Tuote: EX10062140

|

Malli: MSW-DEH4050H

Ilmankuivain - 50 l / 24 h - 40 - 65 m² - 628 m³/h - 7 l - kahvalla

699,00 €
Hinta sis. alv

Valmiina toimitettavaksi!

Toimitusaika n. 1-3 päivää

100% turvallinen maksu

  • tehokas – poistaa huoneista 50 litraa nestettä päivässä ja kerää ne 7 litran astiaan
  • voimakas – kierrättää kuivatuksen aikana 628 m³ ilmaa tunnissa
  • suurelle pinta-alalle – sopii jopa 40 - 65 m²:n kokoisiin huoneisiin ja tiloihin
  • liikuteltava – pyörät ja mukava kahva helpottavat kuljetusta
  • ympäristöystävällinen – käyttää R290 kylmäainetta

TUOTEKUVAUS

Rakennuskuivain pitää kosteuden kurissa

Olit sitten rakennustyömaalla tai tekemässä keittiöremonttia: MSW:n rakennuskuivain pitää seinät kuivina. Ilmankuivaajalla estät homeen muodostumisen kosteisiin seiniin, mikä voisi vaatia kalliita korjauksia. Lisäksi monet työt, kuten maalaamineen ja rappaus, sujuvat kuivaimen avulla nopeasti.

Yksinkertainen, ympäristöystävällinen & tehokas! MSW:n ilmankuivain

Jatkuvassa käytössä ilmankuivain autotalliin tai työkäyttöön poistaa jopa 50 litraa kosteutta päivässä, joka keräytyisi muuten seiniin. Tätä varten laite kierrättää jopa 628 m³ ilmaa tunnissa ja jäähdyttää sitä tehokkaan 860 W:n kompressorinsa avulla. Laite käyttää tähän tarkoitukseen erittäin ympäristöystävällistä R290-kylmäainetta. Ilmankuivain kerää kondensoituneen nesteen 7 litran astiaan. Se sopii täydellisesti jopa 40 - 65 m²:n kokoisiin tiloihin.

Kuivauslaite on varustettu LED-näytöllä, jolla voit asettaa ja ohjata kaikkia tarvittavia arvoja. Voit asettaa halutun käyttöjakson 24 tunnin ajastimella. Lisäksi rakennuskuivaimessa on automaattinen virrankatkaisu. Automaattinen jäänpoistotoiminto puolestaan mahdollistaa laitteen käytön jopa 5 °C:n lämpötiloissa. Lisäksi kuivain käynnistyy automaattisesti, kun huoneen kosteus nousee liian korkeaksi. Sensorinäyttö ilmoittaa mahdollisista virhetilanteista, jolloin voit reagoida niihin asianmukaisesti. Voit irrottaa sisäänrakennetun ilmansuodattimen helposti ja pestä sen seuraavaa käyttökertaa varten.

Haluatko siirtää laitetta? Voit tehdä sen helposti pyörien ja kätevän kahvan avulla. Tästä syystä kondenssikuivain soveltuu myös isommille työmaille ja useiden huoneiden kuivaukseen.

TEKNISET TIEDOT