Trustpilot

Jalkahoitotuolit

Tarjouksessa
Jalkojenhoitotuoli - jalkatuella ja jalkakylvyllä
physa

Jalkojenhoitotuoli - jalkatuella ja jalkakylvyllä

Mitat (PxLxK)
120 x 71 x 117 cm
599,00 € 669,00 €
Tarjoukset voimassa rajoitetun ajan
Parhaan hinnan takuu
Alhainen varastotilanne
ILMAINEN TOIMITUS n. 2.7.

Kauneushoitoloiden ammattikäyttöön suunniteltu jalkahoitotuoli on erinomainen hankinta erityisesti pedikyyrejä tarjoaville kauneus- ja hyvinvointialan ammattilaisille. Tuolin suunnittelussa on panostettu ergonomisuuteen, monikäyttöisyyteen ja helppoon puhtaana pitoon. Kosmetologit ja muut kauneusalan ammattilaiset tietävät, miten tärkeää hygieenisyys on kaikkien laitteiden, kalusteiden ja työvälineiden valinnassa; expondon verkkokaupan jalkahoitotuolit täyttävät helposti tärkeimmät valintakriteerit. Tuolit ovat tyylikkäitä yksinkertaisen designin ansiosta, keinonahka on helppo pitää puhtaana ja tuolien värivaihtoehdoista jokainen löytää oman suosikkinsa. Koska tuolit mahdollistavat monenlaiset työskentelyasennot, on palvelukokemus miellyttävä ja ergonominen niin asiakkaalle kuin työntekijälle.

Monikäyttöinen jalkahoitotuoli kauneushoitolaan


Expondon verkkokaupasta löydät laadukkaat kalusteet ja työvälineet kauneushoitoloihin. Tuotteidemme suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota käytön monipuolisuuteen; asiakas voi istua tai maata hoidon aikana, ja lisäksi voit säätää jalkojen asentoa molemmille jaloille erikseen. Tuolin korkeus on kätevästi säädettävissä, joten hoidon aikana saat näppärästi asiakkaan aseteltua juuri oikeaan asentoon ja työskentelykorkeuteen. Pehmustetut käsi-, pää- ja jalkanojat mahdollistavat asiakkaalle rennon asennon. Koska jalkahoitotuoli on äärimmäisen laadukas ja moottori tehokas, mutta hiljainen, voit säätää tuolia milloin tahansa ilman, että asiakas häiriintyy rentouttavan hoidon aikana. Monikäyttöisyyden ansiosta kauneus- ja hyvinvointialalle suunnitellut kalusteemme sopivat useaan eri käyttötarkoitukseen: jalkahoitotuolia voit tarvittaessa käyttää muihinkin kauneushoitoihin. Puolestaan hierojat, jotka tarjoavat myös jalkahoitoja, saattavat päätyä tilaamaan monikäyttöisen hierontapöydän, joka sopii hieronnan lisäksi muidenkin palveluiden, kuten jalkahierontojen, tarjoamiseen.

Jalkahoitotuolien valikoimasta voit valita juuri sinulle mieluisimman värivaihtoehdon: valkoinen on aina varma ja tyylikäs valinta, beige sopii erinomaisesti ruskeansävyiseen sistukseen, kun taas raikkaan vihreän värinen tuoli on kiva tehosteväri muuten hillittyyn sisustukseen. Hoitolakalusteiden materiaalit ovat äärimmäisen laadukkaita. Tukeva jalusta takaa, että tuoli pysyy luotettavasti paikoillaan pedikyyrin tai muun hoidon aikana, eikä se pääse heilumaan tai tärisemään. Käsinojat ja päätuet ovat puolestaan helposti säädettävissä. Joitain tuoleja voi myös kääntää kätevästi akselinsa ympäri. Esimerkiksi kampaamotuoleissa tämä on erittäin tärkeä ominaisuus. Miellyttävä pehmustus ja keinonahkaverhoilu takaavat mukavuuden ja hygieenisyyden. Hydraulisesti säädettävä korkeus on helppo ja nopea tapa muuttaa jalkahoitotuolin ja muun hotolakalusteen säätöjä häiritsemättä asiakkaan rentoutumista. Pehmusteet on helppo puhdistaa jokaisen käsittelykerran jälkeen ja suojata hygienisesti paperilla seuraavaa asiakasta varten.

Saksalainen laatutakuu pitkäikäisyyden takeena


Expondon valikoiman jalkahoitotuolit, kuten muutkin kauneushoitolan kalusteet, ovat saksalaisen Physan valmistamia. Voit luottaa kalusteiden kestävyyteen ja pitkäikäisyyteen, sillä yritys suunnittelee ja valmistaa tuotteita nimenomaan ammattilaisten vaativaan käyttöön. Jalkahoitotuolien lisäksi löydät valikoimastamme myös laajemmin erilaisia hoitotuoleja, jotka soveltuvat yleisesti kauneushoitoloihin, joissa tarjotaan jalkahoitojen lisäksi muunkinlaisia kauneushoitoja ja kosmetologin palveluita. Toimintaperiaatteet ja materiaalien laadukkuus on samaa korkeaa tasoa kaikissa Physan hoitolakalusteissa.

Jalkahoitotuoli kannattaa tilata expondolta muun muassa näistä syistä:

  • Laitteet ja kalusteet on heti alusta lähtien suunniteltu ammattilaisia ajatellen
  • Korkealuokkaiset valmistusmateriaalit takaavat pitkäikäiset tuotteet
  • Monia eri säätömahdollisuuksia ergonomisen asennon takaamiseksi
  • Vankka rakenne kalusteissa takaa turvallisen työskentelyn
  • Helposti puhdistettava tekonahka pintamateriaalina hylkii öljyjä ja muita tahraavia hieronta- ja kauneusvoiteita
  • Raikkaat värivaihtoehdot, joista jokainen löytää suosikkinsa


Expondon verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla on kolmen vuoden takuun, joten voit olla varma, että jalkahoitotuolit ja muut kalusteet kestävät hyvässä kunnossa pitkään. Kerromme mielellämme lisää – olethan yhteydessä asiakaspalveluumme, mikäli voimme olla avuksi tuotteiden vertailussa ja valinnassa. Suosittelemme tutustumaan myös kauneushoitolalaitteiden valikoimaan, joka sisältää laadukkaita ja monikäyttöisiä työvälineitä jokaiselle kauneus- ja hyvinvointialan ammattilaiselle.