Uusi

Tuote: EX10040712

|

Malli: PHY-PWS-03

Koiran kylpyamme - ruostumaton teräs - jopa 60 kg - portaat

789,00 €
Hinta sis. alv

Valmiina toimitettavaksi!

Toimitusaika n. 1-3 päivää

100% turvallinen maksu

  • ammattimainen – runko on valmistettu helposti hoidettavasta, naarmuuntumattomasta ja kestävästä ruostumattomasta teräksestä käytettäväksi koirasalongeissa ja eläinten hoidossa
  • täydellinen - sisältää kaikki liitännät, hanan, säädettävät hihnat, suihkupään, shampootelineen ja irrotettavan liukumattoman lattiaristikon
  • turvallinen – kokoontaitettavat portaat ja tiukka liukuovi
  • Vakaa - Tukeva teollisuusluokan rakenne, jossa luistamattomat kumijalat tukevat alustat
  • säädettävä - hana täydelliseen lämpötilaan ja muuttuvaan vedenpaineeseen kolmessa vaiheessa (säädettävä suihkupään kautta)
  • Kestävä - laadukkaat materiaalit, vakaa rakenne ja paras laatu pitkän käyttöiän takaamiseksi

TUOTEKUVAUS

Ammattimainen ruostumattomasta teräksestä valmistettu koiran kylpyamme täydellisenä sarjana

Physan ruostumattomasta teräksestä valmistetun koiran kylvyn ammattimainen hoito on helppoa. Kaikkien liitäntä- ja pääsyletkujen (GL/2 / 60 cm) lisäksi koko sarja sisältää myös hanahanan, säädettävät kiinnityshihnat, suihkupään kolmella painetasolla, shampootelineen ja irrotettavan, ei- liukulattiaritilä. Taitettavat askelmat ja erittäin tiukka liukuovi antavat jokaiselle jopa 60 kg painavalle karvaiselle ystävälle helpon ja turvallisen pääsyn ruostumattomasta teräksestä valmistettuun koiran altaaseen.

Physan lemmikkieläinten trimmausallas portailla

Erityisesti ammattimaiseen eläintenhoitoon valmistettu 

Lemmikkikylpyammeessa on vakaa ruostumattomasta teräksestä valmistettu runko, mutta myös lukuisia säätömahdollisuuksia. Näin asetat lämpötilat alueelle 0 - 90 °C käyttämällä mukana toimitettua keraamisella venttiilillä varustettua hanahanaa. leveä ja 24 cm pitkä suihkupää 1,7 m pitkällä joustavalla letkulla tarjoaa kolme tasoa täydelliseen vedenpaineeseen. Liukumattomat kumijalat varmistavat vakaan jalustan koko ajan ja suojaavat samalla lattiaa naarmuilta.

24,5x11,5x5,5 cm ruostumattomasta teräksestä valmistettu shampooteline varmistaa, että kätesi ovat vapaat hoito-ohjelmaa suoritettaessa, kun taas irrotettava liukumaton lattiaritilä - myös ruostumattomasta teräksestä - estää nelijalkaisia ystäviä seisomasta. tassut vedessä. Täyshitsatulla, yksiosaisella koiran altaalla on erinomaiset tiivistysominaisuudet ja pisteet korkealaatuisen työn ja pitkän käyttöiän omaavien materiaalien ansiosta. Samalla kaikki pinnat ovat sileitä ja helppoja puhdistaa, mikä takaa ammattimaisen vaikutelman aina.

TEKNISET TIEDOT