Trustpilot
(4) arvostelua

Anatominen malli - selkäranka

89,00 €
Hinnat sisältävät 24 %:n arvonlisäveron.

Tuote: EX10040241

|

Malli: PHY-SM-1

Hinnat sisältävät 24 %:n arvonlisäveron.
kpl
Alennus
Kappalehinta
1+
0%
89,00 €
3+
5%
84,55 €
5+
10%
80,10 €
10+
15%
75,65 €
Avainominaisuudet
  • tieteellisesti luotettava kuvaus selkärangan ja lantion rakenteesta
  • todenmukainen rakenne luonnollisessa koossa 1:1
  • teräsrakenne tarjoaa joustavuutta selkärangan ja nikamien liikkuvuuden esittelyyn luonnonmukaisesti
  • hyvälaatuista, erittäin kovaa PVC-muovia, jossa todenmukainen pinta - helppohoitoinen
  • välttämätön jokaisen ortopedin vastaanotolla
  • helppo käsitellä kevyen rakenteensa ansiosta
Turvalliset maksutavat
Toimitustiedot
Palautukset ja takuu

TUOTEKUVAUS

Anatominen malli - selkäranka PHY-SM-1

Luonnollisen kokoinen lantion sisältävä anatominen malli – selkäranka PHY-SM-1 kehitettiin tieteelliseksi havaintovälineeksi, jossa on erinomaisen tarkat yksityiskohdat oikeissa mittasuhteissa (1:1). Täten se on täydellinen opetustyökalu kiropraktikon, kätilö-, lääketieteen, fysioterapeutin ja akupunktion koulutukseen. Koska tämän malli on anatomisilta yksityiskohdiltaan erittäin todenmukainen, soveltuu se koulujen, yliopistojen ja muiden oppilaitosten lisäksi käytettäväksi myös lääkäriasemilla, klinikoilla ja laboratorioissa.
Tämä selkärankamalli kuvantaa luotettavasti kaikki nikamien, oka- ja poikkihaarakkeiden, nikamakaaren loven ja selkäydinkanavan olennaiset ominaisuudet sekä selkärangan valtimoiden yksityiskohtaisen rakenteen, L4-L5 välin pullistuman ja kaikki selkäydinhermot. Muovinen malli havannoillistaa mm. kaulanikamat (kannattajanikaman (C1), kiertäjänikaman (C2), kaulanikamat (C3-C7)), rintarangan nikamat (Th1 - Th12) ja lannenikamat (L1-L5), ristiluunikaman (S1), häntänikaman (S2) sekä täydellisen lantion, liikkuvien irrotettavien reisiluiden päiden kanssa.
Selkärankamallin perusrakenne on hyvälaatuista terästä, mikä mahdollistaa erittäin luonnollisen, joustavan ja havannoillistavan selkärannan liikuteltavuuden. Näin myös erilaisten selkärankasairauksien kehittyminen voidaan demonstroida perusteellisesti. Erityisesti tämä mallin liikuteltavuus takaa sen, että selkärannan anatomisten erityispiirteiden ymmärtäminen helpottuu.
Tämä opetusväline on valmistettu hyvälaatuisesta, erittäin kovasta PVC-muovista, jolla on hyvä vetolujuus. Tämä muovin käyttö mahdollistaa selkärangan pintarakenteen luonnollisen kuvantamisen ja tekee siitä helposti puhdistettavan. Selkärankamalli on pienen ominaispainonsa ansiosta joustava ja helposti kuljetettavissa. Täten sen pitäisi löytyä jokaisen ortopedin vastaanotolta.

TEKNISET TIEDOT

Arvostelut


4.5

Perustuen 4 arvosteluun

Lajittele :

viime kuussa Julkaistu alun perin sivustolla Expondo Poland

Erinomainen visualisointiin

täydellinen visualisointi- ja esittelytyökalu. Käytämme sitä hierojien ja fysioterapeuttien anatomian kursseilla. Selkämallin etuna on joustavuus

Näytä alkuperäinen arvostelu

2 kuukautta sitten Julkaistu alun perin sivustolla Expondo Czech Republic

Täydellinen

Laatu ja täydellinen ostos. Selkärankamalli on joustava, yksinkertainen, realistinen ja monet potilaat kehuvat sitä työkaluna selkätilanteensa ymmärtämiseen. Hinta/laatusuhde on loistava 👍

Näytä alkuperäinen arvostelu

5 kuukautta sitten Julkaistu alun perin sivustolla Expondo Netherlands

Hyvä tuote

Erittäin tyytyväinen laatuun ja käytettävyyteen.

Näytä alkuperäinen arvostelu

5 kuukautta sitten Julkaistu alun perin sivustolla Expondo Hungary

Tarkka anatomia, epätarkka toteutus siellä täällä

Anatomisesti tarkka, helppokäyttöinen malli. Työssäni on yksi tai kaksi virhettä: L5 nikaman ja ristiluun pienet nivelet eivät täsmää kooltaan, joten L5 ei sovi kunnolla paikoilleen. Lisäksi vasemman reisiluun ruuvia liimattaessa liimattiin siihen myös mutteri, jota ei näin ollen voida irrottaa, ruuvi tuli ulos reisiluusta ja mutteri jäi päälle. Pienistä puutteista huolimatta se toimii minulle hyvin.

Näytä alkuperäinen arvostelu

Usein kysytyt kysymykset

Mitä, jos malli murtuu tai vaurioituu?

Ei hätää, tuotteella on 3 vuoden takuu. Olethan meihin yhteydessä!

Miten malli tulisi puhdistaa?

Käytä puhdistukseen yksinkertaisesti sientä, vettä ja hieman saippuaa tai muuta mietoa puhdistusainetta.

Kanssamme olet

hyvissä käsissä!

Kehitämme jatkuvasti omia tuotteittamme edelleen hyödyntäen asiantuntemustamme. Päämääränämme on tarjota kestäviä tuotteita „Made in Germany“, joiden etuja sinulle ovat laatu ja hinta. Meillä on jo yli 1 000 000 tyytyväistä asiakasta. Etsimme aina uusia ratkaisuja yksilöllisten toiveiden ja tarpeiden toteuttamiseksi.

Maailmankuulua asiantuntijoiden luottamusta
Yli 16 vuoden
kokemus verkkokaupasta
Jo 3 MILJOONAA
ihmistä on ostanut tuotteitamme