Trustpilot

Pyöräkärry

Haluaisitko kuljettaa asioita helpommin ja nopeammin pyörällä? Hanki pyöräkärry! Pyöräkärry on hyödyllinen apuväline kuljetit sitten esimerkiksi koiraa tai tavaroita paikasta toiseen. Pyöräkärryn kanssa voit myös pyöräillä turvallisesti ja normaaliin tapaan, sillä esimerkiksi erilaisia kasseja pyörän sarvissa kuljettaessa pyöräily voi mennä vaaralliseksi. Pyörän peräkärryä hankkiessa on hyvä kiinnittää huomiota sen turvallisuuteen sekä kapasiteettiin kuljettaa tavaraa. Expondon pyöräkärryt ovat turvallisia sekä laadukkaita apuvälineitä niin arkeen kuin retkeilyyn ja kärryn avulla teet tavaroiden kuljettamisesta pyörällä helppoa. Tutustu valikoimaamme ja valitse omasi!

KOIRAKÄRRYT EXPONDOLTA

Ota koirasi mukaan pyöräilyretkille kätevästi koirakärryssä! Koirakärryt on suunniteltu mukavaksi parhaalle ystävällesi ja niissä on mukavat ilmatäytteiset renkaat jotka tekevät matkustamisesta pehmeää. Koirakärryn kanssa voi lähteä helposti matkaan myös sateen yllättäessä, sillä kärryt ovat valmistettu vedenkestävästä materiaalista ja näin ollen koirakaveri ei kastu matkalla. Koirakärry on kätevä apuväline niin koiran kuin tavaroidenkin kuljetuksessa, lähdit sitten lyhyelle tai vähän pidemmällekin reissulle pyörällä! Expondon koirakärryt sopivat lähes kaikkiin yleismallisiin polkupyöriin. Kärryn avulla myös karvakaveri joka ei esimerkiksi pysty kävelemään pitkiä matkoja, pääsee mukaan nauttimaan luonnosta omistajansa kanssa.

POLKUPYÖRÄN PERÄKÄRRYT

Oletko yrittänyt kuljettaa pusseissa ja kasseissa tavaraa pyörällä siinä onnistumatta? Polkupyörän peräkärry pelastaa päiväsi! Peräkärryllä on helppo kuljettaa hieman painavampaakin tavaraa ja pääset liikkumaan rivakasti huolimatta painolastistasi. Expondon valikoiman peräkärryt ovat myös vankkoja ja turvallisia apuvälineitä arkeen. Peräkärryt sopivat lähes kaikkiin yleismallisiin polkupyöriin ja ne on helppo kiinnittää sekä ottaa irti pyörästä tarvittaessa. Vankat kärryt kuljettavat jopa 50kg asti tavaraa ja helpottavat näin huomattavasti tavaroiden siirtoa paikasta toiseen.

PYÖRÄKÄRRYT EXPONDOLTA

Älä anna seikkailujen odottaa vaan kiinnitä pyöräkärry pyörääsi ja lähde matkaan! Laadukkaat ja turvalliset pyöräkärryt helpottaa niin lemmikin kuin tavaroiden kuljettamista huomattavasti.

Me Expondolla painotamme tuotteidemme valinnassa tarkkaa viimeistelyä, korkealuokkaisia materiaaleja ja optimaalista käyttäjäystävällisyyttä. Meillä on jo yli 100 000 tyytyväistä asiakasta. Etsimme aina uusia ratkaisuja asiakkaidemme yksilöllisten toiveiden ja tarpeiden toteuttamiseksi. Kehitämme omia tuotteitamme jatkuvasti ja jalostamme omaa asiantuntemustamme. Päämääränämme on tarjota asiakkaillemme kestäviä, Saksassa valmistettuja tuotteita, joiden etuja ovat laatu ja hinta.