Trustpilot
Tarjouksessa
Ei arvosteluja Arvostele tämä tuote ensimmäisenä

Kylmävitriini - 150 x 39 cm - 6 GN 1/3-astiaa

559,00 € 649,00 €
Hinnat sisältävät 24 %:n arvonlisäveron.

Tuote: EX10010951

|

Malli: RCKV-150/39-S5

Parhaan hinnan takuu
Hinnat sisältävät 24 %:n arvonlisäveron.
kpl
Alennus
Kappalehinta
1+
0%
559,00 €
3+
5%
531,05 €
5+
10%
503,10 €
10+
15%
475,15 €
Avainominaisuudet
  • 115 W:n kompressori jäähdyttää nopeasti ja tehokkaasti
  • Suuri 60 litran tilavuus riittää 6 GN 1/3-astialle
  • Automaattinen termostaatti jäähdyttää alueella 2 ... 10 °C
  • Puhdas ja hygieeninen laadukas rst-runko ja kansi
Turvalliset maksutavat
Toimitustiedot
Palautukset ja takuu

TUOTEKUVAUS

Kylmävitriini - 150 x 39 cm - 6 GN 1/3-astiaa

Royal Cateringin kylmävitriini RCKV-150/39-S5 säilyttää elintarvikkeet tehokkaasti viileinä, tuoreina ja nautittavina tarjoiluun tai edelleen käsittelyyn asti. Tämä Royal Cateringin kylmälaite on suunniteltu erityisesti ammattikäyttöön ravintoloihin, kahviloihin, jäätelöbaareihin, pikaruokaloihin, hotelleihin tai vastaaviin. Tämä tuote on myös korvaamaton lisä pizzerioihin ja salaattibaareihin.
Tämän kylmävitriinin lämpötilan säätöalue on kattava 2 ... 10 °C. Lämpötilan asetus tehdään laitteen senhetkisen tilan ilmaisevan LED-näytön sivulla olevista painikkeista. Automaattinen termostaatti huolehtii säätämiesi parametrien yllä pitämisestä. Tämä pienentää energian kulutusta ja säästää siis myös kustannuksia.
Kylmävitriinissä on myös automaattinen sulatustoiminto, joka käynnistää sulatuksen aina kuuden tunnin välein, mikä säästää huomattavasti aikaasi ja vaivojasi. Totta kai voit koska vain halutessasi käynnistää sulatustoiminnon myös manuaalisesti.
Kylmälaitteen huomattavan suuri energiatehokkuus on kylmäainekaasun R600a ansiota. Sen loistava termodynaaminen suorituskyky tekee pienempien lämmönvaihtimien käytön mahdolliseksi, mikä puolestaan alentaa sähkökustannuksia. Laitteen 115 W:n kompressori takaa halutun lämpötilan nopean saavuttamisen ja ylläpidon. Tuulettimella varustettu jäähdytysjärjestelmä tukee kompressorin toimintaa viileällä ilmalla.
Yksi kylmävitriinin pääeduista on sen suuri 60 litran tilavuus. Tähän 150 cm pitkään vitriiniin mahtuu 6 GN 1/3-astiaa, joiden syvyys on jopa 150 mm. Näin voit säilyttää vierekkäin hyvin monenlaisia elintarvikkeita. Tietenkin voit sijoittaa laitteeseen myös mitoiltaan erilaisia GN-astioita, kuten esim. GN-koot 2/3, 1/6, 1/9 ja GN 1/1, 1/2 sekä 1/4 – ota kuitenkin huomioon, että vitriiniin mahtuvien astioiden lukumäärä muuttuu niiden kokoa vastaavasti. Verkkokaupastamme löydät kattavan valikoiman GN-astioita ja niihin sopivia kansia.
Kylmävitriini RCKV-150/39-S5 on valmistettu korkealaatuisesta ruostumattomasta teräksestä. Tämä materiaali ei reagoi kemiallisesti eikä biologisesti elintarvikkeiden kanssa ja on siten täysin vaaraton terveydelle. Lisäksi se on tukevaa ja korroosiota kestävää ja siten hyvin pitkäikäistä. Sen sileä pinta tekee Royal Cateringin kylmävitriinin puhdistamisen erittäin helpoksi.
Laitteen rungossa oleva rst-kansi suojaa elintarvikkeita tehokkaasti ulkoisilta vaikutuksilta. Voit huoletta jättää elintarvikkeet astioihin työpäivän lopussa, ne säilyvät varmasti hygieenisesti ja tuoreina viileässä. Käännä vain kansi alas. Säästät arvokasta työaikaa puhumattakaan lisääntyneestä käyttömukavuudesta.
Kylmävitriinin RCKV-150/39-S5 neljä muovijalkaa voi mukauttaa kaikenlaisiin alustoihin. Niiden säätövara on jopa 1,5 cm. Vitriini pysyy aina luotettavasti, vankasti ja liukumatta paikallaan. Jalat estävät myös alla olevan pinnan naarmuuntumisen. Tässä vitriinissä tuotteesi ovat näyttävästi esillä oikeassa säilytyslämpötilassa.

TEKNISET TIEDOT

Arvostelut


Lajittele :

Usein kysytyt kysymykset

Soveltuuko tämä laite käyttöön ravintolassani?

Kyllä! Tämä laite sopii täydellisesti käyttöön hotellien ravintoloissa, kahviloissa, ravintoloissa, pikaruokaloissa, ruokaloissa, noutopöydissä, juhlatilaisuuksissa, leirintäalueilla ja kaikenlaisissa tilaisuuksissa tai seremonioissa.

Mikä on laitteen suurin tilavuus?

Tämän laitteen tilavuus on 60 litraa.

Onko kylmäaine R600a energiatehokasta?

Kyllä, kylmäaine R600a on suuren termodynaamisen suorituskykynsä ansiosta erittäin energiatehokasta. Kylmäainekaasua tarvitaan vähemmän, jolloin käytettävä lämmönvaihdin voi olla pienempi ja sähkönkulutuskin pienenee.

Kanssamme olet

hyvissä käsissä!

Kehitämme jatkuvasti omia tuotteittamme edelleen hyödyntäen asiantuntemustamme. Päämääränämme on tarjota kestäviä tuotteita „Made in Germany“, joiden etuja sinulle ovat laatu ja hinta. Meillä on jo yli 1 000 000 tyytyväistä asiakasta. Etsimme aina uusia ratkaisuja yksilöllisten toiveiden ja tarpeiden toteuttamiseksi.

Maailmankuulua asiantuntijoiden luottamusta
Yli 16 vuoden
kokemus verkkokaupasta
Jo 3 MILJOONAA
ihmistä on ostanut tuotteitamme