Trustpilot
(6) arvostelua

Timanttiporakone - 2 880 W - 1 200 r/min - enintään 152 mm:n reikien poraukseen

319,00 €
Hinnat sisältävät 24 %:n arvonlisäveron.

Tuote: EX10060437

|

Malli: MSW-DDM152

Alhainen varastotilanne

Pidä kiirettä! Vain vähän tuotteita jäljellä.

Hinnat sisältävät 24 %:n arvonlisäveron.

Valmiina toimitettavaksi!

Toimitus n. tiistai 23. heinäkuuta
kpl
Alennus
Kappalehinta
1+
0%
319,00 €
3+
5%
303,05 €
5+
10%
287,10 €
10+
15%
271,15 €
Avainominaisuudet
  • Tehokas 2 880 W:n moottori
  • Jopa halkaisijaltaan 152 mm reikien poraus
  • Kierrosnopeus enintään 1 200 r/min
  • Kaksi käyttötapaa: teline- tai käsikäyttö
  • Sopii kuiva- ja märkäporaukseen
  • Kuormitusta kestävä ammattikäyttöön suunniteltu rakenne
Turvalliset maksutavat
Toimitustiedot
Palautukset ja takuu

TUOTEKUVAUS

Timanttiporakone - 2 880 W - 1 200 r/min

MSW:n timanttiporakone MSW-DDM152 poraa timanttiterin varustettuna reikiä luotettavasti koviin materiaaleihin kuten betoni, kiviseinät tai asfaltti. Saat sillä onnistumaan myös isot, halkaisijaltaan jopa 152 mm:n reiät. Integroidun vesijäähdytysjärjestelmänsä ansiosta laite toimii optimaalisilla parametreilla ja poranterät pysyvät pitkään käyttökunnossa. Sekä käyttäjää että porakonetta suojaa sisäänrakennettu vikavirtasuojakytkentä, mikä tekee tästä porakoneesta loistavan sähkötyökalun rakennustyömaille.
Aika on rahaa rakennustyömailla, mikä kohdistaa myös koneisiin suuria vaatimuksia. MSW:n timanttiporakoneen teho on 2 880 W  ja suurin nopeus on vaikuttavat 1 200 kierrosta minuutissa. Tehoa riittää jopa varalle halkaisijaltaan enintään 152 millimetrin reikien poraukseen.
Työstöön voi käyttää mitä erilaisimpia timanttisia poranteriä ja reikäjyrsimiä. Tällä telineellisellä timanttiporakoneella voit porata betonia, teräsbetonia, sementtiä, kiviseiniä ja luonnonkiviä. Sekä pysty- että vaakasuuntaiset poraukset ovat mahdollisia. Toimitukseen kuuluu myös jalusta, joka pitää porakoneen paikallaan lattialla tai vaakasuuntaisessa poraamisessa seinällä aina, kun työ vaatii suurta vakautta.
Timanttiporakoneeseen käyvät halkaisijaltaan jopa 152 millimetrin poranterät. Terän palamisen estää vesijäähdytysjärjestelmä, jonka liitäntäkoko on 1/2 tuumaa. Laitteeseen kuuluu lisäksi 3 m pitkä syöttöletku. Jäähdytys lisää huomattavasti sekä poranterien käyttöikää että työn edistymisnopeutta. Mitään lisäjäähdytystä ei enää tarvita.
Teline huolehtii tarkasta ohjauksesta ja siten kaikelle materiaalille sopivasta poraamisesta. Porakoneen iskunpituus on reilut 51 cm, joka sallii syvienkin reikien poraamiseen eri materiaaleihin. Porakonetta ohjataan liukuvalla vivulla, jonka avulla karaan ja poranterään kohdistuvan voiman voi annostella hyvin tarkasti. Vivun voi asentaa timanttiporakoneen kummalle puolelle tahansa, mikä lisää sen joustavuutta käytössä.
Voit halutessasi myös ottaa timanttiporakoneen irti telineestään ja käyttää sitä käsiporakoneena. Tätä käyttötapaa tukee ON/OFF-kytkimen sijoitus kahvaan. Sinun ei tarvitse pitää sitä painettuna jatkuvaa käyttöä varten. Lisäksi porakoneessa on mukava olkatuki, joka vapauttaa käyttäjän voimat koneen kannattelun sijasta vaikeiden porausten tekemiseen. Tämä kone sopii huomattavasti kilpailijoitaan paremmin vaikeapääsyisiin kohteisiin. Yli 3 m pitkästä verkkojohdosta on tietysti myös hyötyä.
Tätä massiivista mutta kompaktia kannettavaa voimapakkausta ohjataan sen pidikkeessä olevasta kiertokytkimestä. Kestokäytön voi kytkeä peukalolla mukavasti päälle ja pois päältä. Johtoon integroitu vikavirtasuoja (PRCD – Portable Residual Current Device) suojaa sekä käyttäjää onnettomuuksilta että porakonetta vaurioilta. Jos timanttiporakoneessa tai johdossa on jotain vikaa, kone kytkeytyy välittömästi pois päältä. Laitteessa on ylikuormitussuoja. Jos timanttiporakone ylikuormittuu, se kytkeytyy itsestään pois päältä. Uudelleen käynnistys on mahdollista vasta, kun sivulla oleva ylikuormitussuojan katkaisin on palautettu alkuasentoonsa.
Lukuisia sähkölaitteita ei voi huoltaa muuten kuin ammattikorjaamoissa. Tämä timanttiporakone on poikkeus, sillä sen hiiliharjat voit ongelmitta vaihtaa itsekin. Pääset niihin helposti käsiksi kohdasta, jossa on kaksi irrotettavaa värimerkittyä suojusta. Toimitukseen sisältyvät varahiiliharjojen lisäksi asennustyökalut, kahvat, telineen ankkurointimateriaali sekä 3 m pitkä vesiletku jäähdytysveden liitäntää varten.

TEKNISET TIEDOT

Arvostelut


3.5

Perustuen 6 arvosteluun

Lajittele :

2 kuukautta sitten Julkaistu alun perin sivustolla Expondo Switzerland

Ei kommentteja.

Näytä alkuperäinen arvostelu

2 kuukautta sitten Julkaistu alun perin sivustolla Expondo Romania

Olen tyytyväinen ostokseen NOPEA TOIMITUS

Näytä alkuperäinen arvostelu

viime vuonna Julkaistu alun perin sivustolla Expondo Germany

kaikki on taas hyvin

Näytä alkuperäinen arvostelu

2 vuotta sitten Julkaistu alun perin sivustolla ManoMano France

kone sopii ytimeen, mutta ei automaattista vapautusta ja paljon muovia, jotta tuotteen laatu on melko kohtuullinen.

Näytä alkuperäinen arvostelu

8 kuukautta sitten Julkaistu alun perin sivustolla Expondo France

Hyvin pettynyt.

Vastaanotto täydellisessä kunnossa. MUTTA 600 seinän ensimmäisessä 110 ytimessä ohjauspylvään telinettä pitävät ruuvit löystyivät. Sitten käynnistyskahvan kiinnitysruuvit tekevät samoin! Sanomattakin on selvää, että vesijärjestelmä kuoli melkein välittömästi. Kiinalaiset eivät olisi tehneet samoin laitteistolle!

Näytä alkuperäinen arvostelu

2 vuotta sitten Julkaistu alun perin sivustolla Expondo Germany

Poran teline käyttämätön, osat putoavat käytön aikana

Ostin tämän porakoneen poratakseni kolme vaakasuoraa reikää 20 cm:n teräsbetonin läpi timanttiporan avulla. Valitettavasti poratelineen kiinnityspuristin on valuosa ja siksi hauras. Tietenkin puristin meni rikki noin 10 cm ensimmäisen reiän poraamisen jälkeen (toisella poranterällä, koska myös MSW-poranterä on viallinen) - tämä tarkoittaa, että porausjalusta on hyödytön, koska poraa ei tietenkään voi asentaa sitä enää. Lisäksi porauksen aikaiset tärinät aiheuttavat ilmeisesti koneen märkäporausventtiilin vivun irtoamisen - omalla kohdallani huomasin tämän valitettavasti vasta kun vihdoin halusin porata märkänä, mikä ei tietenkään enää toimi johtuen suljettu venttiili ilman järkevää tapaa avata sitä. Kaiken kaikkiaan en suosittele koneen ostamista.

Näytä alkuperäinen arvostelu

Usein kysytyt kysymykset

Onko valikoimissanne muita timanttiporakoneita eri parametreilla?

Kyllä, löydät kaikki myymämme timanttiporakoneet verkkokaupastamme kohdan ”Sähkötyökalut” alakohdasta ”Timanttiporakoneet”.

Minkälaisen poranterän on oltava, että voin käyttää sitä timanttiporakoneessa?

Poranterän karakoon on oltava 1 ⅟₄” ja sillä porattavan reiän halkaisijan enintään 152 mm.

Kuuluvatko varahiiliharjat toimitukseen?

Kyllä, toimitukseen sisältyy kaksi varahiiliharjaa.

Kanssamme olet

hyvissä käsissä!

Kehitämme jatkuvasti omia tuotteittamme edelleen hyödyntäen asiantuntemustamme. Päämääränämme on tarjota kestäviä tuotteita „Made in Germany“, joiden etuja sinulle ovat laatu ja hinta. Meillä on jo yli 1 000 000 tyytyväistä asiakasta. Etsimme aina uusia ratkaisuja yksilöllisten toiveiden ja tarpeiden toteuttamiseksi.

Maailmankuulua asiantuntijoiden luottamusta
Yli 16 vuoden
kokemus verkkokaupasta
Jo 3 MILJOONAA
ihmistä on ostanut tuotteitamme