Trustpilot

Hierontapöytä

Tarjouksessa
Hoitotuoli - 300 W - 200 kg - valkoinen
physa
(1)

Hoitotuoli - 300 W - 200 kg - valkoinen

Mitat (PxLxK)
200 x 76 x 61 cm
1 829,00 € 2 029,00 €
Tarjoukset voimassa rajoitetun ajan
Parhaan hinnan takuu
Alhainen varastotilanne
ILMAINEN TOIMITUS n. 30.4.
Tarjouksessa
Jalkakytkin - 3 kytkintä
physa

Jalkakytkin - 3 kytkintä

Mitat (PxLxK)
29 x 15 x 7.5 cm
89,00 € 95,00 €
Tarjoukset voimassa rajoitetun ajan
Parhaan hinnan takuu
Alhainen varastotilanne
ILMAINEN TOIMITUS n. 29.4.
Tarjouksessa
Jalkakytkin - 8-napainen pistoke - 2 moottorille
physa

Jalkakytkin - 8-napainen pistoke - 2 moottorille

Mitat (PxLxK)
21 x 15 x 7 cm
79,00 € 99,00 €
Tarjoukset voimassa rajoitetun ajan
Parhaan hinnan takuu
Alhainen varastotilanne
ILMAINEN TOIMITUS n. 29.4.

Käytännöllinen sähkökäyttöinen hierontapöytä sopii erinomaisesti niin kauneus- kuin hieronta-alan ammattilaisille, sillä pöytää voidaan käyttää hieronnan lisäksi myös hoitopöytänä kauneushoitoloissa. Pöytä on suunniteltu nimenomaan ammattikäyttöön; huomaat sen esimerkiksi laadukkaasta pintamateriaalista, joka hylkii öljyjä, voiteita ja muita kauneudenhoidossa käytettäviä tahraavia nesteitä. Hierontapöytä on helposti säädettävissä optimaaliselle korkeudelle, mikä takaa samalla niin ergonomisen työskentelyn hierojalle kuin mukavan asennon asiakkaalle. Kauneushoitolassa, jossa tarjotaan niin kauneudenhoitoon kuin hierontaan liittyviä palveluita, pöytä on monipuolinen työväline, sillä voit tarvittaessa muuttaa sen paikkaa ja käyttötarkoitusta.

Sähkökäyttöinen hierontapöytä ergonomiseen ammattikäyttöön

Expondon verkkokaupasta löydät laadukkaat kalusteet ja työvälineet niin kauneushoitoloihin kuin hierojille. Tuotteidemme suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota käytön monipuolisuuteen ja helppoon puhdistettavuuteen. Voit valita juuri sinun yrityksesi sisustukseen sopivat kalusteet monipuolisesta valikoimastamme. Esimerkiksi hoitotuoleista voit valita mustan, valkoisen tai beigen värivaihtoehdon. Tekonahka on aina varma valinta ammattikäyttöön, jossa kalusteiden pintamateriaalin on kestettävä jatkuvaa kulutusta sekä jokapäiväistä puhdistamista. Monikäyttöisyyden ansiosta kalusteet sopivat useaan eri käyttötarkoitukseen, kuten esimerkiksi hierontapöytä sopii sekä kauneushoitolaan että hierontaan. Ammattilaisena säästät jalkojasi ja selkääsi, kun säädät pöydän korkeuden ja kallistuskulman jokaisen työskentelyvaiheen mukaisesti. Muistathan myös vaihdella asentoja säännöllisin väliajoin työskentelyn lomassa.

Hierontapöydän ja muiden hoitolakalusteiden materiaalit ovat äärimmäisen laadukkaita. Tukeva jalusta takaa, että pöytä pysyy luotettavasti paikoillaan käsittelyn aikana, eikä se pääse heilumaan tai tärisemään. Käsinojat ja päätuet ovat puolestaan helposti säädettävissä. Joitain tuoleja voi myös kääntää kätevästi akselinsa ympäri. Esimerkiksi kampaamotuoleissa tämä on erittäin tärkeä ominaisuus. Hierontapöydän valttikortti on makaavan asennon mahdollistaminen niin hieronnan kuin kasvohoidon ajaksi. Miellyttävä pehmustus ja keinonahkaverhoilu takaavat mukavuuden ja hygieenisyyden. Hydraulisesti säädettävä korkeus on helppo ja nopea tapa muuttaa hierontapöydän säätöjä häiritsemättä asiakkaan rentoutumista. Pään ympärille tulevat pehmusteet takaavat, että asiakas voi rentoutua täysin hoidon aikana. Pehmusteet on helppo puhdistaa jokaisen käsittelykerran jälkeen ja suojata hygienisesti paperilla seuraavaa asiakasta varten.

Laadukkaat hoitolakalusteet saksalaiselta valmistajalta

Physan laadukas hierontapöytä ja muut hoitolakalusteet expondon verkkokaupasta ovat varma valinta kauneushoitolan tai hierojan vakiokalustukseen. Voit luottaa kalusteiden kestävyyteen ja pitkäikäisyyteen, sillä yritys suunnittelee ja valmistaa tuotteita nimenomaan ammattilaisten vaativaan käyttöön. Hierontapöytien lisäksi valikoimastamme löydät myös jalkahoitotuolit, jotka ovat oiva lisä kauneushoitoloihin. Toimintaperiaatteet ja materiaalien laadukkuus on samaa korkeaa tasoa kuin muissakin Physan hoitolakalusteissa.

Hierontapöytä kannattaa tilata expondolta muun muassa näistä syistä:

  • Laitteet ja kalusteet on heti alusta lähtien suunniteltu ammattilaisia ajatellen
  • Korkealuokkaiset valmistusmeteriaalit takaavat pitkäikäiset tuotteet
  • Monia eri säätömahdollisuuksia ergonomisen asennon takaamiseksi
  • Vankka rakenne kalusteissa takaa turvallisen työskentelyn
  • Helposti puhdistettava tekonahka pintamateriaalina hylkii öljyjä ja muita tahraavia hieronta- ja kauneusvoiteita

Kevyesti liikkuvat pyörät mahdollistavat pöytien ja tuolien helpon ja joustavan siirtelyn paikasta toiseen. Pehmusteet, miellyttävä pintamateriaali sekä helposti puhdistettavat yksityiskohdat tekevät hierontapöydän käytöstä nautinnollista niin asiakkaalle kuin hyvinvointialan ammattilaiselle. Asiakas voi nauttia rentouttavasta hieronnasta tai kauneushoidosta, ja hygieninen kalustus tekee kokemuksesta kaikin puolin miellyttävän. Selkä- ja päätuet sekä käsinojat on suunniteltu kaikissa kalusteissamme niin, että asiakas voi täysin rentoutua ja nauttia käsittelystä.

Tarjoamme tuotteillemme kolmen vuoden takuun, joten voit olla varma, että hierontapöydät ja kalusteet kestävät hyvässä kunnossa pitkään. Kerromme mielellämme lisää – olethan yhteydessä asiakaspalveluumme, mikäli voimme olla avuksi tuotteiden vertailussa ja valinnassa. Esimerkiksi laaja valikoimamme kauneushoitolalaitteita sisältää laadukkaita ja monikäyttöisiä työvälineitä jokaiselle kauneus- ja hyvinvointialan ammattilaiselle.