Trustpilot

Lämpöpeitto

Paleltaako varpaitasi? Lämpöpeitto on erityisen suosittu hyvinvointituote sekä kotona että ammattikäytössä. Kotioloissa lämpöpeitto tarjoaa mukavuutta loikoillessasi sohvalla tai käydessäsi yöunille. Kauneus- ja hyvinvointialan yrityksissä lämpöpeittoja taas käytetään esimerkiksi tarjoamaan asiakkaille rentouttavia hetkiä ennen hoitoja sekä niiden jälkeen. Sähkökäyttöinen lämpöpeitto soveltuukin hyvin monenlaisiin eri käyttökohteisiin. Tästä kategoriasta löydät varmasti juuri sinun tarpeisiisi sopivan sähköpeiton.

Miten sähköpeitto toimii?

Sähköpeitto tuottaa lämpöä, joka rentouttaa lihaksia, parantaa verenkiertoa ja vaikuttaa positiivisesti hyvinvointiin. Tällainen sähkökäyttöinen lämpöpeitto sisältää erityisen turvallisen ja tehokkaan lämmityselektroniikan. Lisäksi peitoissa on säädin, jonka avulla voit asettaa ne juuri haluamaasi lämpötilaan. Tällainen sähköpeitto on kotona mukava lämpöviltti sohvalle tai lämpöalusta sänkyyn. Se sopii kuitenkin hyvin käytettäväksi myös kauneushoitoloissa, kun tahdot hemmotella asiakkaitasi lämpöhuopaa vaativilla hoidoilla. Sähköpeittojen valmistajat tarjoavat nykyään monia erilaisia peittomalleja. Erityisen iso lämpöpeitto on ihanteellinen pariskunnille, sillä tällaisissa malleissa on erikseen säädettäviä osioita. Voit säätää jokaisen osion juuri haluamaasi lämpötilaan. Automaattisella sammutuksella varustettu lämmitettävä peitto on myös erittäin turvallinen. Heti kun haluttu lämpötila on saavutettu, peiton lämmityselektroniikka kytkeytyy automaattisesti pois päältä.

Sähköpeittojen edut:

  • Monipuoliset käyttömahdollisuudet sekä yksityis- että ammattikäytössä
  • Useita lämmitystasoja, joita voidaan säätää joustavasti
  • Iso lämpöpeitto sänkyyn tarjoaa useita erikseen säädettäviä lämmitysalueita esim. pariskunnille

Sähkökäyttöinen ja mukava lämmitettävä peitto on monella tapaa ihanteellinen ratkaisu, kun haluat tarjota asiakkaillesi erityisen rentouttavan kokemuksen kauneushoitolassa tai hierontapalvelussa. Sängyssä lämpöhuopana käytetty peitto lämmittää sängyn talvella miellyttävään lämpötilaan.

Osta lämpöpeitto mukaviin ja turvallisiin rentoutumishetkiin.

Moderni sähköpeite koostuu hypoallergeenisista materiaaleista, kuten kestävästä polyesteristä. Näin myös allergikot voivat nauttia sähköpeittojen ihanasta lämmöstä. Polyesterin erityiset materiaaliominaisuudet takaavat peittojen pitkän käyttöiän. Tästä syystä lämpötilapeitto sopii yhtä hyvin niin kotiin kuin ammattikäyttöönkin. Jos esimerkiksi tarjoat hierontapalveluita, voit käyttää tällaista peittoa tarjotaksesi asiakkaillesi lämpimän rentoutumishetken hieronnan jälkeen. Lämpö tehostaa hieronnan vaikutusta ja rentouttaa lihaksia. Entä kestääkö peitto käyttöä? Totta kai! Moderni ja laadukas lämpötilapeitto ei osoita kulumisen merkkejä edes päivittäisessä käytössä. Se toimii tehokkaasti ja luotettavasti jopa vuosien ajan. Lisäksi erityisen pehmeä ja pörröinen pintarakenne tekee vaikutuksen keneen tahansa.

Myös turvallisuus on näissä lämpöpeitoissa etusijalla. Kuten mainittua, peitoissa on ylikuumenemissuoja, ylivirtasuoja ja automaattinen sammutustoiminto. Voit myös irrottaa lämpötilan säätimen peitosta puhdistuksen tai pesun ajaksi. Siten voit pitää huolta sähköpeiton hygieniasta, mikä on varsinkin ammattikäytössä todella tärkeää. Lämpöhuopien innovatiivisesta teknologiasta ja laadukkaasta materiaalista huolimatta kaikki valikoimamme tuotteet ovat silti erittäin edullisia. Oli kyseessä sitten lämpöviltti kotisohvalle tai lämpöhuopa kauneushoitolaan – tästä kategoriasta löydät varmasti juuri sinun tarpeisiisi sopivan lämpöpeiton.