(4) Arvostelut

Tuote: EX10011582

|

Malli: RCMR-1500P19T

Metallihylly - 55 x 45 x 150 cm - 150 kg - musta

109,00 €
Hinta sis. alv

Valmiina toimitettavaksi!

Toimitusaika n. 1-3 päivää

100% turvallinen maksu

  • tilava – tämän mallin viisi tasoa ja neljä koukkua tarjoavat paljon säilytystilaa
  • kuormitettava – kokonaiskantavuus jopa 150 kg
  • vankka – valittujen valmistusmateriaalien sekä nerokkaan rakenteensa ansiosta tuote erottuu edukseen erityisellä vankkuudellaan
  • avoin rakenne – säilytettävät tavarat helposti otettavissa ja asetettavissa hyllyyn kaikilta sivuilta
  • pitkäikäinen – epoksipäällyste takaa tuotteen pitkäikäisyyden – myös kosteissa olosuhteissa

TUOTEKUVAUS

Kestävä kosteissa olosuhteissa: Metallihylly epoksipäällysteellä

Royal Cateringin ravintolalaitteisiin kuuluva, ammattimaiseen, teolliseen tai yksityiskäyttöön suunniteltu metallihylly tarjoaa paljon säilytystilaa, vakaan pidon ja vakuuttaa erityisen pitkällä käyttöiällään – myös kosteissa olosuhteissa.

Tilava ja joustava suurkeittiökaluste ajattomalla muotoilulla

Tilavassa metallihyllykössä on viisi 55 x 45 cm tasoa, joilla se tarjoaa paljon säilytystilaa. Jokainen taso kestää 30 kg, joten koko hylly kantaa yhteensä jopa 150 kg. Hyllyn avoimen rakenteen ansiosta pääset käsiksi siinä säilytettäviin tavaroihin hyllyn kaikilta sivuilta. Tasot ovat lisäksi korkeudesta säädettäviä ja täten hylly on optimaalisesti mukautettavissa yksilöllisesti jokaiseen käyttötarkoitukseen.

Tämän avohyllyn tukevuuden lisäksi myös siinä olevat ruuviliitokset ovat erittäin vankat ja kantavuudeltaan muita hyllyn osia jopa parempia. Runko koostuu neljästä, 150 cm korkeasta tangosta. Säädettävien jalkojensa ansiosta metallihylly seisoo suorassa ja tukevasti myös kaltevilla lattioilla.

Hylly on valmistettu metallista ja päällystetty tyylikkäällä ja samalla suojaavalla mustalla epoksilla. Päällyste erottuu edukseen suojaavilla ominaisuuksillaan sekä kuivissa että kosteissa olosuhteissa. Materiaali ei reagoi elintarvikkeiden kanssa ja on korroosion kestävä eikä lika pinty siihen helposti. Sileät, hienohuokoiset pinnat on helppo puhdistaa ja desinfioida.

Avohylly on nopeasti koottavissa yksittäisistä osistaan kokonaiseksi hyllyksi. Toimituksen sisältöön kuuluvat kiinnitysosat tekevät hyllyn kokoamisesta helppoa – ilman erillisiä työkaluja. Hylly on erittäin kantava ja kestävä ilman seinäkiinnitystäkin.

TEKNISET TIEDOT

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Arvostelut ja kommentit


5.0

Perustuen 4 arvosteluun

01.06.2023

01.06.2023

Überall, wo ein Holzregal zu viel Licht und Raum wegnimmt, eignet sich diese offene stabile Konstruktion bestens. Der Abstand der Metallgitter zueinander ist flexibel und sollte beim Aufbau bereits festgelegt werden.

01.06.2023

Regal geht alleine recht leicht aufzubauen, steht stabil und ist gut belastbar.

01.06.2023

Ich fand die Anleitung nicht sonderlich gut gemacht. Wenn man aber verstanden hat wie es egeht, dann ist es leicht das Regal aufzubauen. Ja, es ist stabil und schick!