Trustpilot

Pesupaikka

Tarjouksessa
Kampaamon pesupaikka tuolilla - 600 x 505 mm -  musta
physa
(2)

Kampaamon pesupaikka tuolilla - 600 x 505 mm - musta

Mitat (PxLxK)
120 x 64 x 95 cm
949,00 € 1 099,00 €
Tarjoukset voimassa rajoitetun ajan
Parhaan hinnan takuu
Alhainen varastotilanne
ILMAINEN TOIMITUS n. 3.7.
Tarjouksessa
Parturituoli jalkatuella - 59-69 cm - 150 kg - musta
physa

Parturituoli jalkatuella - 59-69 cm - 150 kg - musta

Mitat (PxLxK)
102 x 70 x 97.5 cm
449,00 € 519,00 €
Tarjoukset voimassa rajoitetun ajan
Parhaan hinnan takuu
Alhainen varastotilanne
ILMAINEN TOIMITUS n. 3.7.

Oletko etsimässä uutta pesupaikkaa kampaamoosi? Laadukas hiustenpesuallas on jokaisen ammattimaisen kampaamon kulmakivi. Pesupaikkaa ostaessasi on asiakkaan mukavuus ensisijainen valintakriteeri. Lisäksi pesupaikan tulee täyttää parturi-kampaamoiden tarkat hygieniastandardit ja kestää voimakkaita puhdistusaineita. Hyvä pesupaikka kampaamoon tarjoaa myös erilaisia kaltevuuden säätömahdollisuuksia. Näin asiakas tuntee olonsa aina mukavaksi hiustenpesun aikana.

Minkälainen on hyvä pesupaikka kampaamoon?

Tästä kategoriasta löydät kampaamon pesupaikkoja moneen lähtöön. Monet valikoimamme pesupaikat sisältävät mukavan parturituolin, jonka istuinkulmaa voit säätää kätevästi. Tällaisella integroidulla tuolilla on se etu, että sinun ei tarvitse etsiä pesupaikkaan sopivaa tuolia erikseen. Pesupaikan tuoleihin kuuluu ohjausyksikkö tai kaukosäädin, jonka avulla voit säätää tuolin kulmaa milloin tahansa. Säätömahdollisuuden ansiosta asiakkaan on helppo ja mukava asettaa päänsä pesualtaan syvennykseen. Näin voit pestä hiuksia ilman, että vesi pääsee valumaan asiakkaasi niskaan tai kasvoille. Muut valikoimamme hiustenpesualtaat ovat vapaasti seisovia. Tällaiset pesualtaat vievät hyvin vähän työtilaa ja mahdollistavat sujuvan työn kampaamossa kuin kampaamossa.

Mitkä ovat kampaamon pesupaikan edut?

  • Saatavilla on vapaasti seisovia ja integroidulla kampaamotuolilla varustettuja pesupaikkoja.
  • Hyvä pesupaikka tarjoaa mukavuutta sekä asiakkaalle että kampaajalle.
  • Valikoimamme pesupaikat sopivat muotoilunsa puolesta minkä tahansa kampaamon sisustukseen.

Tarjoatko liikkuvia kampaamopalveluita? Siinä tapauksessa kevyt ja helposti siirrettävä pesupaikka on juuri oikea ratkaisu tarpeisiisi. Tällaisella kompaktilla pesupaikalla voit tehdä kotikäyntejä milloin tahansa ja hoitaa asiakkaiden hiuksia monenlaisissa ympäristöissä.

Edullinen hiustenpesuallas

Arvostatko kampaamokalusteita valitessasi erityisesti edullisuutta, mutta et kuitenkaan halua tinkiä laadusta? Sitten olet juuri oikeassa paikassa! Kampaamokalusteiden valikoimastamme löydät monenlaisia pesupaikkoja pitkillä vesiletkuilla ja säädettävillä suihkupäillä. Lisäksi kampaamon pesupaikat sisältävät varusteita, joiden avulla voit säätää pesuveden lämpötilaa. Pesupaikkamme sisältävätkin kaiken, mitä tarvitset sujuvaan hiusten pesuun. Hiustenpesuallas sisältää myös liitännän, joka on yhteensopiva kaikkien yleisten vesijohtojen kanssa. Tulo- ja poistovesikytkentöjen tekeminen sujuukin käden käänteessä. Monissa vapaasti seisovien parturialtaiden malleissa on ruostumattomasta teräksestä valmistettu jalusta. Ruostumaton teräs on erityisen vankka ja kestävä materiaali. Lisäksi se on helppo puhdistaa ja tarjoaa näin korkean hygieniatason. Itse kampaamoallas on monissa malleissa joko keraaminen tai ruostumattomasta teräksestä valmistettu.

Tuotteiden verhoilu on myös valmistettu erittäin laadukkaista ja mukavista materiaaleista, kiitos laatumerkkiemme tarkkojen suunnitteluprosessien. Tutustu siis valikoimamme malleihin ja valitse kampaamoosi hiustenpesuallas, joka takaa asiakkaasi mukavuuden koko hoitoprosessin ajan. Kaikkien hiustenpesualtaidemme työskentelykorkeus on myös ergonomisesti ihanteellinen. Tämä tarkoittaa, että voit työskennellä pesupaikalla pitkiäkin aikoja ilman merkittävää rasitusta. Tästä laajasta kategoriasta löydät taatusti ihanteellisen pesupaikan juuri sinun kampaamoosi.