Tuote: EX10012478

|

Malli: RC_TT_2

Lämpöastia - 15 L - Royal Catering

159,00 €
Hinta sis. alv

Valmiina toimitettavaksi!

Toimitusaika n. 1-3 päivää

100% turvallinen maksu

  • tilava – jopa 15 litralle kylmänä- tai kuumana pidettävää ja kuljetettavaa ruokaa tai juomaa
  • luotettava – vain 1 - 2 °C/h lämpötilahäviö vahvan eristyksen ja luotettavan suljettavuuden ansiosta
  • kätevä – helppo kuljettaa kahdella kantokahvalla
  • ammattimainen – turvallinen jalusta ja iskunkestävä säiliön pohja sekä yksinkertainen käyttö ja puhdistus 
  • pitkäikäinen – vakaa rakenne yhdistettynä kestäviin materiaaleihin, kuten ruostumattomaan teräkseen ja muoviin (PE/PU)

TUOTEKUVAUS

Lämpöastia kuumien ja kylmien elintarvikkeiden kätevään kuljetukseen

Royal Cateringin lämpöastialla taataan turvallinen ja mutkaton kuumien ja kylmien ruokien ja juomien kuljetus. Kooltaan Ø 335 x 300 mm lämpöastia on suunniteltu erityisesti tasokkaaseen ravitsemistoimintaan, kuten ravintoloille ja hotelleille, sekä kaupallisille keittiöille, ruokaloille tai ateriapalveluille.

Kylmä kahvi kuuluu menneisyyteen – jopa 12 h kuumia juomia ja ruokaa

Annosteluhanalla varustetun lämpöastian tilavuus on 15 l. Sisempi säiliö on valmistettu kuumuutta kestävästä, hygieenisestä ruostumattomasta teräksestä ja ulompi erityisen kestävästä muovista. Tuplaseinäisen eristyksen ansiosta ruoan ja juomien lämpötila muuttuu vain noin 1 - 2 °C/h. Kansi suljetaan kiristyssalvoilla, jotka takaavat puhtaan kuljetuksen. Lisäksi astiassa on iskunkestävä pohja ja kaksi kantokahvaa helpottamaan kuljetusta.

Ensiluokkaisen valmistustavan ja sileiden pintojen ansiosta lämpöastia erottuu edukseen myös hygieenisillä ominaisuuksillaan. Suuren materiaalitiheyden ansiosta astian pinta ei likaannu ja ruoka pysyy maultaan ja hajultaan muuttumattomana. Laadukas valmistustapa mahdollistaa lisäksi termosastian helpon huollettavuuden ja puhdistuksen.

TEKNISET TIEDOT