Tuote: EX10040442

|

Malli: PHYSA MONTPELLIER BLUE

Kokoontaitettava hierontatuoli - 130 kg - Sininen

169,00 €
Hinta sis. alv

Valmiina toimitettavaksi!

Toimitusaika n. 1-3 päivää

100% turvallinen maksu

  • ergonominen - istuimen, jalkatuen ja niskatuen optimaalinen sijainti selkähoidossa
  • vankka – kestävän teräsrungon kuormitettavuus on jopa 130 kg
  • miellyttävä – syvennys niskatuessa, paksut tyynyt ja mukava PVC-suoja
  • helppohoitoinen – pinnat ovat helppo puhdistaa ja ovat öljyn- ja vedenkestäviä
  • kannettava – laukku ja kevyt rakenne helpottavat kuljetusta

TUOTEKUVAUS

Monipuolinen hierontatuoli physalta

Kokoontaitettava hierontatuoli PHYSA MONTPELLIER BLUE on tarkoitettu ensisijaisesti selän tai niskan hoitoon. Se on suunniteltu siten, että asiakas voi istua vatsa selkänojaan päin kiertämättä itseään tarpeettomasti. Kokoon taitettuna hierontatuoli voidaan kuljettaa näppärästi ja viedä suoraan asiakkaiden luo. Tai voit koota sen yksinkertaisesti kädenkäänteessä kauneussalongissasi, hieronta- tai tatuointistudiossa.

Hieronta ja hyvinvointi onnistuvat kokoon taitettavalla hierontatuolilla

Hierontatuolin kaikki osat, kuten istuin, jalkatuet, rintatuki tai niskatuki, takaavat tarvittavan vakauden hieronnan tai muiden kosmeettisten hoitojen aikana. Käsinoja mahdollistaa rauhallisen ja mukavan asennon, joka ei väsytä asiakasta. Pehmustetut pinnat, jotka estävät epämiellyttävien pisteiden painallukset ja sulautuvat pehmeästi vartaloa vasten, takaavat myös optimaalisen istuinmukavuuden.

Pääntuen korkeus on säädettävissä 115 - 135 cm ja kulma -90 - 45°, joten se voidaan mukauttaa täydellisesti asiakkaan tarpeisiin. Syvennyksen ansiosta kasvot voidaan pitää erittäin mukavasti suorana. Tuolin tyynyt on päällystetty PVC:llä, mikä tarkoittaa, että hierontapöytä on erittäin helppohoitoinen sekä öljyn- ja vedenkestävä.

Kannettava hierontatuoli maksimaalisella vakaudella

Vankka, jauhemaalattu teräsrunko kestää jopa 130 kg ja takaa tukevan pidon käytön aikana. Lisäksi täysin yhteensopiva rakenne tarjoaa lisävakautta jakamalla painon tasaisesti hierontatuolilla. Kokoon taitettuna hierontatuoli on erittäin pienikokoinen ja sitä voidaan kuljettaa mukana toimitetussa kuljetuslaukussa.

TEKNISET TIEDOT

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET