryt saa kasattua kätevästi kokoon. Kärryt on helppo kuljettaa ja säilyttää, minkä lisäksi myös niiden kasaaminen on helppoa ja nopeaa. Expondon puutarhakärryissä on neljä pyörää, jotka helpottavat laitteen ohjausta ja meno on tasaista. Kärryjen kahvat on pehmustettu, joten niistä on miellyttävä pitää kiinni. Puutarhakärrystä on myösmahdollista tarvittaessa irrottaa sivuseinämät, jolloin kärrystä saadaan helposti lavakärry. Puutarhakärrystä on siis moneksi!


Miksi hankkia puutarhakärry?


Puutarhakärry toimii tavaroiden kuljetukseen niin puutarhassa kuin retkellä. Kärryn voi purkaa ja kasata nopeasti kokoontaitettavan ominaisuutensa vuoksi, mikä helpottaa huomattavasti sen kuljettamista esimerkiksi autossa. Kärry on oivallinen apuväline esimerkiksi perheen luontoretkille, jonne tarvitaan mukaan paljon kaikenlaista. Älä siis turhaan kanna painavia kasseja pitkiä matkoja, vaan vedä puutarhakärryä kevyesti perässäsi ja nauti retkestäsi ilman otsalla valuvia hikikarpaloita.


Puutarhakärry on välitön apu pihamaalla ja mallista riippuen se kantaa jopa 550 kg edestä tavaraa puolestasi. Mikäli kuljetat kärryssä maata tai hiekkaa, suosittelemme valitsemaan kallistettavan puutarhakärryn, jonka kallistustoiminto mahdollistaa kärryjen helpon tyhjentämisen. Tavaran siirtäminen paikasta toiseen ei ole koskaan ollut näin helppoa ja kevyttä!


Puutarhakärry Expondolta


Valitse Expondon valikoimasta tarpeisiisi sopiva puutarhakärry ja kuljeta tavaroita helposti mukanasi. Me Expondolla painotamme tuotteidemme valinnassa tarkkaa viimeistelyä, korkealuokkaisia materiaaleja ja optimaalista käyttäjäystävällisyyttä. Meillä on jo yli 100 000 tyytyväistä asiakasta. Etsimme aina uusia ratkaisuja asiakkaidemme yksilöllisten toiveiden ja tarpeiden toteuttamiseksi. Kehitämme omia tuotteitamme jatkuvasti ja jalostamme omaa asiantuntemustamme. Päämääränämme on tarjota asiakkaillemme kestäviä, Saksassa valmistettuja tuotteita, joiden etuja ovat laatu ja hinta.