Tuote: EX10360030

|

Malli: P0101020133

Esipesusuihku - vesiletku 1000 mm - hana 220 mm - kaksikahvainen hana

289,00 €
Hinta sis. alv

Valmiina toimitettavaksi!

Toimitusaika n. 1-3 päivää

100% turvallinen maksu

  • kätevä – 1 000 mm pitkä letku tekee huuhtelusta mukavaa 
  • monipuolinen – kääntyvän hanan ja suihkuosan yhdistelmä tarjoaa laajat käyttömahdollisuudet
  • hygieeninen – kromatussa messingissä on sileä ja helposti puhdistettava pinta
  • pitkäikäinen – laadukkaat materiaalit ja erinomainen valmistus 
  • yksinkertainen – mutkaton asennus G1/2"-liitännällä

TUOTEKUVAUS

Joustava esipesusuihku monenlaisiin käyttötarkoituksiin

Esipesusuihku erityisen pitkällä 220 mm vesihanallaan ja 1 000 mm letkullaan tekee pesuaskareista miellyttäviä. Olipa kyse yksityisistä kotitalouksista tai ravintoloista, kouluista ja monista muista käyttöalueista: vivun, joustavan suihkun ja korkean, kääntyvän hanan yhdistelmä helpottaa työtä ja takaa hygieeniset lopputulokset.

Ammattimaista astianpesutekniikkaa korkeita hygieniavaatimuksia varten

Esipesusuihku kääntyvällä nokalla ja kaksikahvaisella sekoittajalla on suunniteltu vedentulon ja lämpötilan helppoon säätöön. Vesihanan voit kiertää tarvittaessa auki tai kiinni erikseen. Suihkuosan ripustin mahdollistaa entistä käytännöllisemmän ja hygieenisemmän käytön. Näin ollen suihkuosa pysyy puhtaana ja poissa tieltä, kun sitä ei tarvita. 

Vesihana on valmistettu messingistä ja ruostumattomasta teräksestä, mikä tarjoaa lukuisia etuja: sileä ja helposti puhdistettava pinta takaa hygieenisen pesun vaivattomasti myös haastavissa tilanteissa. Samanaikaisesti tämä materiaali on erityisen kestävä ja tarjoaa yhdessä erinomaisen työstön kanssa erityisen pitkän käyttöiän.

Kiinnitys G1/2"-liitännällä on hyvin yksinkertaista ja intuitiivista, joten jokainen osaa suorittaa sen ongelmitta. Hanan asentamista varten pesualtaaseen vaaditaan ainoastaan sopivankokoinen kiinnitysaukko.

TEKNISET TIEDOT