Tarjous

Tuote: EX10040515

|

Malli: PHY-5ML-7

Suurennuslasivalaisin - 5D - 610 lm - 4.8 W

69,00 € 95,00 €
Hinta sis. alv

Valmiina toimitettavaksi!

Toimitusaika n. 1-3 päivää

100% turvallinen maksu

  • kirkas – valovirta 610 lumenia 45 LEDillä ja 4,8 W teholla
  • kestävä – laadukkaat materiaalit ja LEDit takaavat pitkän käyttöiän
  • ammattimainen – 5 diopteria tuottaa optimaalisen suurennuksen (2,25 x)
  • kätevä – valmis välittömään käyttöön nopeasti syttyvillä LEDeillä ja pölyltä suojaavalla kannella
  • kannettava – kevyen painon, pitkän johdon ja vankan jalustan ansiosta

TUOTEKUVAUS

Ammattimaiset työolosuhteet luonnonvalossa 5 diopterin suurennuslasivalaisimella

Physan suurennuslasivalaisin on tehokas, energiaa säästävä ja pitkäikäinen hankinta kauneushoitoloihin, meikkaus- tai tatuointistudioihin sekä koru- tai kellosepänliikkeisiin. Physan kauneushoitolaitteiden korkeussäädettävä luuppilamppu sopii myös yksityiseen käyttöön tarkkuutta vaativiin käsitöihin, postimerkkikokoelman tarkkailuun tai järjestämiseen.

Terveys & Kauneus oikeassa valossa

Erinomaiset tulokset saadaan aikaan osaamisella ja täydellisillä työkaluilla. Suurennuslamppu auttaa sinua saavuttamaan entistä parempia tuloksia 610 lm valovirrallaan, 5 diopterin suurennuksellaan ja 4,8 watin tehollaan kaikkien erityisen tarkkaa työskentelyä vaativien osien kanssa. Kirkkaanvalkoinen, väriltään 6 500 K valo hellii silmiä pitkässä työskentelyssä eikä väsytä niitä. Kaikki värit näyttävät aidoilta ja luonnollisilta. Sen takaa myös linssin erittäin suurimittainen 127 mm halkaisija. 45 LEDiä mahdollistavat välittömän käyttöönoton ja ovat kaiken lisäksi erittäin energiatehokkaita alhaisen ernergiahävikin vuoksi sekä erittäin pitkäikäisiä.

Helposti säädettävän varren lisäksi LED-suurennuslampussa on reilu virtajohto, jonka pituus on 1,35 metriä. LED-suurennuslasivalaisin on helposti kiinnitettävissä ja sen korkeus on optimaaliset 41 cm. Valaisimen käytön jälkeen linssi suojataan pölyltä ja lialta, jolloin se on aina valmis seuraavaan käyttökertaan.

TEKNISET TIEDOT

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET