Tuote: EX10012532

|

Malli: RCMR-1800P50

Metallihylly - 60 x 45 x 190 cm - 50 kg - 4 pyörää - royal_catering

149,00 €
Hinta sis. alv

Valmiina toimitettavaksi!

Toimitusaika n. 1-3 päivää

100% turvallinen maksu

  • tilava – tämän mallin viidellä hyllytasolla on paljon säilytystilaa
  • kestävä – kuormitettavuus yhteensä 50 kg
  • tukeva – hyvin valikoitujen materiaalien ja nokkelan rakenteen ansiosta tämä tuote vakuuttaa vankkuudellaan
  • kätevä – avoin muotoilu tekee mahdolliseksi päästä tavaroihin käsiksi kaikilta puolilta
  • liikuteltava – neljä ketterää pyörää 

TUOTEKUVAUS

Tyylikkäät ja kestävät huonekalut Royal Cateringilta

Royal Catering on suunnitellut tämän metallihyllykön niin kaupalliseen, teolliseen kuin yksityiseenkin käyttöön. Tässä metallihyllyssä on paljon säilytystilaa ja se on erittäin pitkäikäinen. Voit työntää metallihyllyn sen kaksituumaisten pyörien varassa mukavasti juuri sinne, missä sitä ja siinä säilytettyjä tavaroita parhaillaan tarvitset – olipa kyseessä hotelllin tai ravintolan keittiö, toimisto, etätyöpaikka tai liiketilat.

Monikäyttöinen huonekalu, jossa yhdistyvät ajaton muotoilu, järjestys ja selkeys

Tässä tilavassa metallihyllykössä on viisi hyllytasoa, joiden mitat ovat 595 x 445 mm. Tähän hyllyyn mahtuu paljon säilytettävää! Jokaisen hyllytason enimmäiskuormitus on 10 kg, joten koko hyllykön kokonaiskuormitus on enintään 50 kg. Koska sen rakenne on avoin, hyllykössä oleviin tavaroihin pääsee esteettä käsiksi kaikilta puolilta. 

Metallihylly kootaan työntämällä sen osat yhteen. Lopputuloksena on tukeva hyllykkö, jonka kuormitettavuus on jopa suurempi kuin tavallisin ruuviliitoksin koottavien mallien. Metallihyllykön kehikko muodostuu neljästä pyörötangosta, joiden korkeus on 190 cm. Kaikki kokoamiseen tarvittavat osat sisältyvät toimitukseen. Kokoaminen käy hyvin helposti etkä tarvitse siihen mitään lisätyökaluja.

TEKNISET TIEDOT