Tuote: EX10040592

|

Malli: PHYSA DINAN WHITE

Kokoontaitettava hierontapöytä - erittäin leveä (70 cm) - kallistettava jalkatuki - pyökkiä - valkoinen

189,00 €
Hinta sis. alv

Valmiina toimitettavaksi!

Toimitusaika n. 1-3 päivää

100% turvallinen maksu

  • kannettava – hierontastudiolla taikka suoraan asiakkaan luona nopeasti koottava
  • vankka – pyökistä valmistetun rungon kuormitettavuus on jopa 227 kg
  • helppohoitoinen – PVC-verhoilu on vedenkestävä, likaa hylkivä ja helppo puhdistaa
  • yksilöllinen – korkeus ja jalkatuki voidaan säätää asiakkaan toiveiden mukaan
  • mukava – 70 cm:n leveys, 40 mm paksu pehmuste, käsinojat ja niskatuki takaavat miellyttävän olon kaikissa asennoissa

TUOTEKUVAUS

Kokoontaitettava hierontapöytä monenlaiseen käyttöön

Halusitpa lisätä hierontapöytien lukumäärää tai palvella asiakkaitasi kotona taikka toimistossa – kokoontaitettava hierontapöytä physalta lisää mahdollisuuksiasi tarjota hierontoja tai kauneushoitoja. Matkahierontapöytä on vaivaton kuljettaa ja sen kokoaminen käy hetkessä. Sen avulla tarjoat asiakkaillesi mukavat hieronnat ja hyvinvointipalvelut.

Kannettava ja vakaa 70 cm leveä hierontapöytä mukavalla pehmusteella

Tämä kannettava hierontapöytä on kokoontaitettuna kuin käytännöllinen matkalaukku kahvoilla, jotka sinun on vain avattava voidaksesi käyttää pöytää paikan päällä. Pyökistä valmistettu vankka runko on helppo avata, jolloin istuinosa sekä selkänoja muodostavat miellyttävän pehmustetun makuualustan. Kiinnitä vain niskatuki, käsinojat ja tavaroiden säilytystila hierontapenkin runkoon, ja aloita rauhoittava hieronta.

Hierontapöydän vahva runko ja rakenne kestävät 227 kg kuormituksen ja tämän vuoksi se sopii yhtä hyvin niin pieni- kuin isokokoisillekin. Optimaalisen ja selkäystävällisen työasennon saavuttamiseksi aseta korkeus 620 - 870 mm:n välille ruuvikiinnitysten avulla.

Kokoontaitettava hierontapöytä maksimaaliseen rentoutumiseen

40 mm paksu valkoinen pehmuste takaa asiakkaillesi ihanteellisen mukavuuden pidemmänkin hoidon aikana. Voit asettaa jalkatuen eri kulmiin välillä 15° - 50°. Niskatuki mahdollistaa asiakkaalle miellyttävän lepoasennon. Päätuen samoin kuin selkänojan syvennysaukon tyyny on irrotettavissa, mikä takaa miellyttävän asennon myös asiakkaan maatessa mahallaan.

Kestävä verhoilu PVC-muovista ei ole ainoastaan miellyttävä, vaan myös erityisen helppo puhdistaa vedellä. Edes hoidot, joissa käytetään öljyjä, eivät vahingoita päällystettä. Kaiken lisäksi kestävä materiaali mahdollistaa huolellisen desinfioinnin. Kokoontaitettavasta hoitopöydästä löytyy paikka kaikille työvälineille ja kantokassi helpottaa kuljetusta.

TEKNISET TIEDOT