(1) Arvostelu

Tuote: EX10061202

|

Malli: MSW-RS-800

Rullatuki - 60 -97 cm - 800 kg

139,00 €
Hinta sis. alv

Valmiina toimitettavaksi!

Toimitusaika n. 1-3 päivää

100% turvallinen maksu

  • joustava - korkeus säädettävissä 60 - 97 cm
  • kuormitettava - rullatuen kantokyky on 800 kg
  • vakaa - kestävä rakenne, valmistettu kestävistä materiaaleista, leveä jalusta
  • kannettava - pienikokoisen ja taitettavan rakenteen sekä kevyen painon ansiosta
  • voidaan yhdistää muiden rullatukien kanssa

TUOTEKUVAUS

Korkeussäädettävä rullatuki työpinnan lisäämiseksi pitkille työkappaleille

MSW: n käsityötarvikkeisiin kuuluvan MSW-RS-800 rullatuen ei tulisi puuttua yhdestäkään korjaamosta, koska se on välttämätön apu, joka helpottaa työskentelyä huomattavasti. Varsinkin suuria esineitä työstettäessä on tämä pukki kuin auttava käsi, jolla laajennat työtilaasi, työskentelitpä sitten sirkkelillä tai porakoneella. Lastatattaessa pitkänomaisia esineitä toimii rullatuki myös kätevänä telineenä, jonka yli tavaroita voidaan vaivatta ohjata.

Rullatuki on joustava tuki kaikilla työpisteillä

Teline voidaan säätää muutamalla yksinkertaisella käden käänteellä 60 - 97 cm:n korkeuteen. Näin ollen voit mukauttaa sen tehokkaasti työtilaasi sopivaksi, jotta enintään 800 kg painavat työkappaleet voidaan sijoittaa, ilman pelkoa, että se kallistuu. Koska pukin tukipintana toimii teräsrulla, voidaan sen päällä lepääviä työstettäviä kappaleita myös liikutella minimaalisella kitkalla. Leveämpiä ja paksumpiakin esineitä voidaan helpommin työstää ja asettaa 39,5 mm leveälle rullalle.

Rullatukea voidaan liikutella ja siirtää haluttuun paikkaan vaivatta sen alhaisen painon ansiosta. Erittäin pitkien tai raskaiden materiaalien käsittelyyn on suositeltavaa käyttää useampaa rullatukea peräkkäin. Vakaa alusta takaa tarvittavan vakauden, joten tuki pysyy varmasti paikallaan myös, kun sitä kuormitetaan.

Rullatuen teräsrakenne takaa tarvittavan vankkuuden lisäksi myös erityisen pitkän käyttöiän, joten siitä saat monivuotisen ja luotettavan apuvälineen korjaamoosi. Kompaktin kokoontaitettavan mallinsa ansiosta se voidaan varastoida tilaa säästävällä tavalla tai kuljettaa vaivatta käyttöpaikasta toiseen.

TEKNISET TIEDOT

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Arvostelut ja kommentit


5.0

perustuen 1 arvosteluun

01.06.2023

Agréablement surpris, bonne conception, le rouleau tourne sans résistance et sa concentricité est très correcte.