Trustpilot

Juoksumatot

Valikoimastamme löydät erilaiset juoksumatot niin koti- kuin yrityskäyttöön. Oli kyseessä sitten kuntosali, toimisto tai koti, löydät juuri sinun tarpeisiin sopivan juoksumaton helposti. Kotikuntoilijan voi olla hyvä valita matto, jonka saa kokoontaitettua nopeasti ja helposti, sillä kotona tilat voivat olla ahtaat mikäli mattoa ei saa taitettua kasaan ja säilöttyä vaikkapa vaatehuoneeseen. Taas kuntosalille valittavan maton on hyvä sisältää erilaisia ohjelmia, nopeuksia ja toimintoja sillä sitä saattaa käyttää useat eri ihmiset päivässä, joilla jokaisella on omat tavoitteet juoksemiseen. Juoksumattomme nopeustasot ovat jopa 20km/h asti, joten ne sopii tavoitteellisemmallekin urheilijalle.

JUOKSUMATTO KOTIIN

Ei enää tekosyitä siitä, miksi jättää juoksulenkki välistä! Säästä aikaa arjessa ja hanki juoksumatto kotiin, jolloin edes sää tai kiire ei ole syy jättää treeniä välistä. Myöskään säilytys ei ole ongelma, sillä expondon valikoiman juoksumatot voi taittaa helposti kokoon, jolloin ne vie hyvin vähän säilytystilaa. Et siis tarvitse erillistä huonetta kuntoiluun, sillä voit taittaa juoksumaton säilöön helposti ja nopeasti jokaisen käyttökerran jälkeen näin halutessasi. Useimpiin juoksumattoihin voi liittää myös musiikkia, joka tekee juoksemisesta entistä mukavampaa. Expondon juoksumatoista löydät erilaisia toimintoja kuten viilentävän tuulettimen, joka tekee harjoittelustasi mukavampaa myös silloin, jos tilassa ei itsessään ole ilmastointia.

JUOKSUMATTO YRITYSKÄYTTÖÖN

Expondon valikoimasta löydät laadukkaat ja kestävät juoksumatot yrityskäyttöön. Yrityskäyttöön tulevien juoksumattojen tulee kestää kovaa kulutusta, sillä ne voivat olla käytössä jopa vuorokauden ympäri. Tästä syystä on tärkeää panostaa laitteen laatuun ja kestävyyteen, jotta se suoriutuu kulutuksesta päivästä toiseen. Kun valitset juoksumattoja yrityskäyttöön, on hyvä ottaa myös huomioon eri käyttäjät ja heidän tavoitteet juoksemisessa: kuntosalilta löytyvissä juoksumatoissa onkin hyvä olla mahdollisimman paljon erilaisia toimintoja kuten eri nopeusasteet, kaltevusasteet sekä matka-aika ja -nopeus. Tärkeää on kiinnittää huomiota myös juoksumaton turvallisuuteen, sillä sitä voi käyttää useat eritasoiset henkilöt päivän aikana. Expondon juoksumatot on varustettu suojausluokalla I sekä hätäpysäytyskytkimellä, joka tekee matoista turvallisen käyttää. Hätäpysähdyskytkin pysäyttää juoksumaton automaattisesti, mikäli käyttäjä siirtyy kauemmaksi konsolista ja estää näin onnettomuuden sattumista.

JUOKSUMATOT EXPONDOLTA

Oli kyse sitten koti- tai yrityskäytöstä, expondolta löydät laadukkaat ja kestävät juoksumatot jokaiselle. Mikäli sinulla jäi kysyttävää juoksumatoistamme, kerromme mielellämme lisää! Me Expondolla painotamme tuotteidemme valinnassa tarkkaa viimeistelyä, korkealuokkaisia materiaaleja ja optimaalista käyttäjäystävällisyyttä. Meillä on jo yli 100 000 tyytyväistä asiakasta. Etsimme aina uusia ratkaisuja asiakkaidemme yksilöllisten toiveiden ja tarpeiden toteuttamiseksi. Kehitämme omia tuotteitamme jatkuvasti ja jalostamme omaa asiantuntemustamme. Päämääränämme on tarjota asiakkaillemme kestäviä, Saksassa valmistettuja tuotteita, joiden etuja ovat laatu ja hinta.