Tuote: EX10011449

|

Malli: RCDI-4L

Kastikeannostelija - 2 pumppua - 2 x 2 L

159,00 €
Hinta sis. alv

Valmiina toimitettavaksi!

Toimitusaika n. 1-3 päivää

100% turvallinen maksu

  • monipuolinen - sopii erilaisille kastikkeille, kuten majoneesille, sinapille tai ketsupille, joita voidaan tarjota samanaikaisesti kahden erillisen astian ansiosta
  • yksinkertainen - ihanteellinen itsepalveluun pumppuannostelijan ansiosta
  • tarkka - annostelija antaa yhdellä pumpun painalluksella ihanteellisen määrän kastiketta
  • hygieeninen - ruostumattomasta teräksestä valmistettu kotelo ja PP:tä oleva sisäsäiliö ovat helppoja puhdistettavia
  • kestävä - kestävät materiaalit ja vankka rakenne takaavat kastikeannostelijan pitkän käyttöiän

TUOTEKUVAUS

Monipuolinen kastikeannostelija kahdella säiliöllä ja pumppuannostelijalla

Royal Cateringin välipalatarvikkeisiin kuuluva kastikeannostelija RCDI-4L on monipuolisesti käytettävissä: ketsuppi, majoneesi, sinappi tai muut kastikkeet ja dipit voidaan annostella nopeasti ja siististi. Helppokäyttöisyytensä ansiosta tyylikäs annosteluasema ruostumattomasta teräksestä on ihanteellinen ruokaloiden, suurkeittiöiden, välipalabaarien, hampurilais- ja makkaramyymälöiden itsepalvelupisteille.

Täydellisesti annostellut kastikkeet ruostumattomasta teräksestä valmistetun pumpunannostelijan ansiosta

Pitkäikäinen annostelija tyylikkäällä teräskuorella on kehitelty erityisesti gastronomian tarpeisiin. Se on vankka, hygieeninen ja takaa kastikkeilla ja dipeillä viimeistellyt ruoat vuosiksi eteenpäin. Monipuolisen valikoiman mahdollistamiseksi kastikejakelulaitteessa on kaksi erillistä sisäsäiliötä, jotka on valmistettu hygieenisestä ja kestävästä polypropeenista. 2 litran tilavuuden ansiosta säiliöitä täytyy täyttää uudelleen säännöllisesti, kuitenkin suhteellisen harvoin. Tämä tarkoittaa, että kastikkeet pysyvät aina tuoreina ja vain pienellä vaivalla.

Kastikkeen annostelu tapahtuu puhtaasti ja tarkasti pumpun paineen avulla, minkä vuoksi sinappiannostelijaa voidaan käyttää erinomaisesti myös itsepalvelutiloissa. Näin asiakkaat voivat valita ja annostella suosikkikastikkeitaan ranskalaisiin tai hot dogeihin mieltymystensä mukaan.

Sileä ruostumattomasta teräksestä valmistettu kuori voidaan puhdistaa helposti kostealla liinalla. Minimaalisesti huokoisen pinnan ansiosta se on erittäin hygieeninen ja kestää erityisen hyvin ruostetta. Jopa monien annosten jakelun jälkeen tämä kastikeannostelija saa teräskuorensa avulla aikaan puhtaan ja hygieenisen vaikutelman. Kastikkeiden annosteluosat voidaan tarvittaessa poistaa ja puhdistaa vaivattomasti.

TEKNISET TIEDOT