Tuote: EX10040586

|

Malli: PHYSA FR-11

Jalkatuki jalkahoitoon - 24 x 22 cm - Harmaa

55,00 €
Hinta sis. alv

Valmiina toimitettavaksi!

Toimitusaika n. 1-3 päivää

100% turvallinen maksu

  • mukava – reilu tuki 24 x 22 cm:n mitoilla
  • mukautettava – korkeutta voidaan säätää välillä 470 - 670 mm
  • vakaa – erittäin kestävä 80 kg kuormitettavuudella
  • helppohoitoinen – päällinen keinonahkaa (Polyuretaani)
  • tyylikäs – moderni harmaa muotoilu

TUOTEKUVAUS

Täydellisesti hoidetut jalat kätevän jalkatuen avulla

Tarjoa asiakkaillesi maksimaalista mukavuutta physan avulla. Jalkahoitoon tarkoitettu jalkatuki on mukava, käytännöllinen ja samalla vakaa. Vaahtomuovilla täytetty pehmuste istuu vankasti tukevan teräspohjan päällä. Voit säätää jalkatuen korkeutta yksilöllisesti ja näin varmistaa rentouttavan asennon jalkahoidon aikana.

Mukava jalkatuki kauneushoitoloihin, kynsistudioihin tai tatuointiliikkeeseen

Jalkatuen pehmusteen mitat ovat 24 x 22 cm. Laadukas, pehmeä vaahtomuovi on päällystetty tyylikkäällä keinonahalla. Täten asiakkaasi jalka lepää mukavasti myös pidemmän aikaa.

Tee työstäsi helpompaa kätevällä korkeussäädöllä: Löysää tätä varten vain tuen alla olevaa ruuvia. Aseta sitten haluttu korkeus välillä 470 - 670 mm. Lopuksi kiristä ruuvi uudelleen korkeussäädön kiinnittämiseksi.

Kestävä jalkatuki kestää pitkään jopa päivittäisessä käytössä. Tämän mahdollistavat laadukkaat materiaalit, kuten teräs ja keinonahka, sekä vankka rakenne. Jalkatuki kestää jopa 80 kg painon. Lisäksi jalkojen luistamaton kumi varmistaa, että se myös seisoo tukevasti.

Jalkatuen pehmuste on päällystetty keinonahalla. Tämä tekee jalkahoidosta hygieenistä, sillä materiaali on helppo puhdistaa. Yhdessä yksinkertaisen rungon kanssa tuloksena on tyylikäs ja elegantti ulkonäkö – täydellinen yhdistelmä houkuttelevaa muotoilua ja ammattimaisten työvälineiden laatua.

TEKNISET TIEDOT