Tuote: EX10062061

|

Malli: MSW-WPW-150

Osienpesukone - 150 l

389,00 €
Hinta sis. alv

Valmiina toimitettavaksi!

Toimitusaika n. 1-3 päivää

100% turvallinen maksu

  • tilava – suuri tilavuus 150 l jopa 90 litralle liuotinta
  • tehokas – suljettu pesuallasjärjestelmä integroidulla pumpulla
  • voimakas – kaksoispumpun suorituskyky 2.7-3.6 l/min ja kätevä pesuharja takaavat optimaalisen puhdistuksen
  • turvallinen – kansi pysyy auki itsestään ja sulkeutuu automaattisesti tulipalon syttyessä
  • käytännöllinen – kaksi pesuallasta samanaikaiseen puhdistukseen eri liuottimilla

TUOTEKUVAUS

Siisti juttu! Osienpesukone MSW:ltä

Tahdotko, että moottori toimii kuin rasvattu? Puhdista siinä tapauksessa sen osat ennen kokoonpanoa. MSW:n osienpesukone kahdella altaalla takaa tehokkaan ja perusteellisen puhdistuksen! Osienpesuallas ja pumppu muodostavat suljetun järjestelmän, johon sinun tarvitsee vain lisätä pesuaine. Näin voit puhdistaa kulmikkaatkin moottorin osat pienimpiä rakoja myöten. Vesiohenteisella liuottimella voit poistaa perusteellisesti ja tehokkaasti pinttyneimmätkin öljy- ja likajäämät. Kahden erillisen altaan ansiosta voit käyttää samanaikaisesti kahta liuotinta moottorin eri osiin. Näin osat hohtavat käsittelyn jälkeen kuin uudet!

Osapesuri puhdistaa sekä suuret että pienet moottorin osat tehokkaasti

Osapesurin enimmäiskapasiteetti on 150 l ja se on suunniteltu jopa 90 litralle liuotinta. Huomioi että pumpun sisääntulo on nesteenpinnan alapuolella, kun lisäät pesuainetta. Vain näin pumppu toimii täydellä teholla. Pumppu toimii virtausnopeudella 2.7-3.6 l/min, joten voit puhdistaa epätasaisetkin pinnat, kuten pienet halkeamat, jatkuvalla ja tehokkaalla suihkulla. Letkuun kiinnitettävällä pesuharjalla voit työskennellä perusteellisemmin, jolloin varmistat ensiluokkaiset lopputulokset myös kapeissa saumoissa.

Osienpesuallas seisoo neljällä jalalla ja tarjoaa mukavan työskentelykorkeuden. Kansi lukittuu automaattisesti paikalleen, kun avaat sen. Näin voit työskennellä turvallisesti ja rajoituksetta. Hätätilanteessa, kuten tulipalon sattuessa, kansi sulkeutuu automaattisesti. Kaiken kaikkiaan osien pesukone vakuuttaa tukevalla teräsrakenteella. Se tulisikin löytyä jokaiselta korjaamolta tai verstaalta!

TEKNISET TIEDOT