Tuote: EX10040571

|

Malli: PHY-GT-1

Trimmauspöytä 905 x 605 mm - korkeussäädettävissä 70 - 84 cm - 60 kg - 1 hihna

359,00 €
Hinta sis. alv

Valmiina toimitettavaksi!

Toimitusaika n. 1-3 päivää

100% turvallinen maksu

  • kompakti – kokoontaitettavan rakenteen ja kevyen painon ansiosta
  • ergonominen – korkeus säädettävissä välillä 70 - 84 cm
  • turvallinen – varustettu hihnalla ja liukumattomalla pinnalla
  • tilava – koko 905 x 605 mm
  • tukeva – kantaa turvallisesti jopa 60 kg painon
  • vankka – vahva rakenne ja luistamattomat jalat tekevät pöydästä todella tukevan

TUOTEKUVAUS

Kokoontaitettava ja korkeussäädettävä trimmauspöytä koirille ja kissoille

Korkeussäädettävä trimmauspöytä physalta on ihanteellinen sekä yksityiskäyttöön että ammattitrimmaajille. Kevyen painon ja kokoontaitettavan rakenteen ansiosta koiran trimmauspöytä on ihanteellinen myös liikkuvaan käyttöön monissa tapahtumissa, kuten koiranäyttelyissä. Tukevan rakenteen ja luistamattomien kumijalkojen ansiosta taitettava trimmauspöytä on aina turvallinen ja vakaa. Samaan aikaan hydraulinen korkeudensäätö jalkapolkimella välillä 70 - 84 cm mahdollistaa ergonomisen työskentelyn.

Joustava ja tilava: koiran trimmauspöytä physalta

Koiran hoitopöytä on erityisen turvallinen käyttää. Kumipäällysteinen, liukumaton pinta tarjoaa hyvän pidon karvaisille kavereille. Snap-lukolla varustettu hihna takaa ammattimaisen ja sujuvan työskentelyn myös innostuneiden eläinten kanssa. Samalla 905 x 605 mm:n kokonaismitat tarjoavat suuren työtilan ja ergonomisen korkeuden.

Trimmauspöydän rakenne tarjoaa maksimaalisen vakauden yhdistettynä hyvään kestävyyteen. Teräsputkesta valmistettu runko, jonka paksuus on 1.2 mm, tukee 18 mm paksua MDF-työtasoa liukumattomalla 1.3 mm paksulla muovipinnoitteella (PVC). Kaikki materiaalit vakuuttavat korkealla kestävyydellään ja ovat helppoja puhdistaa. Musta trimmipöytä takaakin hygieenisen työskentelyn, jolloin annat aina ammattimaisen vaikutelman!

TEKNISET TIEDOT

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET