Trustpilot
Ei arvosteluja Arvostele tämä tuote ensimmäisenä

Traktorin istuin - työkoneen istuin - 51 x 51 cm - säädettävä - jousitettu

729,00 €
Hinnat sisältävät 24 %:n arvonlisäveron.

Tuote: EX10090304

|

Malli: HT-RUNDLE-27

Alhainen varastotilanne

Pidä kiirettä! Vain vähän tuotteita jäljellä.

Hinnat sisältävät 24 %:n arvonlisäveron.

Valmiina toimitettavaksi!

Toimitus n. keskiviikko 24. heinäkuuta
kpl
Alennus
Kappalehinta
1+
0%
729,00 €
3+
5%
692,55 €
5+
10%
656,10 €
10+
15%
619,65 €
Avainominaisuudet
  • mukava - kiitos erityisen leveän ja hyvin pehmustetun istuimen, jossa on 80 mm (pneumaattinen) jousitus
  • pitkäikäinen – terästä olevalla lujatekoisella rungolla ja PVC:llä
  • yleissopiva – ihanteellinen traktoreille, ruohonleikkureille, trukeille jne., joihin sopii 26 x 28 cm:n kokoinen asennuslevy
  • säädettävä – selkänoja kallistuu 53 - 83°, istuin liikkuu 17,6 cm eteen- ja taaksepäin sekä 6 cm korkeussunnassa
  • yksinkertainen – asennus ja säädöt ovat suoritettavissa intuitiivisesti
Turvalliset maksutavat
Toimitustiedot
Palautukset ja takuu

TUOTEKUVAUS

Säädettävä traktorin istuin niskatuella, selkänojalla ja pneumaattisella jousituksella

Traktorin istuin hillvertin maataloustarvikkeista tarjoaa suurilla mitoillaan ja ensiluokkaisella pehmustuksellaan mukavuutta myös pidemmäksi aikaa. Tarkasti valittujen materiaalien ja laadukkaan valmistuksen ansiosta tämä malli on ihanteellinen erityisesti traktoreille ja ruohonleikkureille, mutta se on myös oivallinen työkoneen istuin trukeille tai muille vastaaville ajoneuvoille.

Säästä selkääsi ja vaihda istuimesi säännöllisesti!

Selän rasitusten ehkäisemiseksi traktorin istuin olisi tärkeää vaihtaa noin 1 000 työtunnin jälkeen. Yleissopivalla ja helposti asennettavalla hillvertin istuimella vaihto on nopeasti suoritettu. Vaahtomuovipehmusteinen istuin säilyttää muotonsa intensiivisessäkin käytössä. 130 kg kuormitettava istuin 51 x 51 cm istuinalallaan tarjoaa mukavuutta myös lukuisten käyttökertojen jälkeen. Teräksestä valmistettu istuimen vankka runko on erittäin pitkäikäinen. PVC-pinta on erityisen lujatekoinen, vedenpitävä ja helppo puhdistaa.
Tämä traktorin istuin ei jätä toivomisen varaa: 80 mm korkean pneumaattisen jousituksen, mukavien käsinojien ja 6 cm korkeussäädettävän istuimen avulla voit mukauttaa tämän mallin yksilöllisten tarpeidesi ja kokosi mukaan. Voit tehdä tämän siirtämällä istuinta eteen- tai taaksepäin 17,6 cm ja säätämällä selkänojaa 53 - 83°. Niskatuen korkeus on myös säädettävissä 125 mm, mikä tarjoaa maksimaalista mukavuutta. Turvavyö täydentää tämän mallin ominaisuuksia.
Joustava työkoneen istuin sopii moniin erilaisiin ajoneuvoihin. Huomioi kuitenkin asennuslevyn mitat 26 x 28 cm. Jos nämä mitat eivät sovi ajoneuvoosi, löydät traktoritarvikkeiden valikoimastamme varmasti myös juuri sinun ajoneuvoosi sopivan trukin istuimen. Asennus käy nopeasti ja intuitiivisesti. Käyttöohjeesta löydät tarvittaessa lisävinkkejä istuimen kiinnitykseen.

TEKNISET TIEDOT

Arvostelut


Lajittele :

Kanssamme olet

hyvissä käsissä!

Kehitämme jatkuvasti omia tuotteittamme edelleen hyödyntäen asiantuntemustamme. Päämääränämme on tarjota kestäviä tuotteita „Made in Germany“, joiden etuja sinulle ovat laatu ja hinta. Meillä on jo yli 1 000 000 tyytyväistä asiakasta. Etsimme aina uusia ratkaisuja yksilöllisten toiveiden ja tarpeiden toteuttamiseksi.

Maailmankuulua asiantuntijoiden luottamusta
Yli 16 vuoden
kokemus verkkokaupasta
Jo 3 MILJOONAA
ihmistä on ostanut tuotteitamme