Trustpilot

Puutarhajyrä

Kauniin nurmikon kylvössä tai tasauksessa auttaa kätevä puutarhajyrä! Puutarhajyrän avulla saat tiivistettyä ja tasoitettua maan helposti ja kätevästi, sillä jyrän voi täyttää hiekalla tai vedellä käden käänteessä. Jyrät sopivatkin niin yksityiselle kuin yrityskäyttöönkin, sillä laadukkaasti valmistetut tuotteet kestävät kovempaakin käyttöä. Expondon valikoimasta löydät niin traktoriin kiinnitettävät puutarhajyrät kuin työnnettävät mallit joilla saat tasoitettua sekä tiivistettyä maata. Mikäli sinulla heräsi kysyttävää puutarhajyristä, ota yhteyttä niin kerromme lisää!

PUUTARHAJYRÄN KÄYTTÖ

Puutarhajyrän avulla pääset tasoittamaan ja tiivistämään maa-ainesta helposti ja laadukkaasti. Jyrän voi kiinnittää puutarhatraktoriin ja tämän avulla esimerkiksi tiivistää maata. Jyrää on hyvä käyttää myös nurmikon ilmauksen ja lannoituksen aikana, jolloin sitä vedetään tai työnnetään linja linjalta nurmikolla. Jyrä voidaan kiinnittää useimpiin puutarhatraktoreihin kiinni, joka vetää jyrää moottorin voimalla. Valikoimasta löydät niin puutarhatraktoreille sopivat puutarhajyrät kuin työnnettävät mallit. Työnnettäviin puutarhajyriin täytetään joko vettä tai hiekkaa, jolloin se painollaan tasoittaa maata kätevästi. Myös jyrän tyhjentäminen sujuu helposti ja nopeasti.

NURMIKKOKENNOT EXPONDOLTA

Valikoimastamme löydät erilaiset nurmikkokennot vakauttamaan alustaa sekä pitämään nurmikon hyvännäköisenä. Nurmikkokennot estävät maan vajoamista sekä estävät maa-ainesten sekoittumista keskenään. Kennoja onkin hyvä asentaa paikkoihin, jossa nurmikon kulutus on kovempaa kuten pihan poluille, pysäköintipaikoille tai muille oleskelualueille. Kun maa ei pääse painautumaan ja valumaan kulutuksesta kennon avulla, se ei vetisty ja eikä kerää lätäköitä. Expondon nurmikkokennot ovat valmistettu polypropeenista joka on kestävä ja vakaa materiaali joka päästää silti sadeveden läpi maahan. Voit valita vihreän värisen nurmikennon, jolloin se uppoutuu huomaamattomasti vehreän nurmikon sekaan.

PUUTARHAJYRÄT EXPONDOLTA

Hanki puutarhajyrä ja lisävarusteet kätevästi samasta paikasta - expondolta. Mikäli sinulla heräsi kysyttävää puutarhajyristä, ota yhteyttä niin asiakaspalvelumme kertoo lisää!

Me Expondolla painotamme tuotteidemme valinnassa tarkkaa viimeistelyä, korkealuokkaisia materiaaleja ja optimaalista käyttäjäystävällisyyttä. Meillä on jo yli 100 000 tyytyväistä asiakasta. Etsimme aina uusia ratkaisuja asiakkaidemme yksilöllisten toiveiden ja tarpeiden toteuttamiseksi. Kehitämme omia tuotteitamme jatkuvasti ja jalostamme omaa asiantuntemustamme. Päämääränämme on tarjota asiakkaillemme kestäviä, Saksassa valmistettuja tuotteita, joiden etuja ovat laatu ja hinta.